Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

баш ми је жао....али може бити леп дан ако је то све иза тебе....сунце доноси оптимизам и веру бољитак....надам се да су деца боље....Господ нек` ти подари снаге да издржиш све напоре....

Хвала на дивним жељама и благослову. Одгледао сам синоћ филм из продукције Пријатељи Божији - Бог има задњу реч . Могу ти рећи да сам се баш потресао, изненадио, расплакао и одушевио тако да ми је читава предходна ноћ, а и она пре ње прошла брзо... А ево понедељак је клинцима је добро, Богу хвала и Светом Нектарију егинском, тренутно спавају , а ја користим прилику да вам се малко јадам ... drlove

А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих.

Посланица Јеврејима 11, 1

Подели на овим сајтовима

Jel spala deci temperatura ?

...па и није баш ал су преморени од непроспаваних ноћи и малаксали због не узимања хране па су заспали ко кладе. Бре овај неки вирус покоси нас све у кући. Једва чекам неки пролећни понедељак. .smesko.

А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих.

Посланица Јеврејима 11, 1

Подели на овим сајтовима

Дошла с посла жива и здрава, Џеси, у праву си и понедељак изађе као лијеп дан.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Ucim, a nizak mi je pritisak i zaspala bih ovog momenta.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Пијем прву кафу, спремам нешто за јести

нисам баш нешто расположен (искрено нисам неки позитивац ,иако делује другачије) јер сам јучерашњи диван дан, упропастио мислима у току вечери и све ми се смлачило и завезало, можда је озбиљно (то ме брине)

Drale, a da ti nemaš pogrešnu predstavu o tome kako izgleda pozitivac?

Ne brini za misli, dođu i prođu, da nešto vrijede bi ostale ; )

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Drale, a da ti nemaš pogrešnu predstavu o tome kako izgleda pozitivac?

Ne brini za misli, dođu i prođu, da nešto vrijede bi ostale ; )

и то што кажеш Оги

;)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Jelina , težak ovaj život i međuljudski odnosi . Nedostatak ljubavi među nabližim itd.

A možda je i do proljeća  .smesko. . Ali fakat , što se više daješ lošije se vraća. Jer se ljudi nauče da ti pružaš pa bi sve više. Ma proći će sve.....

SLAVA BOGU ZA SVE !

Подели на овим сајтовима

А ево понедељак је клинцима је добро, Богу хвала и Светом Нектарију егинском, тренутно спавају , а ја користим прилику да вам се малко јадам

хвала Господу, Св.Нектарију, Св.Пантелејмону, св.Козми и Дамјану што су помогли да дечиици буде боље...

а што се тиче јадања....зато смо ту....:) ...најмање што можемо је да један другог саслушамао....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Дошла с посла жива и здрава, Џеси, у праву си и понедељак изађе као лијеп дан.

дивно....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ucim, a nizak mi je pritisak i zaspala bih ovog momenta.

увек је тако кад се учи...мало у шетњу, па наставиш....:)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Evo me na poslu do ujutro i gušim se u čamotinji i tuzi!

....отерај и тугу и чамотињу...не дозволи да се зачауре у твом срцу....ако можемо да помогнемо.......

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...