Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Наишао сам на једно тумачење будућих догађаја у серији:

Сер Роберт Стронг, одани телохранитељ краљице Серсеи, ће у једној свађи између Томена и Серсеи, покушати да заштити Серсеи тако што ће убити Томена...

Мегино пророчанство:

Cersei: When will I wed the prince?
Maggy: Never. You will wed the king.
Cersei: I will be queen, though?
Maggy: Aye. Queen you shall be... until there comes another, younger and more beautiful, to cast you down and take all that you hold dear.

Cersei: Will the king and I have children?
Maggy: Oh, aye. Six-and-ten for him, and three for you. Gold shall be their crowns and gold their shrouds, she said. And when your tears have drowned you, the valonqar shall wrap his hands about your pale white throat and choke the life from you.

Volonqar (високо валеријски) - мали брат!

Подели на овим сајтовима

Шта се оно на Мирину сјаааааји? Тириону коврџе на глааааавииии!

Ко неће да му се спојлује серија, нека не улази, баш ме брига. Нек свако уђе на сопствену одговорност.

Епизода није била лоша, иако се наизглед није много тога дешавало. Али намештају се коцкице да у следећој или у оној после епизоди крене тотална освета. Тирион и Варис ће да крену да сређују стање у Мирину, Серсеи осећа да губи контролу и има да уради нешто невиђено глупо вероватно (ко ово са свештенством што је закувала), а на Северу се полако намешта сцена за то да Џон постане нови Заштитник Севера, а како је краљевство у тоталном хаосу, можда чак и доврши оно што је његов брат започео, мада није претерано вероватно.

Е, да, и она сцена са младим Едардом кад је отишо да своју сестру избави: онај развучен крик је само значио да се порађа и коначно добијамо потврду да је Снежни спој Таргеријена и Старкових.

Е сад, ово није било спојловање, него гласна рекапитулација, да бих поставио питање: шта мислите да нам следи даље? Ни Белих Одача није било, шта ли ће ту да се издешава?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, RYLAH рече

Е, да, и она сцена са младим Едардом кад је отишо да своју сестру избави: онај развучен крик је само значио да се порађа и коначно добијамо потврду да је Снежни спој Таргеријена и Старкових.

Е сад, ово није било спојловање, него гласна рекапитулација, да бих поставио питање: шта мислите да нам следи даље? Ни Белих Одача није било, шта ли ће ту да се издешава?

Ned je ujak Dzonu :windy:

Kajlo Ren je sin Han Sola, ubije ćaleta i Čubaka kreće u totalnu osvetu :smeh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, RYLAH рече

Али намештају се коцкице да у следећој или у оној после епизоди крене тотална освета. Тирион и Варис ће да крену да сређују стање у Мирину, 

Oni su se vec popeli na tu kulu, veoma veliku, ostaje im samo da ubiju prvog, ubiju drugog. :D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Плутон рече

једино не ваља што су опет убили Џона Сноуа.

Kako to mislis? 

Ljudi, ovo je prva epizoda u kojoj se Dzon Snou nasmejao...( ono jednom je bio bledi pokusaj osmeha) I od kuda sad Rikon kod onog sadiste Remzija...

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Иначе, око оних симболичних смрти паде ми још једна ствар на ум, проверио сам после клипове, и испоставило се да је истина:

Руз Болтон је умро од последице издаје, и то на исти начин као што је он убио Роб Старка, краља коме се заклео, али га издао. На неки симболичан начин, и то је било оцеубиство, исто као и ово Ремзијево.

И не само то, него је убоден са леве стране, мало испод срца, исто ко што је он убио Роб Старка, мислим да је или исто место, или пар сантиметара само ниже (на снимку убиства Роб Старка се не види баш најбоље место убода, али јасно да је близу срца с леве стране).

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

21 minutes ago, RYLAH рече

Иначе, око оних симболичних смрти паде ми још једна ствар на ум, проверио сам после клипове, и испоставило се да је истина:

Руз Болтон је умро од последице издаје, и то на исти начин као што је он убио Роб Старка, краља коме се заклео, али га издао. На неки симболичан начин, и то је било оцеубиство, исто као и ово Ремзијево.

И не само то, него је убоден са леве стране, мало испод срца, исто ко што је он убио Роб Старка, мислим да је или исто место, или пар сантиметара само ниже (на снимку убиства Роб Старка се не види баш најбоље место убода, али јасно да је близу срца с леве стране).

С обзиром на то шта је све Ремзи урадио, гледаћемо прави „карневал“ ако и његова смрт буде прожета симболиком његових дела. :smeh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

И код нас је почело гадно. Бати Живојиновићу одсекли ногу а Неда Арнерић пала са терасе трећег спрата сумња се на самоубојство.

Докле Вучићу, докле!

Подели на овим сајтовима

Sećanje na smrt: Ako sad ne pogledam ovu seriju Igre prestola, sutra možda umrem i nikad je ne pogledam, čisto sumnjam da u Carstvu nebeskom repriziraju holivudske i druge zapadne serije i filmove, jer zna se da su tamo samo Srbi i Rusi!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...