Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Evo nije loše,zadovoljna sam algabacaju

Slušam trenutno razne priče prijatelja o životu,pokušavam da ih ubedim da život  nije toliko loš i da će biti bolje....

Подели на овим сајтовима

On 3. 3. 2013. at 22:14, Јелина рече

@, средња (економска), ал није ми циљ да будем страх и трепет (мада малкице јесам ;))

Ma sta te briga, drzi red i disciplinu i mirna si :D.

Подели на овим сајтовима

On 3. 3. 2013. at 22:11, Suzana рече

Slušam trenutno razne priče prijatelja o životu,pokušavam da ih ubedim da život nije toliko loš i da će biti bolje....

bravo....tako i treba....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 3. 3. 2013. at 22:35, JESSY рече

pokušavam da ih ubedim da život nije toliko loš i da će biti bolje....

још боље да их не убеђујеш речима него сопственим примером :)
Подели на овим сајтовима

Пијем прву кафу, спремам нешто за јести

нисам баш нешто расположен (искрено нисам неки позитивац ,иако делује другачије) јер сам јучерашњи диван дан, упропастио мислима у току вечери и све ми се смлачило и завезало, можда је озбиљно (то ме брине)

али држи ме слика ,која је све јаснија ,на тему "шта желим"..........."тамо су куће од чоколаде :D " шала мала

ајд да кажемо бар знам чему тежим ;)

Па видећемо

п.с. Џес, волим твоје теме .hvala.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 4. 3. 2013. at 7:45, Драшко рече

нисам баш нешто расположен (искрено нисам неки позитивац ,иако делује другачије) јер сам јучерашњи диван дан, упропастио мислима у току вечери и све ми се смлачило и завезало, можда је озбиљно (то ме брине)

On 4. 3. 2013. at 7:45, Драшко рече

п.с. Џес, волим твоје теме

Драле...не дај се....чучи у теби неки мали позитивац само треба да га пронађеш...није ништа озбиљно, не брини....само се појави али ће проћи.....главу горе ка Господу....заједно смо јачи.... grouphug1

хвала теби што читаш моје теме....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 4. 3. 2013. at 9:43, БАБА рече

Danas je jedan tužan dan, na moje oči su mi zlotvori isekli makazama moje drage kreditne kartice :)

јел` то шала или стварно.....? :blink2:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

ево, данашњи понедељак је ипак леп .....уживајте уданашњем дану....и свако вам добро од Господа....:)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 4. 3. 2013. at 12:05, JESSY рече

јел` то шала или стварно.....? :blink2:

Pola-pola ! Šala je da je tužan dan, i da su zlotvori. Iatina je da su mi isekli kartice, ali samo zato što sam pogasila račune. Nemoj da se brineš draga Jessy.

Р.S. FRIDAY I'M IN LOVE

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 4. 3. 2013. at 12:57, БАБА рече

Pola-pola ! Šala je da je tužan dan, i da su zlotvori. Iatina je da su mi isekli kartice, ali samo zato što sam pogasila račune. Nemoj da se brineš draga Jessy. Р.S. FRIDAY I'M IN LOVE

:0104_cheesy:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 3. 3. 2013. at 21:20, JESSY рече

јадранка, може и понедељак да буде супер....и понедељај је леп дан.....ако је теби у срцу лепо, онда нема везе који је дан....са Господом у срцу, живот је стварно леп....

Може да буде леп али само ако ниси читаву ноћ пре понедељка пробдео и покушавао да смириш децу каја имају температуру 38,9 и искашљавају ''ванземљаке''.  tuzansmajli8904

Цитат
А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих.

Посланица Јеврејима 11, 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...