Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Ја сам увек добро, хвала на питању .smesko. Тренутно слушам музику и варим вечеру да бих могао да поједем ужину пред спавање .smesko.

Подели на овим сајтовима

Ја сам увек добро, хвала на питању  Тренутно слушам музику и варим вечеру да бих могао да поједем ужину пред спавање

немој да претераш са клопом да би могао боље да спаваш....   .smesko. то ти говорим из личног искуства.... .smesko. уживај у музици и пријатно спавање....немој само да заборавиш молитве.... 0202_238

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ма толики је притисак на послу, неки рокови притисли, а газде потписују и немогуће, да ми се не мили мислити на радни дан.

уз молитву, све ће бити добро....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ево куцкам неке задатке за школицу.... требало би и контролне да прегледам, ал то ћу сутра преподне (све што можеш сутра, не почињи данас :))

Подели на овим сајтовима

Dobro sam, hvala Bogu! Slušam svoju kćer kako svira-neprocjenjivo! 

:)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

требало би и контролне да прегледам, ал то ћу сутра преподне

ма да Јелина....уживај још мало у недељној вечери....сутра је нови дан (за посао).....:)

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Slušam svoju kćer kako svira-neprocjenjivo! 

дивнооо.... :)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ево куцкам неке задатке за школицу.... требало би и контролне да прегледам, ал то ћу сутра преподне (све што можеш сутра, не почињи данас :))

Jao ja treba tek pitanja da sastavim, a danas smo imali takmicenje.

Sta bese predajes?

Подели на овим сајтовима

@@Биљана, шта госпојица свира?

Ako pitaš koji instrument, svira klavir! 

A kommpozicija koju svira trenutno, mislim da je Nokturno od Šopena! :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

"И ја таман помислим како је живот лијеп, кад оно сутра понедељак" not_i

:291291291:      7896634

Garfield_Monday_Blues_02.jpeg

c29b88f93e6839d9022c61ccec76b86a.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Evo nije loše,zadovoljna sam algabacaju

Slušam trenutno razne priče prijatelja o životu,pokušavam da ih ubedim da život  nije toliko loš i da će biti bolje....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...