sqny Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Ziveo Filip! Ziveli promili! Natasa. and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 .smil. .smil. .smil. kolo2 poljubac poljubac poljubac http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 On 19. 12. 2011. at 0:40, Katarina ex izgubljena рече Proslavili smo prvi rodjendan mog bratanca i napunila sam se pivskih promila . ZIVELI FILIPE, TETKINO DETE :D ! Neka je sa srecom tetka i ne preteruj sa promilima :D Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Hvala Griso, nema preterivanja, samo veselja . Koji eufemizam hahahahaha ! grigorije22 је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Дакле алкохол,тема на коју увек имам и волим нешто да кажем За сада имам само један савет,немојте никада пити ракију и гасити са пивом али никад...онда се црне рупе из универзума преселе у вашу главу ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 тренутно ништа али синоћ је било бело вино,ракија,водка! Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 On 20. 12. 2011. at 13:41, НЕБОЈША86 рече тренутно ништа али синоћ је било бело вино,ракија,водка! и још црно, виски, пиво па и кисела вода... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 Ja kupio jučer Budvar - Budweiser božićni/novogodišnji multipack 8 flaša plus 0,3 l čaša za pivo sa amblemom. : Nemam sliku tog ovogodišnjeg paketa pa onda ovu neku sličnu što sam našao. Taj moj je bordo crveni a ovaj ovdje je zeleni, inače unutra je sve isto. Četri sam već popio kad sam sinoć postovao te poljske gusle, hahahaha, ostale danas jo 4 pa kad zlikvidiram i njih spremam se na put u Germaniju. Kad se vratim od Germana kući javim vam se opet pa napišem kakva sam tamo sve piva germanskih i bavarskih pio. Ko bude htio poslušat te poljske gusle i guslanje, može to ovdje, dobra muzika: Poljske gusle - Muzički pok lon za svetog Nikolu ČESTIT SV. NIKOLA SVIMA! https://www.pouke.org/forum/topic/16634-poljske-gusle-muzicki-pok lon-za-svetog-nikolu-cestit-sv-nikola-svima/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Штрумпфета Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 Микс од воћа(јабука,поморанџа,банана,киви,ананас) и поврћа(шаргарепа, цвекла). :cheesy2: Мени зима не може ништа, имунитет ми је ојачао kirios1, anajrim and katja је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 Primator Diamant iz Náchoda, specijalno dietno piwo s niskim sadržajem šekera, pogodno za diabetike i ljude na dijeti, ekološko - ekologické, hahahaha. Ali nije bezalkoholno, ima alkohola ko i sva druga piva, nije to ono piwo za vozače Alkoholfrei, samo što nema toliko šećera, inače je sasvim normalno piwo. Bilo veliko pojeftinjenje - akčni cena, 40% popusta, pa kupio 10 komada odmah za 2,50 evra. pivo. http://www.primator.cz/cs/psp_10.html Владан and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 H20 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 нес кафа а позивам и вас на једну виртуелну , док ћаскамо да пијемо топлу кафицу и дружимо се katja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 On 14. 1. 2012. at 16:11, Pantera рече нес кафа а позивам и вас на једну виртуелну , док ћаскамо да пијемо топлу кафицу и дружимо се e, ладно може. ријетко када пијем несић (више волим туркиш кофи) али ми ти сада баш зашмага. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Тренутно не могу да престанем да пијем воду из фрижифера. Не вероватно колико сам жедан. Уствари не вероватно колико волим да једем слане ствари. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Владан and katja је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука