Jump to content

,,Мудрости" Мирољуба Петровића

Оцени ову тему

Guest Evgenik

Препоручена порука

• Одговори 2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 2 months later...
  • 3 weeks later...

E, Miroljub je jos aktivan? 

Čuj aktivan.Pa on je jedan od dva poslednja proroka koja će se pojaviti pred sam Drugi dolazak Gospodnji u Jerusalimu.Drugi će verovatno biti iz redova jehovinih svedoka. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • 5 months later...

"Evo zanimljivog pisma koje sam dobio: Pozdrav doktore, ne bih da vas zamaram ali moram da Vam ispricam nesto. Tetki su pronasli rak na jajniku i sva sreca pa hoce da menja zivotne navike. I dosla je kod nas i ja sam je pitao jel hoces da ti pustim predavanje coveka jednog i slucajno majka kaze 'pa pusti joj, kako bese ime od tog tvog' i ja kazem Miroljub i tetka kaze da je pre par veceri sanjala kako je nesto bila tuzna i plakala i odjednom joj je dosao neko u san po imenu Miroljub i kaze razveselila se odma nesto, probudila se i cudila se sto je tako vesela. Pustio sam joj neka Vasa predavanja i prihvatila je to sto pricate. Ja sam ovo morao da Vam kazem, jer sam se nekako obradovao sto je pogledala to i prihvatila. Verovatno je mozda taj san uticao donekle da odgleda predavanje."

http://www.creation6days.com/diskusije/forum/#post_56199

Почео да се јавља болесницима за живота. Шта ли је следеће... confused1

Подели на овим сајтовима

On 19.7.2016. at 14:58, Ignjatije рече

sto je pogledala to i prihvatila. Verovatno je mozda taj san uticao donekle da odgleda

влада епидемија сваштоверја... за све смо отворени, као кућа у сред невремена, када олујни ветар разлупа и врата и прозоре...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

22:10 како ти се звао ђед, прађед, од тога се живи, схватиш да си царски син, да си потомак великих јунака :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, grigorije22 рече

Srbiju treba da oslobodi Rambo. 12:smeha:

:) Добар овај дио од 27:57 – 28:50, истинит. Хвала што си поставио овде,

имам времена да одгледам, између осталог да се мало смејемо.

.

• Волим 1

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...