Grizzly Adams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 16:51, sqny рече Razmisljam sta bi meni podstaklo da se odreknem deteta... mozda da je liberterijanac . То је већ озбиљан преступ... Скоро ко социјалиста... On 15. 12. 2011. at 16:51, sqny рече Ozbiljno stvrano ne znam... Prilicno sam siguran da ga se ne bi odrekao ni da postane masovni ubica. Најгори међу нама су често такви управо зато што нису имали никога уз себе. sqny and florenntina је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Родитеље не осуђујем, шта ће несрећници!Па нису проблем родитељи што су га истерали, него је проблем у његовом избору .у његовој одлуци, о његовом негирању ко зна колико је забраздо! Мени су родитељи схватљиви, не желе таквог сина у заједници, не желе га уза се, неће га таквог (е сад да ли је исправно,да ли је родитељски, како су могли????? њима је најтеже ,родитељи су дали колико су могли и шта су имали а пошто је то одбио ,нека му је срећан пут....итд.) Да ли бих ја тако пуступио, ко зна, вероватно бих, можда и горе...! Има ли шта горе од одрицања заједнице........!????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 17:16, Japet рече Родитеље не осуђујем, шта ће несрећници!Па нису проблем родитељи што су га истерали, него је проблем у његовом избору .у његовој одлуци, о његовом негирању ко зна колико је забраздо! Мени су родитељи схватљиви, не желе таквог сина у заједници, не желе га уза се, неће га таквог (е сад да ли је исправно,да ли је родитељски, како су могли????? њима је најтеже ,родитељи су дали колико су могли и шта су имали а пошто је то одбио ,нека му је срећан пут....итд.) Да ли бих ја тако пуступио, ко зна, вероватно бих, можда и горе...! Има ли шта горе од одрицања заједнице........!????? јеси ли родитељ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Овако говори Господ: Може ли жена заборавити пород свој да се не смилује на чедо утробе своје? А да би га и заборавила, ја нећу заборавити тебе. (Ис.40,15) Иван ♪♫, Лидија Миленковић and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 17:17, Иван Илић рече јеси ли родитељ? Не. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 17:20, Japet рече Не. Е благо онда твојој деци... Margareta је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 17:20, Japet рече Не. zato tako i pricas Margareta, Лидија Миленковић and Andre Williams је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Можда није све баш како новине пишу, можда ту има још нечега.Тешко ми је да поверујем да би родитељи истерали сина са којим су се добро слагали пре тога само зато што је признао да је геј. Или је било проблема и несугласица међу њима и пре тога или је вест надувана. Ратко :(, Пг and Booba је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 17:23, Tanja ex Petrija рече zato tako i pricas dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 http://www.fatherbill.org/gallery.php?action=viewPicture&id=197 Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Мислим да сте пропустили једну битну ставку у овом извештају из Куршумлије. Тај дечко је био жртва од своје 10. године. Са десет свакако да не може бити ни педер, ни наркоман, ни убица... може бити само дете. И сад ако има 19. година, не може се говорити о неком .. "искусном педеру". Питао бих вас... да се сада којим случајем људи почну изјашњавати сексуално на форуму, да постоји нека рубрика где би се то писало, као оно атеиста, теиста, ... да ли би га одбацили и не би причали са њим, и ако је ово мање више виртуелно? Желим да се изјасним да као православни хришћанин, а пре свега као човек, не могу да прихватим хомосексуалност (педерство и лезбејство) као нешто што је прихватљиво. Али педера и лезбејку могу да прихватим. Дијана., Mironosica, Booba and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 17:21, nishizawa рече Е благо онда твојој деци... Благо, не благо, тако би било! Цитат zato tako i pricas Добро предпостављам да имате децу? А како бисте поступили да се ваше дете сутра изјасни као хомосексуалац? И како знате да не бисте урадили исто!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Ако Бог да да имаш дете једног дана, видећеш да је љубав према њему таква какву ниси ни могао да замислиш да постоји у теби. Margareta, Crveni Baron, kirios1 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Јапете, колико имаш година? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 17:34, Japet рече Добро предпостављам да имате децу? А како бисте поступили да се ваше дете сутра изјасни као хомосексуалац? И како знате да не бисте урадили исто!? ne kazem da bi mi bilo pravo ,ali to je MOJE dete . ne bi uradila isto jer ja ga VOLIM ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука