Jump to content

Мир Божији- Христос се роди

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ја сам започео на нивоу. Синоћ сам питао пјевачицу да се уда за мене. ;D

Кад одпоче ову пјесмицу, скинем кошуљу, одложим чашу и правац до ње.

Реко: "Душо моја, ил' ће нам живот бити цвијеће, ил' те бити неће. Удај се за мене и волићемо се добро."

Знате шта ми је рекла? Рекла је: "Дане, имам те у виду." 0442_feel

Подели на овим сајтовима

vaistiny se rodi... nadam se da će vam svima biti bolji dan nego meni, jer sam od ranog jutra primila loše vesti :(

Sta se desilo?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ваистину се роди! Мир, слогу, здраву памет и вечну глад за Истином(=Христом) желим свима...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Ваистину са роди, да се с нама сроди, срце ослободи, добар плод да роди!

Добар плод зна се шта је, када срце љубав даје!

Живјели!

Подели на овим сајтовима

Smrt, nažalost, jedne jako dobre i fine osobe sa kojom sam bila u lepim odnosima... devojka, 22 godine, ,,pokupio'' je neki lik, ona išla biciklom, ni kriva ni dužna...

То је само анђео пошао са осталим анђелима у сусрет Богомладенцу, да поју у хору : "Слава во вишњих Богу...". Царство јој небеско, а ако нас Господ удостоји да и ми једног дана тамо стигнемо - упознаћеш нас са њом...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Smrt, nažalost, jedne jako dobre i fine osobe sa kojom sam bila u lepim odnosima... devojka, 22 godine, ,,pokupio'' je neki lik, ona išla biciklom, ni kriva ni dužna...

Kako to rece jedan duhovnik, sve to Bog poravnava na nekom visem planu, nedostupnom za nas vid.

Postavi ime da vide ljudi, da svi mogu da ostave da se negde pominje.

https://www.pouke.org.../page__st__1596

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...