gresni Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 У вријеме када смо на интернету, буквално, бомбардовани клиповима разних муслимана који наводно прелазе у ислам из Хришћанства пронашао сам овај занимљив линк. Препоручујем да погледају а који желе и да прокоментаришу. И док су скоро сви који су прешли из хришћанства у ислам били квази-вјерници или хришћани ни по чему другом осим по рођењу овај човјек је био образован исламски теолог-припреман да буде духовни вођа свога народа, једне шитске области у Ирану... http://dodjigospode.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 старо је ово...а и мислим да је неки англиканац.....није Хришћанин... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gresni Написано Јануар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 старо је ово...а и мислим да је неки англиканац.....није Хришћанин... Нисам ово видио до прије пар дана... имао сам само жељу да подијелим ово са вама..... :- Михајло and anajrim је реаговао/ла на ово 2 http://dodjigospode.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 У сваком случају лепа ствар...само се није баш усрећио... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gresni Написано Јануар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 У сваком случају лепа ствар...само се није баш усрећио... Лијепа ствар ако је вјеровати у ову његову причу-а ако је истина све што говори-збуњује ме то шо је Господ дозволио да тако заврши. :blink: http://dodjigospode.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Лијепа ствар ако је вјеровати у ову његову причу-а ако је истина све што говори-збуњује ме то шо је Господ дозволио да тако заврши. :blink: Протестантске "духовне" доживљаје не треба схватити иоле озбиљно. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 старо је ово...а и мислим да је неки англиканац.....није Хришћанин... Ја бих рекао да ти ниси хришћанин, ал нема везе ... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Имамо тему о овомр, ако неко од уредника или чланова може да пронађе, дајте да спојимо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Грешни брате, ти се видим бавиш трансферима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Лијепа ствар ако је вјеровати у ову његову причу-а ако је истина све што говори-збуњује ме то шо је Господ дозволио да тако заврши. :blink: "дозволио"? па шта је слободна воља него слобода да се изабере? nana је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Грешни брате, ти се видим бавиш трансферима. изгледа да га је баш погодило, па сад тражи утеху ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Ја бих рекао да ти ниси хришћанин, ал нема везе ... хахаха... ја би волео да ти престанеш да се сматраш за Хришћанина..јер везе намш са истим.. али ајде.сада.. жеље... честитке...други део форума Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Лијепа ствар ако је вјеровати у ову његову причу-а ако је истина све што говори-збуњује ме то шо је Господ дозволио да тако заврши. :blink: ја лично мислим..да Господ нема везе ни са једном страном у сукобу...(око овог видеа)..ни англикацима ...ни мухамеданцима... ал ајде... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xdVnILalpeo&feature=player_embedded Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gresni Написано Јануар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1325624223' post='553184] изгледа да га је баш погодило, па сад тражи утеху ... Тренутно није само прелазни роок у Светској фудбалској асоцијацији него и у нашој Цркви. Само код нас је изгледа lock out.... Ја не тражим утјеху,- Утјеха је Једна и сви је имамо! И не видим разлоге да се подсмијавате само зато што сам поставио две сличне теме.... http://dodjigospode.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука