Danijela Написано Мај 26, 2016 Пријави Подели Написано Мај 26, 2016 Mилена КШ, RYLAH and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 26, 2016 Пријави Подели Написано Мај 26, 2016 Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 27, 2016 Пријави Подели Написано Мај 27, 2016 Септа Унела... Natasa., RYLAH, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 27, 2016 Пријави Подели Написано Мај 27, 2016 Идеје које је на почетку писања књиге Џорџ Мартин замислио: RYLAH and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 27, 2016 Пријави Подели Написано Мај 27, 2016 Mилена КШ and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 27, 2016 Пријави Подели Написано Мај 27, 2016 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 27, 2016 Пријави Подели Написано Мај 27, 2016 Deja Vu, RYLAH and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 27, 2016 Пријави Подели Написано Мај 27, 2016 On 5/10/2016 at 18:06, drvce рече a od carskih belih grudi ne videsmo nista. Eto, da i mene ubogog malo razgale. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 Natasa., RYLAH and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 Доказ да је Малопрстић путовао кроз време: RYLAH, Aquilius Cratus and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 RYLAH and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 13 hours ago, Ромејац рече Izvor: https://dribbble.com/eranmendel RYLAH, Ромејац and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 Cim Bejlish moze da predje pola Vesterosa za jednu epizodu sto ne bi imao i sat, kad vec verovatno ima Bejlish erlajns. Ok da budemo fer, Varis nas obavestava da je od prosle epizode u pricu proslo 2 nedelje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 drvce and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 27 minutes ago, Aquilius Cratus рече Cim Bejlish moze da predje pola Vesterosa za jednu epizodu sto ne bi imao i sat, kad vec verovatno ima Bejlish erlajns. Ok da budemo fer, Varis nas obavestava da je od prosle epizode u pricu proslo 2 nedelje. Можда и он савија време ко мала Брена? drvce and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука