Гост Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Obicno pocetkom sledeceg bude plata Милан Меденица :), Михајло and kirios1 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 хехехе...истина... Овако морам да чекам до Св.Саве...док све прође... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Jeli, a sta raditi ako bratu koji nije crkven stigne tri tone uglja za grejanje, a jako zeli da to unese po ovom mrazu sto pre, podelivsi to iskustvo sa crkvenim bratom. Da li snishoditi bratu i pomoci mu a pri tome misionariti sve vreme lopatom, ili ga iskulirati? :unsure: to je odlicno, ne moras da placas teretanu kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Мислим да руси и румуни нису баш светао пример очувања православне традице наспрам продора римокатоличких... :o Otkud to imaš da mi katolici nekud "prodiremo"? OMG! Mi odnikud nikamo ne "prodiremo"niti "prodirat" moramo! Pogledaj: Rusi i Rumuni nam sami na noge u goste dolaze. šta je kod vas zabranjeno: hodat u goste, pjevat ili oboje? католики и православные katedrala Notre Dame Paris http://www.youtube.com/watch?v=cKw5fiCOodw "Psalmodia Transylvanica" -- Romanian Orthodox choir Romanian Orthodox choir from the Orthodox Theological Faculty of the University of Cluj-Napoca (Romania), exhibits at the presence of Card Tarcisio Bertone, Vatican's Secretary of State PRIESTS TODAY An afternoon of testimonies and artistic performances 9 June 2010, 16.00-19.00 Paul VI Hall (Vatican) Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Vec godinama samo u najuzem krugu prijatelja,djeca velika, svojim putem; nikakvo slavlje, samo prijateljska sjedeljka; posna trpeza, nista manje ukusna. Nekad prosetamo, poslusamo koncert na Trgu, nekad samo unutra, nekad i solo, uz filmove, kojih bude stvarno dobrih. Doskora su cesto djeca kod nas organizovala te svoje zurkice pa je u tome i prolazila. A obavezni 'ludi provodi' tipa 'najludja noc', 8. mart, sator, muzika - nista mi ne znace. Za mene nije provod kafana i muzika, nego prijatno drustvo. A Nova godina je vazna kao prilika da ljudi pokazu bliskost, ljubav, podijele dobre zelje i dobru energiju. Dobra je, kao i svaka takva prilika. anajrim је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2011 Po mom misljenju,pravi Hrtiscani ne bi trebalo da slave nikakve praznike,vec da u strahu Bozjem i drzanju zapovesti Gospodnjih cekaju dolazak Hrista брате, веруј ти у неког злог робовласника, ја ћу да верујем у Бога Оца. ал сва срећа ниси читао Нови Завет и никад ниси отворио календар да видиш да се сваки дан неки светитељ Божји слави greengrin Радујте се свагда у Господу, и опет велим: радујте се. Филибљанима посланица, глава 4, стих 4 тумачење тог стиха од светог Јустина Поповића: Зар и у страдањима, и у патњама, и у смртним мукама? Да, у свему и свагда: "јер страдања садашњега времена нису ништа према слави која ће нам се јавити" (Рим. 8,18), нису ништа према "награди вишњега звања у Христу Исусу". Сетити се само светих Мученика: и у највећим мукама за Христа они су се радовали. На безброј начина Господ им је муке блажио и олакшавао, и у саму радост претварао. И тешио их како само Он, свемилостиви и свемоћни Човекољубац, може и уме: "јер како се страдања Христова умножавају на нама, тако се и утеха наша умножава кроз Христа" (2. Кор. 1,5). А ако ударе на нас сва страдања неба и земље, шта онда? - "И опет велим: радујте се!" Главно је: бити "свагда у Господу". http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Svetopismo/Filipljanima/Filipljanima04.htm Господ = радост. Јер не примисте дух ропства, опет да се бојите; него примисте Дух посиначки, којим вичемо: Ава, Оче! Римљанима посланица, глава 8, стих 15 DYNABLASTER and laetitia је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Одох у једну београдску кафану а и ви се лепо проведите Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Ja sam danas slavio Novaka kada je osvojio turnir u Abu Dabiju. Јанко, Лидија Миленковић, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука