dragisa Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 ljudi moji pa kolko sam puta ostao na ovom forumu do sitnih sati pa opet sutra ujutru u Crkvu, sta je tu problem? -Владимир-, Лидија Миленковић, Oglo and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 У чему је искушење не јести / не пити / не постити? "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 У чему је искушење не јести / не пити / не постити? Вероватно овали с печење и кифлице с' сир... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Hoće ( i to kod vladikice našeg dragog) ! Jedva čekam. bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
banana Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Onaj ko sebe smatra pravoslavnim hriscaninom treba da dodje u nedelju na liturgijiu.NG ne treba da bude prepreka legne se na vreme i to je to. Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Hoće ( i to kod vladikice našeg dragog) ! Jedva čekam. bliss jeeee so sweet Скоро нисам чуо симпатичнији назив за епископа 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 so sweet Скоро нисам чуо симпатичнији назив за епископа 1312_womens :-[ Dogovoreno vidjanje sa Didom, samo Martija da nagovorimo da dodje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Raduje me sto cu otici na liturgiju, jer ovo je za mene obicno vece, osim sto cu morati kasnije da legnem radi cestitanja i jos da dezuram da bih odvozila/dovozila djecu... ali nek je njima fino. anajrim је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Шта би на ово рекао свети Јован Златоусти чију Литургију служимо сада у недељу: Крајње је неразумно ако због једног дана, проведеног у добром расположењу, очекујете да ће вам цела година бити таква. Такво мишљење не само да је неразумно, него је и последица ђавољег утицаја према којем, тобоже, у стварима нашег живота не би требало да се ослањамо на сопствену ревност и склоности, него на временске периоде. НЕЋЕ ТИ ЦЕЛА ГОДИНА БИТИ СРЕЋНА АКО СЕ ПРВОГА ДАНАУ ЊОЈ БУДЕШ ОПИЈАО,НЕГО АКО ПРВОГ И СВАКОГ ДРУГОГ ДАНА БУДЕШ ТВОРИО ВОЉУ БОЖИЈУ. Дан не бива лош или добар по својој природи – јер се дан од дана ни у чему не разликује – него услед наше усрдности или немара. Ако си творио правду, дан ти је добар; ако си сагрешио, онда је лош и обремењен казном. Ако будеш тако расуђивао и тиме се руководио, свакога дана творећи молитве и дајући милостиње, онда ће ти цела година бити срећна. Ако пак не будеш марио за врлине и ако будеш очекивао радост за своју душу у зависности од првог дана месеца и од рачунања дана, бићеш лишен свакога добра. СВ. ЈОВАН ЗЛАТОУСТ 1. јануар 387. године по Рождеству Христовом Aristotel, Гост, sleki and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 :-[ Dogovoreno vidjanje sa Didom, samo Martija da nagovorimo da dodje Поздрави пуно Владикицу о нас Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Поздрави пуно Владикицу о нас Hocu,ceka me veceras Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Sad ću kao pravi i vrli hrišćanin pravoslavac da zaključim: Hvala ti Gospode sve si premudrošću stvorio Dakle zbog krize kojoj ne jenjava intezitet,nizom godina,kupovna moć našeg naroda se potpun srozala, samim tim komercijalni fetiš,i konzumiranje fantazije popularno nazvano nova godina, ove 2011,je napokon u razumnim granicama ( :D ) Bez šale,ali ove godine mi je sasvim podnošljivo, obavezna trgovina namirnica jer su neradna dva-tri dana,TV pojačano gledanje(jer inače slabo pratim program), petardi,zbog zakona o pucnjavi,i pojačanoj kontroli gotovo i da nema, Malo me zeza svake godine ovaj dječji lobi, jer im je power_up x 3: em nova,em tucindan,em božić Liturgija? Samo Bog_da da se ustanem živ i zdrav i pod obavezno! anajrim је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Право да кажем ја задњих 15-20 година неславим Нову годину и овај дан ми је као и сваки други зато што свако вече не лежем пре 24 сата или ти поноћи , тако да ми никако неће бити тешко да започнем нову 20012 са Литургијом . Мада деду очекује поподне одлазак код унучића преобучен у Деда мраза само због њих и однесем новогодишње пакетиће што су деда и баба спремили за њих . Анђелчићи моји се радују поклонима . Па драга браћо и сестре срешћемо се сутра на Литургији ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 liturgija ili krevet... dilema je bogohulna lol Милан Меденица :) and sleki је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Наравно да ћу наставити да постим и за време "дочека" и не видим ту неку већу тешкоћу. Али нисам сигуран да ћу успети сутра да дођем на литургију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука