Jump to content

Šta ja trenutno pijem?

Оцени ову тему

Zayron

Препоручена порука

On 14. 10. 2013. at 16:15, feeble рече

Неку ракију од дуње, кад пијем као да једем компот од дуње :)

Сумњам на хемију, али нема везе, ипак добро мирише.

Ne mora da znaci, kada rakija ima slabiju gradazu ona ipak zadrzava ukus i miris voca, ali ima i znacajna procenat alkohola. Sve preko toga znacajno gubi miris i ukus voca i dobija na jakom alkoholu. Mnogi ljudi se hvale visokom gradazom, medjutim ja smatram da je kod rakije bitno da zadrzi taj ukus i miris voca od koga je. 

Tako da mozda nije hemija, vec dobro skuvana rakija. A mozda je i hemija, svasta je moguce. (: 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 14. 10. 2013. at 16:17, Милосављевић рече

Ne mora da znaci, kada rakija ima oko 15 gradi ona ipak zadrzava ukus i miris voca, ali ima i znacajna procenat alkohola. Sve preko toga znacajno gubi miris i ukus voca.

Tako da mozda nije hemija, vec dobro skuvana rakija. A mozda je i hemija, svasta je moguce. (: 

Јесте, нешто раније сам набавио неку ракију од шљиве јака око 21 град па то је изгубило сав укус и мирис. Све мирише на онај грозни шпирит :)

Подели на овим сајтовима

On 14. 10. 2013. at 16:23, Manolis рече

Попијо један Лоперамид, нешто ме стомак зеза  :)))

помаже и чај од кантариона - лек за све :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 14. 10. 2013. at 16:23, Manolis рече

Попијо један Лоперамид, нешто ме стомак зеза  :)))

Pa nije ni cudo kad toliko jedes iVar... grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Inace, trenutno sa drugarom pijem domaci cedjeni sok od jabuke i grozdja... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

вода... је најбоље пиће...најздравије...најкорисније...нарочито јутро после :D

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

таблете против болова..... 7896634

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ja se spremam za jedan cajic pred spavanje, ali sam upravo odgledala jednu bas simpaticnu reklamu za pice koja ce se verujem svideti narocito muskom delu foruma. ZIVELI ! :)

http://www.youtube.com/watch?v=l897wVitJNo&feature=youtu.be

Подели на овим сајтовима

kafu(naravno) i domaci sok od mente,koprive i persuna(stravobalno ukusan) :)

samo se treba razblaziti posto je sladji nego obicno :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...