Jump to content

,,Мудрости" Мирољуба Петровића

Оцени ову тему

Guest Evgenik

Препоручена порука

Нисам причао ни о иконама ни о Мирољубу али ајде пошто је он тема и на силу ми га трпате непоменутог од мене да кажем и о њему кратко; Мирољуб је по својим ставовима јеретик, само што је теорија еволуције гора и штетнија јерес од свих јереси које он проповеда.  

Ovo smesta ide u bisere.

0102_laugh prstgore :bla: 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Znaci bratac po tebi je teorije evolucija stetnija od Miroljubove propovedi da je liturgija prizivanje demona???

0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

Nije tebi lako batice.

Наравно, та лаж је уграђена у образовни систем, учили смо је као бајку приде уз ону о офанзивама и Рексовом бацању на Тита. Него ви знајући за Православни став о иконама причате о Мирољубовом ставу о иконама и као пошто Мирољуб заговара креационизам онда стварање није Православно јер његов став о иконама није Православан. Служите се заменом тезе и ЛУКАВСТВОМ. Кога је брига шта Мирољуб као нестручни појединац за литургију мисли о њој? Дали деца у школи уче шта Мирољуб мисли о литургији или иконама? Не уче његова лупетања већ нека друга. Генерацијама се систематски трују душе ово штеном јереси. Сада ти сатанисти мисле да је у овом лудом времену безумља ситуација повољна да ти јеретици који оповргавају стварање уђу у саму цркву и ту ступате на сцену ви да одрадите свој део посла.
Дакле, неупоредиво је већа штета од ваше него од Мирољубове јереси.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Oce Alefshine tvoje nipodostavanje i vredjanje sagovornika ti nece pomoci ni u cemu. Mozda ja nemam pojma, mozda je Aqulio prikriveni ateista, mozda je Ivica tvoj komsija koji ti se sveti jer si ga kinjio; ostaje cinjenica da si ti i pored toga sto se samoproglasavas jedinim obrazovanim autoritetom u TE u srbalja; osoba koja je dozvolila da jedan neobrazovani i mentalno zaostali pacer poput Miroljuba manipulise sa njim. Svako ko ima i zrno zdravog rasudjivanja moze da vidi da je Miroljub jedan prevarant onog najnizeg soja za neupucene i neobrazovane.

Um,esto da priznas svoju gresku, da ucutis ti covece siris protestantsko ucenje u Srbiji. I onda nas koji zelimo da ustanemo protiv toga nazivas cinakorisima.Pricas o ispiranju mozga; mozda bi ti bilo bolje da odes na Mirtoljubov sajt pa pogledaj one nesretnike tamo kojima ste ti i Miroljub isprali mozak. Oni su mozda zauvek izgubljeni za Pravoslavlje i ako je tebi zaista savest cista, blago tebi.

Ваљда и Православни верују у стварање. Ти како причаш испаде теорија еволуције Православна, а знамо да је атеисти гурају и чувају. То што протенстанти читају Свето Писмо као и ми Православни је последица што као и ми и они верују у стварање, а није само то учење протестантско. Нису свет и све живо на њему створили протестанти као што није настало пуким случајем већ је то дело Творца.

Tacno porotestanti nemaju taj potencijal, nesto tipa puki slucaj ne postoji osim u nasoj glavi, a cinjenica

da je zivi svet evoluirao ne znaci da taj isti zivi svet nije delo Tvorca.

Подели на овим сајтовима

@Dragan

Zanimljiva ti ta logika.

Ja kazem "Evolucija je naucna cinjenica ali ona nikako ne sikljucuje tvorca jer Biblija ne daje naucno kazivanje  o svetu vec ontolosko.".

Miroljub kaze "Liturgija, molitve svetiteljima i celivanja ikona su prizivanja demona i treba ih izbegavati.".

Dragan zakljucuje "Ovo sto tvrdi akvilio je mnogo opasnije i stetnije od onoga sto prica Petrovic.".

Dakle ti ili ne znas sta je sustina nase vere ili iz nekih meni ne znanih razloga teras vodu na Petrovicev mlin.

Подели на овим сајтовима

Miroljub Petrovic ocigledno nekima dobro sluzi kao strasilo kojim ce se mahati pred svakim ko ima i tracak sumnje u teoriju evolucije... 0102_laugh

Neko kaze nesto protiv TE, odmah se jave apologete koji kazu: "Miroljub prica gluposti o Liturgiji"....  89898989898989

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

Oce Alefshine tvoje nipodostavanje i vredjanje sagovornika ti nece pomoci ni u cemu. Mozda ja nemam pojma, mozda je Aqulio prikriveni ateista, mozda je Ivica tvoj komsija koji ti se sveti jer si ga kinjio; ostaje cinjenica da si ti i pored toga sto se samoproglasavas jedinim obrazovanim autoritetom u TE u srbalja; osoba koja je dozvolila da jedan neobrazovani i mentalno zaostali pacer poput Miroljuba manipulise sa njim. Svako ko ima i zrno zdravog rasudjivanja moze da vidi da je Miroljub jedan prevarant onog najnizeg soja za neupucene i neobrazovane.

Um,esto da priznas svoju gresku, da ucutis ti covece siris protestantsko ucenje u Srbiji. I onda nas koji zelimo da ustanemo protiv toga nazivas cinakorisima.Pricas o ispiranju mozga; mozda bi ti bilo bolje da odes na Mirtoljubov sajt pa pogledaj one nesretnike tamo kojima ste ti i Miroljub isprali mozak. Oni su mozda zauvek izgubljeni za Pravoslavlje i ako je tebi zaista savest cista, blago tebi.

Ваљда и Православни верују у стварање. Ти како причаш испаде теорија еволуције Православна, а знамо да је атеисти гурају и чувају. То што протенстанти читају Свето Писмо као и ми Православни је последица што као и ми и они верују у стварање, а није само то учење протестантско. Нису свет и све живо на њему створили протестанти као што није настало пуким случајем већ је то дело Творца.

Zaista sam mislio da ti nesto odgovorim ali onda videh da si napisao da je veca steta od TE nego od Miroljuba pa sam odustao. idi uzivaj u zivotu sa svojim guruom; ja ti necu smetati.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Zaista sam mislio da ti nesto odgovorim ali onda videh da si napisao da je veca steta od TE nego od Miroljuba pa sam odustao. idi uzivaj u zivotu sa svojim guruom; ja ti necu smetati.

Divan primer...

Kada neko sa strane cita sta pise Zeebedee ili Akvilio, pomislio bi da je brat Dragan jedan retardirani tip koji za svako svoje misljenje mora najpre da dobije odobrenje od Miroljuba PEtrovica i kojem je potrebna deguruizacija koju ce sprovesti "strucna" forumska lica...

A brat Dragan je samo izrazio sumnju u prihvatanje TE kao tacne. Nigde se covek ne poziva na lik i delo Miroljuba Petrovica, a vi napraviste od njega kao da mu je Miroljub i otac i majka i zena i dete i brat i sestra...

ALO, LJUDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ko ovde koga vuce za nos???

Dokle ce se menjati teze i raditi podmetacine?

Imam dovoljno razloga da smatram da teorija evolucije nije tacna.

Imam dovoljno razloga da smatram da ono sto forumski evolucionisti propovedaju je protivno Svetom Pismu, Predanju i svetootackom ucenju.

Hajde da vidim hoce li mene neko optuziti da sam Petrovicev sledbenik?

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

По чему је он то мој ? Ви сте опседнути њим а не ја. Ако сам написао да је јеретик како можеш да кажеш да ми је гуру ? Него ви лукаво и злонамерно извлачите из контекста онога што се говори само оно што можете да употребите у корист прљаве пропаганде коју овде водите.

Подели на овим сајтовима

Brat Miroljub je otvoreno rekao da su milioni pravoslavnih koji veruju u teoriju Evolucije vece zlo nego Miroljub i njegova sekta. Da li ti jos nesto treba ili zelis i dalje da nas smucujes laznim interpretacijama?

Brat Ricard Dokins (EVOLUCIONISTA) je rekao smo svi mi vernici zapravo budale sto verujemo u Boga.

"Da li ti jos nesto treba ili zelis i dalje da nas smucujes laznim interpretacijama?"

Подели на овим сајтовима

Brat Miroljub je otvoreno rekao da su milioni pravoslavnih koji veruju u teoriju Evolucije vece zlo nego Miroljub i njegova sekta. Da li ti jos nesto treba ili zelis i dalje da nas smucujes laznim interpretacijama?

Сад си ме и преименовао.

Подели на овим сајтовима

Какви милиони какви бакрачи, то је ваш сан само. Они који верују у ТЕ немогу да буду Православни то сам већ објаснио.

Подели на овим сајтовима

Сад си ме и преименовао.

podsvest... 0102_laugh

I ja sam mu odgovorio kao da je tako mislio...

@Zeebedee> izvini na lapsusu.... Inace sumnjam da imamo uopste milione Pravoslavaca, a narocito milione onih koji veruju (pravo kazes "veruju") u TE.... Mozda ti imas neke relevantne statisticke podatke koji potvrdjuju tvoju izjavu?

Подели на овим сајтовима

Какви милиони какви бакрачи, то је ваш сан само. Они који верују у ТЕ немогу да буду Православни то сам већ објаснио.

To kad se budemo ravnali po Draganologiji a ne po svim znanoj logici.

Подели на овим сајтовима

Evo tio Djunis objasnjenje. Sta jos treba das tiu kazem. A Alefshinu i slicnima bujrum na stvaranju novih jeretika. Brate moj ti mozes biti sta god hoces, ali dok tako verujes ne mozes biti pravoslavan.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Они који верују у ТЕ немогу да буду Православни то сам већ објаснио.

Ово је скроз претерано, исто као и оно да је ТЕ већа "јерес" од Петровићевих.

Управо такав однос према питању ме највише плаши...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...