Jump to content

,,Мудрости" Мирољуба Петровића

Оцени ову тему

Guest Evgenik

Препоручена порука

To neverovanje u nas ili u bilo koga je narocito zanimljivo i pokazuje pravo lice svih kreacionista.

Pazi oni prave taj Sestodnev ili sta je vec zato sto navodno "druga strana" nemoze da se cuje i nema

"dijaloga". A kako da bude dijaloga kad oni u startu nastupaju sad ad hominemom "ne verujem vam". Wow

mislim koja je to zelja za dijalogom?!

Nisu bitne cinjenice i dedukacija nego ko kome veruje. confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='winter' />

Jako je indikativno da je Petrovic imao identican modus operandi dok je gostovao na Vidovdanu.

Milos Babic : Ne postoje nacuni radovi koji pokazuju da se brzina svetosti smanjivala eksponencijalno

a kamoli 150 radova kako ste vi rekli.

Miroljub Petrovic : Vi ste navodno profesor iz Arizone a  poznato je da je Arizona leglo masona i satanista

i njima nikako ne treba verovati.

Kakva je to bolesna budala  confused klapklap klapklap

Ili strucnjak kako bi rekli drugi  bleh :)

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Аквилио, човече, па ја сам као свештеник тражио први благослов за овај форум на коме ти сада можеш угодно да шириш благодати те дивне теорије. Значи, уживај у мисионарењу, а ја имам превелику главу за оглав тај, не пасује никако, не вреди.

Видим да се лепо осећаш и да си неуморан у томе па изволи, ко воли да иде на оглав, само напред што се мене тиче.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ne , ja sam Richard Dockins; uostalom kako ti vec tvrdis samo oni koji su deo teorije zavere mogu verovati u evoluciju zar ne; a ja sam bas zagrizen u to? I da li moram ici da pregledam stare topike o ovoj temi pa da citiram sve uvrede kojima si castio sagovornike?

POnavljam posto je obrisano; za tebe je bolje bilo dok si imao grizu savesti jer si ucestvovao u stvaranju Miroljubove Sekte koja je odnela vec dosta pravsoalvnih zrtava i dok si cutao.

Брига је мене шта ти мислиш, ти си неозбиљна личност која се овде понаша врло бахато и безобразно не само у овој теми. Докинс је иначе, за разлику од тебе, далеко мање потуљен, он стоји именом и презименом иза својих ставова.

По свему судећи погодио сам, ако се не представиш ти си тај анонимни свештеник који ме је кукавички клеветао, а и сада то ради. Требало би да се стидиш уместо што ме ту замајаваш.

Подели на овим сајтовима

Аквилио, човече, па ја сам као свештеник тражио први благослов за овај форум на коме ти сада можеш угодно да шириш благодати те дивне теорије.

Не, Ви нисте тражили благослов за такав форум, нити сте направили такав форум. Треба ли да подсетим да смо нас двојица бановани само и искључиво зато што смо писали нешто што се Вама није свидело. Форум је тек касније постао слободнији.

Подели на овим сајтовима

• Гости

uostalom kako ti vec tvrdis samo oni koji su deo teorije zavere mogu verovati u evoluciju zar ne; a ja sam bas zagrizen u to?

Немаш ти појма о тој теорији, ти само мантраш овде нешто, иначе у тематику си тотално неупућен. Зашто то радиш, оче?

Подели на овим сајтовима

Iskreno ja se strasno stidim. Stidim se jer sam sebi vec deset puta rekao da se ne bakcem sa glupavim stvarima i ne raspravljam sa likovima koji nemaju pojma sta pricaju.

Ukoliko se uspostavi neka peticija ( aquiliio, Ivica, Zvonko reagujte)  da napisemo tvom episkopu da se zaustavi blagoslov tvom sajtu  za sirenje protestantizma u Srbiji preko teorija kreacionizma vrlo rado cu se potpisai imenom i prezimenom. Miroljub je vec dosta uradio, ne morate da nastavljate da odvajate ljude od Crkve.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Аквилио, човече, па ја сам као свештеник тражио први благослов за овај форум на коме ти сада можеш угодно да шириш благодати те дивне теорије.

Не, Ви нисте тражили благослов за такав форум, нити сте направили такав форум. Треба ли да подсетим да смо нас двојица бановани само и искључиво зато што смо писали нешто што се Вама није свидело. Форум је тек касније постао слободнији.

Da. U martu je admonistracija slala pozive ljudima na Verujemu koji se manje vise zanimaju za neka naucna

pitanja da dodju na pouke da vode dijalog i po ovom pitanju. Jer je tada skinuta cenzura na ovu temu.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Наравно, док сам ја био овде Админ не би сте вас двојица могли да ширите ту пропаганду никад. Али опет, без обзира на све, форум који сам утемељио вам пружа благодати да то радите. Па, изволите, као што рекох ја се повлачим, губљење времена је за мене то натезање. Мало реших вечерас да се нашалим јер прича није вредна претерано озбиљног разговора, више је за кандидовски осврт.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Iskreno ja se strasno stidim. Stidim se jer sam sebi vec deset puta rekao da se ne bakcem sa glupavim stvarima i ne raspravljam sa likovima koji nemaju pojma sta pricaju.

Ukoliko se uspostavi neka peticija ( aquiliio, Ivica, Zvonko reagujte)  da napisemo tvom episkopu da se zaustavi blagoslov tvom sajtu  za sirenje protestantizma u Srbiji preko teorija kreacionizma vrlo rado cu se potpisai imenom i prezimenom. Miroljub je vec dosta uradio, ne morate da nastavljate da odvajate ljude od Crkve.

Важи, потписаћу и ја хахаха. Оче, где служиш иначе?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...