Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

@@Arsenija, ауууу.....свака ти част.....врло способна женска.... :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

решење је да се определиш само за овај.... :)))

što se religijskih tema tiče, samo sam na ovom... :)))

na ostalim ću na godišnji odmor do 01.05.  1324_womens

• Волим 1

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

na ostalim ću na godišnji odmor do 01.05. 1324_womens

:aplauz:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Što rekoše ljudi: više prozorčića mi otvoreno, nekad muzika, nekad se čita, malo fejsarim, nešto kuckam u word-u i tako...

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

лепо, лепо....видим ја како сте ви мени сви вредни....све се може кад се хоће.... 0703_read

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

а нико није написао да доручкује, руча или вечера уз комп и форум.... :)))

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Da.Otvorim još minimum 2 prozorčeta i naravno fejs...ne znam zašto,kad me niko ne kontaktira,ali nema veze,ja to tako uradim ,Slovo ljubve obavezno......zatim čitam novine ,javljam se na telefon,primam i ispraćam goste,otvaram vrata kad neko zazvoni,kuvam kafu,ćaj,perem sudove,brišem iste i odmah ih vraćam na svoje mesto,pravim pitu sa višnjama,ova danas nije bila baš najbolja,bilo je i boljih dana ....i tako....sve to uradim dok sam online i još po nešto..uključujem veš mašinu,prostirem,peglam,razvrstavam garderobu....čistim kuću,usisavam ,radim vežbe za zatezanje ,dobro možda ne radim te vežbe redovno,zato što me to stvarno mrzi,ali moram da krenem na neki fitnes ili na jogu čim nadjem malo vremena od ove dece koju mi sestra redovno ostavlja  da se sa njima igram po ceo dan,ali ja njih obožavam.  :1321_womens:    Naučili su sva slova,znaju boje....   malo je teže objasniti kako se vezuju pertle,ali sve u svoje vreme,šta da radim kad su svi vrtići popunjeni... Još je hladno da ih vodim van,mogu da se prehlade ili da se izgube,kao što je i bivalo... Ubedjujem ih da jedu voće .  Onda im  za dva dana kažem da su porasli,a oni mi kažu da je to zato što su kući jeli čokoladu....i tako....  

Aha,a i karijera ne sme da trpi.

Ne znam šta još da dodam ,osim da  sam super forumaš.. :cheesy3:

P.s.    lol

Ау! Све то!? :aplauz:  Само та јога би ти била сувишна :) , а кажу и да није у духу Православља.

Подели на овим сајтовима

Meni forum najbolja dijeta, zaboravim da jedem 12:smeha:
јој, како ти то успева...?... joooj

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

а нико није написао да доручкује, руча или вечера уз комп и форум....

Ево, јављам се. Та сам....признајем  :blush: . Много сам "танка " са временом :stadaradim:.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ево, јављам се. Та сам....признајем
ух,добро је... 0405_feel
Много сам "танка "
танка си ти у сваком случају.... :D

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Meni forum najbolja dijeta, zaboravim da jedem 12:smeha:

:ljut: НИСИ ФЕР !!!! Бацаш ме у грех - завидим ти. 

Ја  се често заблесим, па претерам са јелом.  :(

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

:ljut: НИСИ ФЕР !!!! Бацаш ме у грех - завидим ти. 

Ја  се често заблесим, па претерам са јелом.  :(

Ih, a meni kad mama servira jabuke, grickalice, itd. pored računara, ne zaustavljam se dok sve ne nestane. A kritikovan sam što sam mršav. Hmm, pitam se što joj nisam naglasio da proba da me ugoji na ovaj način  :.mislise.  (kad već drukčije ne ide) :D

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...