Зосима Написано Мај 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Одгеладо сам и ја ове четири серије, али и целу трећу сезону Викингса ,који су бар дупло бољи од престола... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Рилах? Са ким и о чему збориш? Станис Баратион, млађи брат рахметли краља, који никако да се окруни и седне на Гвоздени престо. Гледаш ли ти бре уопште серију, о човече са аватаром најјачег лика икада? Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Станис Баратион, млађи брат рахметли краља, који никако да се окруни и седне на Гвоздени престо. Гледаш ли ти бре уопште серију, о човече са аватаром најјачег лика икада? Некако изнебуха и ван контекста убаци причу о Станису тако да си ме збунио малчице. Серију гледам из жеље да видим шта су све променили у односу на књиге, иначе...ништа посебно. Књиге су, наравно, већ сасвим друга прича, тако да....не знам шта маторе дрви који андрак и не завршава 6. и 7. књигу. Сваки час може да пандркне и да једно, по мом мишљењу, најбољих дела еп. фантастике буде осуђено на довршававање од стране неког другог...што би, уверен сам, био велики промашај. RYLAH, Зосима and Adelaida је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Серију гледам из жеље да видим шта су све променили, иначе...ништа посебно...књиге су већ сасвим друга прича, Нисам чито. Нећу да кварим серију. Иако верујем да су књиге далеко боље, ал и серија је ретко добра. Па кад серија одсвира своје, пљујем у прсте и читам књиге. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Иначе ,ако нешто чекам у овом серијалу,онда је то гажење и истребљење Болтонових, омражене ми фамилије... Solomon Kane, RYLAH, Aquilius Cratus and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Нисам чито. Нећу да кварим серију. Иако верујем да су књиге далеко боље, ал и серија је ретко добра. Па кад серија одсвира своје, пљујем у прсте и читам књиге. Које ћеш изненађење, у сваком смислу, доживети када прочиташ књиге...немаш појма! Avocado је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Иначе ,ако нешто чекам у овом серијалу,онда је то гажење и истребљење Болтонових, омражене ми фамилије... Вала баш!!! Поготово оног малог љигавца Ремзија! RYLAH and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Које ћеш изненађење, у сваком смислу, доживети када прочиташ књиге...немаш појма! Управо зато. Прво да одгледам феноменалну серију, а после тога да прочитам врхунске књиге. Дупли ужитак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Управо зато. Прво да одгледам феноменалну серију, а после тога да прочитам врхунске књиге. Дупли ужитак. Тачно тако! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Ni Frejevi ne zasluzuju nesto mnogo bolju sudbinu. Solomon Kane and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Људи...извињавам се, знам да топик говори о еп. фантастици, али да не бих отварао други топик јер само желим да вас замолим за помоћ па ако може - може. Ако неко од вас зна ко продаје књигу "Ендимион", које већ одавно нема нити се штампа, од Ден Симонса, нека ми јави...не питам за цену! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Ni Frejevi ne zasluzuju nesto mnogo bolju sudbinu. Апсолутно...не зна се ко је одвратнији, они или Болтонови. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Ni Frejevi ne zasluzuju nesto mnogo bolju sudbinu. Ма наравно,мада се они још не појављују у овом новом серијалу, форсирају Болтонове... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Да ли ће Гвоздена банка да добије неку битнију улогу у наставку приче? Пошто делују моћно, оно мало што су помињани... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Ali nakon ovoga sto smo videli u seriji slobodno mozemo sastaviti novu kletvu, dabogda imao zenu ko Ruz Bolton. Solomon Kane, RYLAH and Broken је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука