Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

On 23. 9. 2014. at 15:47, Срђан Ранђеловић рече

@@Рада.,

Било би добро да јесте од интернета :) Али, док имам посао, добро је :)

Kad radim danima bez slobodnog dana i požalim se na premor onda čujem tu čuvenu rečenicu "To je od interenta" :D

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2014. at 15:47, Рада. рече
Običan beli hleb iz prodavnice je nekad bio i u mom mestu. Obično ih mesi starija žena, udovica koju zovu paskuričara. Verovatno nisu imali koga da nađu umesto stare ili nema zainteresovanih.

Nije to onaj hleb sto se mesi(malo vode,malo brasna,jos malo vode,pa jos malo brasna,a da i kvasac,pa jos malo brasna....  So? Da,da ,moze i malo soli. Secera? Sto da ne....stavi malo secera  .... napravi lopticu,spljeskaj je ,jos malo tanje,ne moze da se ispece tako debelo,stavi papir za pecenje,sto je sigurno,sigurno...),to je hleb sto se kupuje.

Bezveze je ,stvarno sto to kazem,ali >sramota.

Osecam se...ne mogu da vam kazem kako. Nikako. Kuvam caj,nema drugi osim za prostatu. Ma nek ide zivot....

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2014. at 17:33, Arsenija рече

Nije to onaj hleb sto se mesi,to je hleb sto se kupuje.

Bezveze je ,stvarno sto to kazem,ali >sramota.

Osecam se...ne mogu da vam kazem kako. Nikako. Kuvam caj,nema drugi osim za prostatu. Ma nek ide zivot....

pa da, to sam i napisala, da su koristili nekad običan beli hleb iz prodavnice.

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2014. at 17:45, Arsenija рече
.To im je duznost.

Sad sam radoznala da saznam, ko mesi naforu ? Starija žena udovica paskuričara ili popadija ili neko treći ?

Moja baka kad više nije mogla da ih mesi predala je pribor (kalup, pečat....) drugoj ženi koja je nastavila dalje umesto nje.

Подели на овим сајтовима

Залеђено,морала сам упалити радијатор,стигла јесен а пао први снег на Копаоник...Бррр winter

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2014. at 20:10, Иван ♪♫ рече
kad već pitate, meni se spava
pa idi legi.... :1303_womens:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2014. at 18:06, Дани рече
Бррр winter
bas, bas..... :sossos:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2014. at 18:01, Mилена Ристић рече
besno ko ris :1314_womens: :1314_womens: :1314_womens:
a sto.....? :(

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Тренутно сам дубоко, на дну. Не знам ни сам гдје бих и шта бих са собом. Волим је, а само ћу је разочарати; помажем другима, а бивам исмијан; бринем за своју будућност, а немам наде... Био сам на вечерњој. И још увијек ми џемпер прелијепо мирише на тамјан :) . Сами сте питали како сам, ја само искрено одговарам.

Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8)

Подели на овим сајтовима

Јесен дође , а са њиме и прехладе па и ја мало данас одлежао. :(

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...