Аљонка Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Ja bila Mislim, na Liturgiji.... Inace, ovo mi je jedna od retkih novih godina koju apsolutno nisam ni registrovala... NIkakav docek, nikakva posebna guzva... cak nije bilo ni nerviranja zbog petardi, jer zivim u prigradskom naselju, pa ih nije ni bilo puno. Bilo je to subotnje vece kao i svako drugo do sad... i to me bas raduje anajrim and Aristotel је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 slavabogu почела је литургијуом и причешћем (а наставила уз asteriks и Обеликса ) Ситно до Божића Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SlavicaTB Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Да, била, а код мене је свештеник причао о данашњем Празнику и о породици, значају васпитања и одгоја деце. .mense. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Nova godina mi je počela 11 -stočasovnim spavanjem ... Ti si lencugaaaaaaa bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 ја сам био у клубу претходне две вечери и видео сам многе драге људе од којих многе нисам видео годинама, а синоћ ми је испуњена дугогодишња молитва да се помирим са другаром с којим сам се дружио 15 година ... рече ми и да се у међувремену крстио мојим утицајем и сведочењима, постао нам је свима брат. чудни су путеви Господњи, на неочекиваним местима се пројављује у целој Својој слави Христос посреди нас свих, све разлике нестају и постајемо једно Тело Христово Aristotel, Јанко, JESSY and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Мој владика је причао о Св.оцима, о очевима, о Божићу, о породици, о љубави, о пожртвовању, о даровима и уздарју... Волим и памтим његове беседе, јер су пуне топлине, љубави и мудрости. http://www.eparhija-sumadijska.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=2296:2012-01-04-17-41-29&catid=118:-2011&Itemid=2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука