Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

10 hours ago, Ромејац рече

Још једна занимљива теорија:

Spoiler

Макар према овима што сам их цитирао, неће да спали цео Кингз Лендинг, него само Септу. Томен, да би се спасао вероватно, скаче кроз прозор и гине. У том процесу мртви и  Марџори и Лорес. Династије Тајрела и Ланистера, макар ова главна стабла, се гасе тиме.

Онда ми није баш најјасније да ли је само теорија, или је и то од инсајдера, али кад јој Томен умре, Серсеи полуди и оће да спали цео Кингз Лендинг. Ту негде, да ли због тога што је полудела, да ли због тога што им је задње дете мртво због ње, Џејми је убија и тако испуњава оно старо пророчанство (он је млађи од њих двоје, тако да се уклапа у то да је убија "млађи брат" за ког су многи мислили да је Тирион).

Е сад, неки кажу да ће то а се деси тако што ће да је задави, али то остаје да се види, то мислим да је теорија за сад само, није од овог инсајдера.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ako budu tacne ove insajderske price jedan od mogucih sedaca na gvozdeni tron mogu biti one feminstkinje iz Dorne. Barem privremeno jer ce postojati vakum dok Deneris ne sredi situacije u onom zalivu, a Dzoni na Severu ce verovatno ostati zbog najezde Belih hodaca (naslov poslednje epizode ukazuje da ce radnja da se desava oko njih). Ostaju samo Bejlis i onaj klinac iz kuce Arryn kao moguci sedaci, ali meni su verovatnije ove iz Dorne koje evo vec celu sezone nista ne rade, preuzele vlast dole, hoce osvetu, a ne napadose Lanistere. Moze to iskoristiti i onaj ljigavac Frey, mada mi ne deluje jako.

Bilo kako bilo ove insajderske price i poslednja epizoda verovatno ukazuju na to da ce sledeca sezona biti u svetlu najezde Belih hodaca.

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, RYLAH рече
  Hide contents

Е сад, неки кажу да ће то а се деси тако што ће да је задави, али то остаје да се види, то мислим да је теорија за сад само, није од овог инсајдера.

Mislis Bren ce preci zid i posto je oznacen znakon Kralja Noci beli hodaci ce moci nesmetano da probiju magijsku barijeru zida?

Подели на овим сајтовима

13413758_286320815050681_592525196458848

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Aquilius Cratus рече

Mislis Bren ce preci zid i posto je oznacen znakon Kralja Noci beli hodaci ce moci nesmetano da probiju magijsku barijeru zida?

Па овде се каже да ће да "буде на зиду" кад буде примио те визије. У суштини, ко зна како ће то да смандрљају, њихова серија, могу да измисле вазда нешто.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...