Jump to content

,,Мудрости" Мирољуба Петровића

Оцени ову тему

Guest Evgenik

Препоручена порука

On 19. 12. 2013. at 12:34, Ignjatije рече

Они су демонизовани и демони им помажу.

Znaci mogu da se demonizujem i da budem uspesan? Kul, kako? :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 19. 12. 2013. at 12:35, Милосављевић рече

Znaci mogu da se demonizujem i da budem uspesan? Kul, kako? :D

Потребно је да постанеш члан неког тајног друштва. Тамо ће ти све објаснити.

Боље ти послушај Микија и бићеш успешан шумски човек.

Чим верујеш у еволуцију ти си већ демонизован. Има шансе да постанеш успешан.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

samo sam dosao da vidim kako delujete,vi ste sad u vasem svetu niko vas ne ometa,blago vama,koji ste vi likovi,nemogu da verujem.

Ja vam dajem jedan predlog,napisite neku komediju!tesko je to da od filozofa koji nije uspeo da buder dobar filozof, sad odjednm bude dobar pisac komedija.

A mozda bi mogli neku basnu da napisete, deca bi vam se obradovala,uciniliste bi dobro delo,la fonten ima dobre basne,uzmite od njega neku ideju.

Pripovetka nije ni to lose,mozda budes poznat na youtube po nekoj dobroj pripovetki.

ili neku dobru pesmu za ove zvezde granda. :)):)) :)):)) :))

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2014. at 10:07, Dejan_kv рече

samo sam dosao da vidim kako delujete,vi ste sad u vasem svetu niko vas ne ometa,blago vama,koji ste vi likovi,nemogu da verujem.

Ja vam dajem jedan predlog,napisite neku komediju!tesko je to da od filozofa koji nije uspeo da buder dobar filozof, sad odjednm bude dobar pisac komedija.

A mozda bi mogli neku basnu da napisete, deca bi vam se obradovala,uciniliste bi dobro delo,la fonten ima dobre basne,uzmite od njega neku ideju.

Pripovetka nije ni to lose,mozda budes poznat na youtube po nekoj dobroj pripovetki.

ili neku dobru pesmu za ove zvezde granda. :)):)) :)):)) :))

?

Опрости брате, није ми баш најјасније коме говориш?

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Rafael - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube
Ima par dana ponekad osjetim zujanje u desnom uhu (mozda zvuci ko da se zezam al stvarno) sta je dobro da radim i jedem za prestanak

To je obicno povezano sa demonima. Verovatno upraznjavas neko idolopoklonstvo ili neki nemoral.

Подели на овим сајтовима

On 2. 12. 2011. at 18:48, Александар Милојков рече

Мени је и даље нерешива енигма да ли је тај човек озбиљан или се фолира???

Rad je Radisa Antica, Miroljub Petrovic on je samo uradio na drugcije na svoj nacin. to jest edit.

Radisa Antic za mene pro ali skroz...

maxresdefault.jpg

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2013. at 12:29, Милосављевић рече

Uzeo mikki da prica kako biti uspeshan, i onda krenuo da prica da ne moz da budes uspesan bez boga... a ja ne znam kako su ovi silni ateisti uspesni biznismeni....

Направили пакт са ђаволом. Класика :D

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

On 10. 1. 2014. at 0:11, Nikolajj рече
Rad je Radisa Antica, Miroljub Petrovic on je samo uradio na drugcije na svoj nacin. to jest edit.   Radisa Antic za mene pro ali skroz...

Ово је онај суботарски поглавица што је висио на оној јуловској телевизији (заборавих како се зваше) и причао о Библији? 

Подели на овим сајтовима

On 16. 1. 2014. at 17:35, Александар Милојков рече

Ово је онај суботарски поглавица што је висио на оној јуловској телевизији (заборавих како се зваше) и причао о Библији? 

da nije TV Duga? ako je to taj onda je on pricao mnogo gore stvari od subotara...

da nije Isus razapet nego Juda iskariotski,da Marija nije devica i ostale razne jeresi,ali nisam siguran da li je to taj ili ne. A da budite spremni za srijal predavanja o pravoslavlju doktora Miroljuba...coming soon.

Подели на овим сајтовима

On 16. 1. 2014. at 20:51, Небојша Јовановић рече
da nije TV Duga? ako je to taj onda je on pricao mnogo gore stvari od subotara... da nije Isus razapet nego Juda iskariotski,da Marija nije devica i ostale razne jeresi,ali nisam siguran da li je to taj ili ne. A da budite spremni za srijal predavanja o pravoslavlju doktora Miroljuba...coming soon.

Није, сад се сетих. Ју-инфо телевизија је била. И није причао то што наводиш. То није суботарско учење. Више личи на исламско и оно Јеховиних сведока. А овај горе господин је суботар (тзв. Хришћанска адвентистичка црква) и то једна од главних личности те секте у овом делу Европе (ваљда председник тог неког њиховог тела, скупштине за ЈИ Европу или тако нешто). 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...