Данијел Драгичевић Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Ја сам започео на нивоу. Синоћ сам питао пјевачицу да се уда за мене. ;D Кад одпоче ову пјесмицу, скинем кошуљу, одложим чашу и правац до ње. Реко: "Душо моја, ил' ће нам живот бити цвијеће, ил' те бити неће. Удај се за мене и волићемо се добро." Знате шта ми је рекла? Рекла је: "Дане, имам те у виду." 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Христос се Роди!Да сте ми здрави и радосни,СВИ!!! 0442_feel Гост је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 vaistiny se rodi... nadam se da će vam svima biti bolji dan nego meni, jer sam od ranog jutra primila loše vesti Sta se desilo? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Ваистину се роди! Мир, слогу, здраву памет и вечну глад за Истином(=Христом) желим свима... Oglo and Данијел Драгичевић је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Ваистину се роди! 0442_feel 0442_feel 0442_feel "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Ваистину са роди, да се с нама сроди, срце ослободи, добар плод да роди! Добар плод зна се шта је, када срце љубав даје! Живјели! ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Sta se desilo? Smrt, nažalost, jedne jako dobre i fine osobe sa kojom sam bila u lepim odnosima... devojka, 22 godine, ,,pokupio'' je neki lik, ona išla biciklom, ni kriva ni dužna... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 vaistinu se rodi! KoKo, saucestvujem u tvom bolu, neka je Gospod primi tamo odakle samo mrvu radosti primamo na zemlji, moli se za nju. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Smrt, nažalost, jedne jako dobre i fine osobe sa kojom sam bila u lepim odnosima... devojka, 22 godine, ,,pokupio'' je neki lik, ona išla biciklom, ni kriva ni dužna... То је само анђео пошао са осталим анђелима у сусрет Богомладенцу, да поју у хору : "Слава во вишњих Богу...". Царство јој небеско, а ако нас Господ удостоји да и ми једног дана тамо стигнемо - упознаћеш нас са њом... Фарисеј, Александрида, Boba and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Smrt, nažalost, jedne jako dobre i fine osobe sa kojom sam bila u lepim odnosima... devojka, 22 godine, ,,pokupio'' je neki lik, ona išla biciklom, ni kriva ni dužna... Kako to rece jedan duhovnik, sve to Bog poravnava na nekom visem planu, nedostupnom za nas vid. Postavi ime da vide ljudi, da svi mogu da ostave da se negde pominje. https://www.pouke.org.../page__st__1596 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 vaistinu se rodi! srecan praznik! Puuuuuuuuuuno srdacnih pozdrava iz Braniceva 4869 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 srecan vam svima bozic! Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 vaistinu se Hristos rodi!!! srecan Bozic svima!!! ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 7, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2012 Ваистину се роди !Нека вам је свима срећан Божић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука