Gerhard Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Suština je da oni ne odvraćaju ljude od Liturgije,a ovaj to perfidno i zlobno radi, uništava direktno ljudima živote. Neke su odvratili svojim postupcima. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Kako to da se meni nista ne promeni u dusi posle slusanja liturgije?....u cemu se ogleda delovanje i smisao liturgije kada ne utice nikako na mene? A šta ti očekuješ od Liturgije?Da te magijski promeni, učini drugim, sretnijim čovekom?Ne ide to tako druže, čovek sebe menja u Liturgiji sam sebe uz Božiju pomoć.Liturgija nije nikakav magijski obred koji će da učini neko "čudo" u čoveku, već zajedničarenje u evharistiji.A sam sebe kroz Liturgiju menjaš ka Bogu, bez tog tvog pokreta nema ničeg. Vockica је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Sv. Isak Sirin : ,,Bog svagda prebiva u Svojoj slavi: niti Ga slavoslovlje uveličava, niti Ga hula umanjuje''. Tako da je Miroljubovo huljenje manji problem od farisejstva koje se uvuklo u samu Crkvu ili gej propagande koja hoce da razori porodicu i brak. Nije. Zato sto on ne huli radi hule nego ciljano. Da istrgne ljude iz Crkve. A to je malo veca steta od razbijanja iluzije o vrlom svestenstvu. Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Neke su odvratili svojim postupcima. Siguran sam da jesu i to nije zanemraljivo ali je to drugarezredno u odnosu na Miroljuba koji to radi bas sa tim ciljem i planski. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Sv. Isak Sirin : ,,Bog svagda prebiva u Svojoj slavi: niti Ga slavoslovlje uveličava, niti Ga hula umanjuje''. Tako da je Miroljubovo huljenje manji problem od farisejstva koje se uvuklo u samu Crkvu ili gej propagande koja hoce da razori porodicu i brak. Nije tačno.Onaj koji ljude odvlači od crkve i koji govori da je crkva sotonina čini takav prestup da mu se posledice ne mogu izmeriti.Svesno odvraćanje ljudi od Boga i spasenja...kud ćeš GRĐE. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Farisejstvo nije isto kao i satansko nagovaranje i satansko lobiranje. Nije isto nego je gore jer sablaznjava ljude vise od otvorenog satanizma. Ja sam jasno napisao kako, gde i sa Kim sam bazdario zlometar/dobrometar. Ako imas zamerke na metodologiju rad sam da cujem kritike. Tvoj nacin bazdarenja jos nismo videli. Jeste. Uporedi postupke nekih vladika i svestenika sa M.P.-om. Izlecili su se ali su postali njegovi robovi u ideoloskom smislu. A sa tim njegovim dijetama su se mogli izleciti i mimo njegovog ispiranja mozga. Samo da su malo vise pretrazivali internet. Ima i onih koji nisu postali "robovi". Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Zato sto on ne huli radi hule nego ciljano. Ova misao ti je besmislena. Da istrgne ljude iz Crkve. A to je malo veca steta od razbijanja iluzije o vrlom svestenstvu. Ne kazem da je ono sto on prica dobro, nego da je u prelesti i to njegovo lupetanje je manji problem za SPC od onih koji iznutra okusavaju da urnisu Crkvu. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Akvilio, MP zavrbovao još jednog.I ovaj bi sve bukvalno po bibliji.Važno je da je po bibliji ( starom zavetu) to što je Hristos vaskrsao u Novom Zavetu a ovaj ga naziva sotonom, nije mnogo važno.Važno je da MP živi po bibliji.Ne znam Gerhard eko te slagao da on tako živi.On živi u kućerini na Senjaku, ima fast fudove neke kvazi medicinske fakultete i KUPA se u kupaćim gaćama u moru.A ua ostale koji tako čine kaže da us demonizovani.Licemer. DYNABLASTER and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Nije tačno.Onaj koji ljude odvlači od crkve i koji govori da je crkva sotonina čini takav prestup da mu se posledice ne mogu izmeriti.Svesno odvraćanje ljudi od Boga i spasenja...kud ćeš GRĐE. Ima grdje. Covjek - pravoslavni svestenik ili vladika a pedofil ili homoseksualac. I onda neko gleda sa strane i pita se kakva je to Crkva koja ima ovakve pastire. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Akvilio, MP zavrbovao još jednog.I ovaj bi sve bukvalno po bibliji.Važno je da je po bibliji ( starom zavetu) to što je Hristos vaskrsao u Novom Zavetu a ovaj ga naziva sotonom, nije mnogo važno.Važno je da MP živi po bibliji.Ne znam Gerhard eko te slagao da on tako živi.On živi u kućerini na Senjaku, ima fast fudove neke kvazi medicinske fakultete i KUPA se u kupaćim gaćama u moru.A ua ostale koji tako čine kaže da us demonizovani.Licemer. Ne prejudiciraj. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 U pitanju je jako tvrdoglav citaj gord covek kome nista ne mozes da dokazes. Nazalost mnoge ljude pa i neke moje saborce sa drugih foruma je uspeo da obrlati. Narocito sa tom pricom kako mi treba da mislimo svojom glavom, uspeo je mnogo ljudi da uvuce u jeres. Ljudi koji su do juce verovali u osnove Pravoslavlja kao sto je Sveta Liturgija, ispovest,besmrtnost duse, postovanje svetih i da ne nabrajam dalje, sve su oni to sada odbacili pod uticajem njegovih predavanja. Анастасија, Aquilius Cratus, Candy Butcher and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Ova misao ti je besmislena. Obrazlozi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Ima grdje. Covjek - pravoslavni svestenik ili vladika a pedofil ili homoseksualac. I onda neko gleda sa strane i pita se kakva je to Crkva koja ima ovakve pastire. Crkva grešnih sklonih padu,ali i pokajanju.Crkva koja će da postoji do kraja vremena.Hristova Crkva u kojoj grešni ( mirjani, sveštenici, vladike) padaju ali se i pokajanjem dižu na noge. Candy Butcher је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Nije tačno.Onaj koji ljude odvlači od crkve i koji govori da je crkva sotonina čini takav prestup da mu se posledice ne mogu izmeriti.Svesno odvraćanje ljudi od Boga i spasenja...kud ćeš GRĐE. Anastasija nekim ljudima je džaba bilo kakav argumenat izneti, ne vredi ubeđivanje. Šta u opšte pričati o Miroljubu, jednom običnom sektašu i jeretiku i o njegovim idejama? A pogotovo su čudni njegovi sledbenici, ja ne znam kako neko u opšte može krenuti za idejom nekog takvog lika koji očito nije pravoslavan i koji pljuje po našim svetinjama. Aquilius Cratus, Vockica and Анастасија је реаговао/ла на ово 3 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Crkva grešnih sklonih padu,ali i pokajanju.Crkva koja će da postoji do kraja vremena.Hristova Crkva u kojoj grešni ( mirjani, sveštenici, vladike) padaju ali se i pokajanjem dižu na noge. Pa i M.P. je gresnik kao i mi. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука