Млађони Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 mene brine ,ali .... koga jos to intresuje sta mene brine ikskreno ja pocinjem da mislim da je veronauka super jer ce ljudi konacno da znaju sta je zapravo to hriscanstvo. Pa ce da znaju da li je to za njih ili ne. Милан Меденица :) and Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 1 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Da li vas generalno brien to sto ljudi koji kazu da su iste religije kao vi zapraov nemaju pojma sta je ta religija? Мене искрено брине, јер ови падавичари и гуруисти око Артемија су поодавно пустили жваку међ' светином да је су Патријарх и Сабор издајници, изроди, да је овај форум екуменистички и папистички зато што се говори о слободи, креативности, заједници, Христу.... а не о шовинизму, фолклоризму, историцизму итд... Зато што се води дијалог (-свдочење) са муслиманима, атеистима, католицима ... Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Мене искрено брине, јер ови падавичари и гуруисти око Артемија су поодавно пустили жваку међ' светином да је су Патријарх и Сабор издајници, изроди, да је овај форум екуменистички и папистички зато што се говори о слободи, креативности, заједници, Христу.... а не о шовинизму, фолклоризму, историцизму итд... Зато што се води дијалог (-свдочење) са муслиманима, атеистима, католицима ... Tuga http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Pa,znas kako... Tamo, sto vise mrzis papu I pljujes po svom patrijarhu I Sinodu - to si VECI pravoslavac! http://www.novinar.de/wp-content/uploads/2010/10/nedostojan6.JPG Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Мислим да је највећи проблем управо у томе што људи заиста нису упознати са православљем и животом у цркви, па из тог незнања лако падају на приче како је црква кочничар напретка, како је реч о застарелој институцији, како су "попови-лопови" који живе на рачун народа и друге сличне негативне конотације у вези цркве а коју пласирају разне струје којима она смета. Отуда није ни чудо када се појаве такви коментари, поготово на поменутој "Vukajliji" где су свештеници главна мета исмевања. Онда, када се томе додају и медији, који наравно о цркви извештавају само када искрсне неки проблем, добијамо заокружену слику. Неколико пута сам покушао да својим коментарима скренем пажњу да није у реду на тај начин писати/причати о цркви и вери генерално, али као што је о. Иван приметио, такви коментари увек, али баш увек буду негативно оцењени. Aleksandra_A and pravoslavna је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Као што рекох постоје групе које организовано пљују Цркву. Тренутно су најактуелније оне антитеистичке и расколничке. Антитеистичке се базирају на коментарисање у Блицу и прављење погрдних видео клипова и слика, а расколници углавном само пишу по новинским сајтовима и праве фото-монтаже, којих би се и антитеисти постидели. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 да зло буде веће чак и људи који иду редовно у цркву осуђују свештенство и монаштво, да зло буде још веће окрећу главе од Православља и одлазе код разних врчара, гатара, магова, отпадника од цркве(Артемија) и у тим јеретицима виде своје Богове и уздижу их до неба и још повлаче своје ближње у тај анбис! Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Hoćete da gradite identitet na liturgiji i eshatonu... to su zastarele metode dodjite kod nas, mi identitet gradimo na pljuvanju pape, patrijarha i novotaraca. puni smo gorčine jer se retko smejemo... ETNO BRVNARA Milojica and Co. marko_13, Александрида, laetitia and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Довољно је погледати вашу групу и видети шта пишете, па и ти међу осталима и онда је јасно да то што покушаваш да извргнеш руглу сведочи да сам у праву. bgcz је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Сарађивањем са тим људима и не постојањем никаквог покушаја да им се укаже на лудило које шире, уз повремене опаске, коментаре и објаве, све то чини опус оних који тамо делују, а онда се шире по интернету (Блиц, Вукајлија и сл.) Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Чини ми се да је друштво осигурано да би промовисало научни поглед на свет, а оно се своди на искомплексирана пљувања по Цркви и другим религијама. w.a.mozart and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Регуларна велика масонска ложа Србије је организовала је две екипе од којих једни глуме антитеисте, а други расколнике, а неке су платили да пишу дефиниције на Вукајлији (на пример Џимија који је написао "Мошти" или онога другог што је написао "Превод поповског чантрања"). Пријатељу, кажу да су пре неки дан ученици школе за музичке таленте ишли у Палмин зоо врт у Јагодини. Кад су дошли код кавеза са мајмунима, неки обешењак убаци виолину и гудало унутра. Мајмун је узео инструмент и почео да тандрља по њему оним гудалом. Силан се, кажу, свет окупио. И сви се смејали. Али, човече - смејали су се мајмуну, а не музичарима на виолини. Александрида and marko_13 је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Сарађивањем са тим људима и не постојањем никаквог покушаја да им се укаже на лудило које шире, уз повремене опаске, коментаре и објаве, све то чини опус оних који тамо делују, а онда се шире по интернету (Блиц, Вукајлија и сл.) A zasto SPC ne uradi to isto sa Nasima, Obrazima, Dverima i ostalom bratijom? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Прво, нису сви за исти кош, а друго није Црква полиција. Ево, људи са сајта, мислим на оне који схватају Цркву у потпуном смислу, су се одавно оградили од Образа. Наши и нису везани за Цркву никад ни били. Они терају своју политику. Двери су политичка организација која такође нема везе са Црквом и ако има сигурно својих симпатизера, но то није ништа чудно. Чак, некада су Двери радиле веома битне ствари за ширење Православља. И они свакако су једна најнормалнија националистичка странка, која има својим мана. gandalf, sqny and marko_13 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Pa i mnogi ateisti se ogradjuju od devijantnih pojava u svojim redovima... ne razumem gde je onda problem? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука