Гости Guest Alefshin Написано Децембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 Неозбиљна је та петиција, што се мене тиче слободно, ту сам за сарадњу ако треба неки мој потпис или сл. Него, пошто сам ја искрен за разлику од неких, верујте ми да се и размишљам око целог тог пројекта. Рецимо, зашто бих се ја сад тиме бавио на донкихотовски начин, кад многима видим да баш лепо пасује ова теорија, а дует лепо ради свој посао. Да формирам тај сајт, па да ме опет гњаве поједини анонимни за Мирољуба и сличне глупости како ширим `литературу фанатичних протестаната` итд. Размишљам се, боље ми је да уживам гледајући како се то пропагира овде , баш је забавно и симпатично. Ето, можда и нећете морати да пишете петицију хаха Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 Верујете ли у деда мраза ? Ne. A ti? Inace podstakle me ona tvoja misao da je evoluciju i slavljenje nove godine izmislila ista osoba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 Верујете ли у деда мраза ? Ne. A ti? Inace podstakle me ona tvoja misao da je evoluciju i slavljenje nove godine izmislila ista osoba. Мислео сам да делујем инспиративније на људе, али и то је нешто. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 Мислио сам да делујем инспиративније на људе, али и то је нешто. Ne sastavljam viceve ni stripove pa je veorvatno to uzrok mom nedostatku krativnosti sa te strane. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Мислио сам да делујем инспиративније на људе, али и то је нешто. Ne sastavljam viceve ni stripove pa je veorvatno to uzrok mom nedostatku krativnosti sa te strane. Добро, да не сумњам у себе. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 ZRAELSKI arheolozi na iskopinama nedaleko od Tel Aviva pronašli su osam ljudskih zuba koji su, kako se pokazalo, stariji od 400.000 godina! Ovo otkriće znanstvenike je navelo da dovedu u pitanje dosad raširenu tvrdnju da je ljudska civilizacija ponikla u Africi, s obzirom da se radi o najstarijim ljudskim ostacima ikad pronađenim. "Zubi su raštrkani na više razina špilje. Oni na dubljim razinama stari su oko 400.000 godina, pa sve do 200.000 godina na višim razinama", kaže Avi Gopher, direktor instituta za arheologiju Sveučilišta u Tel Avivu. Gopher ističe kako su najstariji ostaci Homo sapiensa dosad pronađeni u Africi i bili su stari oko 200.000 godina. "Nemamo saznanja o nikakvim starijim ostacima", kaže Gopher. Gopher je također istaknuo da je njegov tim ove ostatke pronašao još 2006. godine. No, svoje otkriće nisu željeli objaviti sve dok ne iskopaju dovoljno materijala i dok ne provedu sve potrebne testove. Koliko ono bese star svet Ala su ovi izraelski arheolozi saralatani i neznalice. Da su bar procitali tomove knjiga znali bi bolje confused Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Jako zanimljiv momenat koji sam malopre zaboravio da napomenem Shrodinger :Pravoslavne crkve su nazalost jos megaparsecima daleko od tog stupnja moderniteta... AlefShin :Pratim tvoje postove i, slagao se sa istima ili ne, imam visoko misljenje o tvom misljenju. Ova ocena je, medjutim, ishitrena-da bi se adekvatno procenila pravoslavna misao, delatnost pravoslavnih pomesnih crkava itd. potrebna je zavidna teoloska upucenost. Shrodingerovo pravo ime je Milan M Cirkovic. Izvor : http://forum.b92.net/index.php?showtopic=29602&pid=1360920&mode=threaded&start=500#entry1360920 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Jako zanimljiv momenat koji sam malopre zaboravio da napomenem Shrodinger :Pravoslavne crkve su nazalost jos megaparsecima daleko od tog stupnja moderniteta... AlefShin :Pratim tvoje postove i, slagao se sa istima ili ne, imam visoko misljenje o tvom misljenju. Ova ocena je, medjutim, ishitrena-da bi se adekvatno procenila pravoslavna misao, delatnost pravoslavnih pomesnih crkava itd. potrebna je zavidna teoloska upucenost. Shrodingerovo pravo ime je Milan M Cirkovic. 0110_hahaha Izvor : http://forum.b92.net/index.php?showtopic=29602&pid=1360920&mode=threaded&start=500#entry1360920 0110_hahaha 0110_hahaha Uvek pokusava da diskredituje sagovornika tvrdnjom da bi se o necemu raspravljalo treba se poznavati celokupna materija i samim zakljuckom da sagovornik nije ni blizu tog nivoa, dok on sam naravno jeste. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Poenta je to da je tada izrazio da ima visoko misljenje o Cirkovicu, sto je i prirodno na osnovu kako i o cemu on pise, a sad mu naprasno "ne veruje". U najmanju ruku su mi takvi odgovori krajnje zbunjujuci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Jako zanimljiv momenat koji sam malopre zaboravio da napomenem Shrodinger :Pravoslavne crkve su nazalost jos megaparsecima daleko od tog stupnja moderniteta... AlefShin :Pratim tvoje postove i, slagao se sa istima ili ne, imam visoko misljenje o tvom misljenju. Ova ocena je, medjutim, ishitrena-da bi se adekvatno procenila pravoslavna misao, delatnost pravoslavnih pomesnih crkava itd. potrebna je zavidna teoloska upucenost. Shrodingerovo pravo ime je Milan M Cirkovic. :cheesy: Izvor : http://forum.b92.net/index.php?showtopic=29602&pid=1360920&mode=threaded&start=500#entry1360920 Хахаха, где ви одосте, то је било пре 7-8 година ваљда... Искрено, мени дође занимљиво све ово као нека врста припреме за празнично расположење. Дирљиво је гледати младе занесењаке како из петних жила хоће да докажу нешто што се не може никако доказати, то је све део младости зар не. Наравно да немам времена за губљење на бесмислене расправе о некој недоказивој теорији, а момци и сами знају да мени никад неће моћи да исперу мозак. Са друге стране, видим да има неких који само што не завапе `хајде још мало данас испирање`, па зар има смисла реметити ту идилу? Ја мислим да нема. А што се тиче петиције, пошто је то очигледно ниво оних који су навикли на цинкарење па им је то некако ушло у крв , има једна анегдота везана за блаженоп. вл. Саву шумадијског. Наиме, неки су се испотписивали са неком бесмисленом оптужбом за једног свештеника и отишли код њега, а он им рече `згужвајте тај папир, баците га низ реку, па ми кажите на коју грану је запело` хаха. Е сад, не знам како би мој надлежни владика одреаговао ако би овај цинкарош стварно написао ту неку квазипетицију, али једно знам. Мени уопште није никаква обавеза да се бавим овим пројектом, за празне претње не дајем пребијену пару, али ипак мислим да вреди да тако нешто постоји на интернету. Ал би се после расписали овде осврћући се на текстове са насловне стране Шестоднева могу мислити хаха Да, што се оних промена врсте тиче, то је ваш угаони камен, цела ваша теорија се заснива на томе. Као што рекох, нема ту никакве генијалности него једна врста проистекла од претходне, па опет и тако све до човека. Јака мудрост 1414_feel... Генијално, нема шта :cheesy:...Ко те пита чиме су се храниле сва та бића рецимо у неко своје време, каква је била њихова међузависност у току тих ваших хипотетичких милиона година које ви имате у малом прсту, како су сисари добили млечне жлезде( женке јелте), или како су гмизавци променили крљушти у перје, рибе добиле ножице, настајале нове врсте баш у облику и мужјака и женке( како другачије да се паре, а не могу са својим прецима) итд. итд. Наравно, на све то ви имате лахке што кажу босанци одговоре, толико лахке да је то дирљиво... Креационисти знам да тврде да тих промена врсте нема са друге стране и да су те промене које си поменуо натегнуте( као она са винском мушицом са 4 крила), сећам се да је био неки текст да ли беше на АиГ нисам сигуран о томе. Једном су и Докинска питали у неком интервјуу о томе, он није знао шта да каже, само је заћутао... А Зибади се у то разуме исто колико и ја у геолошке структуре Тогоа( ја признајем бар да се не разумем у ово ни мало), али добро... Такви који само вичу по форумима су увек од користи кад треба одбранити неодбрањиво. Иначе, Шредингерово право име је Ервин prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Мирољуб Петровић, секташ и хулитељ светиње: Miroljub Petrovic je beozbrazna lazovcina koja laze cim zine. Prevarant najviseg moguceg reda koji sisa pare od naivnih i neobrazovanih. креационизам=паганизам! Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Иначе, Шредингерово право име је Ервин 0110_hahaha Ceo odgovor je sazet u ovoj recenici. Ovde se vidi sva sustina. Naravno kad se ostane bez argumenata onda se ide na ovakve decije fazone i doskocice. To sto je korisnik b92 foruma sa nadimkom Shrodinger bio inspirisan fizicarem cije je ime Ervin ne znaci da isti korisnik b92 foruma ne nosi pravo ime Milan Cirkovic. Ali cinjenica da sam ovo morao da napisem samo govori o stepenu demagogije koju koristite. Ne bih rekao da je 2006. bila pre 7-8 godina ali bih rekao da je tekst "Samo Teorija" napisan 2004. kad je Ljiljana Colic pricala gluposti o evoluciji. A inace je Cirkovic vise puta objasnjavao na forumu sta je evolucija a sta sama teorije kao pojam. Tako da u onom tekstu Cirkovic nije napisao nista sto vec nije 100 puta ponovio u onim postovima na b92 na osnovu kojih je dobio visoko misljenje o njegovom misljenju kako pise u citatu. Objasnjenje cime su se hranile zivotinje? Jel ovo neka zezancija? Pa juce kad sam postavio detaljno objasnjenje gde je dokumentovano razvrstavanje sam dobio odogvoro "Ja ne verujem tim ljudima a ni vama". Pa ko je sad toliko zaludan da postavlja objasnjenja?! Sve u svemu svaki odgovor koji sam dobio od kreacionista je ili cista demagogija ili proturanje netacnih podataka. Ali na kraju ja bivam otpuzen za demagogiju sto je natjuznije od svega. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Oce Alefshine tvoje nipodostavanje i vredjanje sagovornika ti nece pomoci ni u cemu. Mozda ja nemam pojma, mozda je Aqulio prikriveni ateista, mozda je Ivica tvoj komsija koji ti se sveti jer si ga kinjio; ostaje cinjenica da si ti i pored toga sto se samoproglasavas jedinim obrazovanim autoritetom u TE u srbalja; osoba koja je dozvolila da jedan neobrazovani i mentalno zaostali pacer poput Miroljuba manipulise sa njim. Svako ko ima i zrno zdravog rasudjivanja moze da vidi da je Miroljub jedan prevarant onog najnizeg soja za neupucene i neobrazovane. Um,esto da priznas svoju gresku, da ucutis ti covece siris protestantsko ucenje u Srbiji. I onda nas koji zelimo da ustanemo protiv toga nazivas cinakorisima.Pricas o ispiranju mozga; mozda bi ti bilo bolje da odes na Mirtoljubov sajt pa pogledaj one nesretnike tamo kojima ste ti i Miroljub isprali mozak. Oni su mozda zauvek izgubljeni za Pravoslavlje i ako je tebi zaista savest cista, blago tebi. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 jos uvijek puno demona ,ko nije satanisticki naklonjen i sta nije po miroljubivom pisanju,ako on moze tako drugi mogu onako pisati nisu svi strucno nauceni kao taj staje on ,svestenik ili sad zaboravi uh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Oce Alefshine tvoje nipodostavanje i vredjanje sagovornika ti nece pomoci ni u cemu. Mozda ja nemam pojma, mozda je Aqulio prikriveni ateista, mozda je Ivica tvoj komsija koji ti se sveti jer si ga kinjio; ostaje cinjenica da si ti i pored toga sto se samoproglasavas jedinim obrazovanim autoritetom u TE u srbalja; osoba koja je dozvolila da jedan neobrazovani i mentalno zaostali pacer poput Miroljuba manipulise sa njim. Svako ko ima i zrno zdravog rasudjivanja moze da vidi da je Miroljub jedan prevarant onog najnizeg soja za neupucene i neobrazovane. Um,esto da priznas svoju gresku, da ucutis ti covece siris protestantsko ucenje u Srbiji. I onda nas koji zelimo da ustanemo protiv toga nazivas cinakorisima.Pricas o ispiranju mozga; mozda bi ti bilo bolje da odes na Mirtoljubov sajt pa pogledaj one nesretnike tamo kojima ste ti i Miroljub isprali mozak. Oni su mozda zauvek izgubljeni za Pravoslavlje i ako je tebi zaista savest cista, blago tebi. Ваљда и Православни верују у стварање. Ти како причаш испаде теорија еволуције Православна, а знамо да је атеисти гурају и чувају. То што протенстанти читају Свето Писмо као и ми Православни је последица што као и ми и они верују у стварање, а није само то учење протестантско. Нису свет и све живо на њему створили протестанти као што није настало пуким случајем већ је то дело Творца. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука