Ромејац Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 Ma odakle deci sume granate? drvce, Aquilius Cratus and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 3 minutes ago, Danijela рече Ma odakle deci sume granate? Magija starih bogova. Ali nakon ovoga mnogo vise lice na decu kukuruza. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 Jes vala. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 8 minutes ago, Danijela рече Ma odakle deci sume granate? Право питање је, шта су им требали бели ходачи кад су имала гранате . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 Littlefinger: "My lord, COME AND SEEE." Za koliko je skocila verovatnoca da je Littlefinger poslao pismo u Remzijevo ime? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 2 minutes ago, Aquilius Cratus рече Littlefinger: "My lord, COME AND SEEE." Za koliko je skocila verovatnoca da je Littlefinger poslao pismo u Remzijevo ime? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 On 5/23/2016 at 22:01, Avocado рече Meni se u ovoj epizodi ama baš ništa ne sviđa... Чак ни Кинвара? drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 Kinvara je Плутон је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 24, 2016 Пријави Подели Написано Мај 24, 2016 Прочитај јуче на Редиту да је неко из GoT екипе (не мог' се сетим ко) рекао да је Малопрстић написао писамце и да је то смео да каже јер као није велики спојлер и шта ти ја знам (нисам проверавао да л' је та изјава тачна). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 26, 2016 Пријави Подели Написано Мај 26, 2016 drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 26, 2016 Пријави Подели Написано Мај 26, 2016 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 26, 2016 Пријави Подели Написано Мај 26, 2016 Natasa. and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука