Trifke Написано Јул 5, 2017 Пријави Подели Написано Јул 5, 2017 пре 9 часа, Sasa Vojvoda рече Какво је твоје мишљење о Душановом царству? Мирољуб се залаже за Душаново царство, претпостављам да ти је онда и оно у рангу са Хитлером, са оним што је радио? Dusanovo ili Hitlerovo, princip je isti sve su ostalo nijanse! Iulianus and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 5, 2017 Пријави Подели Написано Јул 5, 2017 пре 10 часа, Sasa Vojvoda рече ''.....Погледајте како ми радимо, ми користимо власт за наше интересе, ми користимо власт да власт нама помогне да обновимо Душаново царство,да власт нама помогне да ми дођемо на власт....'' Posle 70 tona hvalospeva AV-u, najlakse je dodati jednu ovakvu recenicu, da bi tako toboz zbunili ljude, i zaveli ih za goles-planinu. Ko ima oci da vidi, neka gleda... Trifke, АлександраВ, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 5, 2017 Пријави Подели Написано Јул 5, 2017 пре 15 часа, Sasa Vojvoda рече Да, зашто не би био, опет... зависи шта је за тебе моралан човјек. Odlicno zapazanje. Moralan, dakle, nije obavezno i pobozan (po Bogu) covek, jer taj isti MP pljuje po Bogorodici i svetinje (kao svete mosti npr.) naziva demonskim obmanama. Dakle, postoje "moralni" i moralni ljudi, jer je jedno lazni moral (psevdo-moral), a drugo onaj koji se temelji na Istini. Pitanje koje iz ovog izlazi: odbacujes li ti svoju stvarnu poboznost brate, samo zarad isprazne podrske jednom psevdo-moralnom coveku? Trifke, Милан Ракић, Desiderius Erasmus and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 5, 2017 Пријави Подели Написано Јул 5, 2017 пре 12 часа, Sasa Vojvoda рече Какво је твоје мишљење о Душановом царству? Мирољуб се залаже за Душаново царство, претпостављам да ти је онда и оно у рангу са Хитлером, са оним што је радио? Ко би био цар у том новом "Душановом царству"? Пошто ако се не варам, не знамо за савремене Немањиће... Милан Ракић, Desiderius Erasmus, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 5, 2017 Пријави Подели Написано Јул 5, 2017 пре 3 минута, Desiderius Erasmus рече И ти питаш свашта... па Мирољуб. Ај да кренемо од радне претпоставке да је то идеја. Питања за поштоваоце лика унд дела претендента на престо: што баш он да буде цар? Што не ја нпр? Или неко други... Даље, како би МП био изабран за цара? На изборима? То је демоНкратски, је л' би могло тако... Ако не на изборима, како онда? Јер ако му власт долази од народа, онда би народ требало великом већином да га подржи - што опет личи на неке изборе, неку демократију... Ако му власт пак долази директно од Бога, како то да проверимо, потврдимо, ко је надлежан за испитивање Божије воље? Је л' СПЦ? Или би васељенски патријарх требало да га крунише? Или се можда догодио неки старозаветни догаћај у коме га је глас са неба поставио да влада? Ето, за почетак... Ако прођемо фазу устоличења, имам и нека питања за каснија дешавања. Desiderius Erasmus, Iulianus, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 5, 2017 Пријави Подели Написано Јул 5, 2017 On 7/3/2017 at 23:31, Sasa Vojvoda рече Омладини је пуна капа ових издајника, пуна им је капа демократије која је заправо најгора тиранија. Које слободе су теби у РС или мени у Србији ускраћене? Paradoksologija, Милан Ракић, Trifke and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 5, 2017 Пријави Подели Написано Јул 5, 2017 пре 12 часа, АлександраВ рече ... А што се тиче Косова, па Косово се продавало више од 550 година, и сад је почело да долази до заокрета, управо захваљујући Вучићу. Такое! Спрема се коначни заокрет после 550 година, управо захваљујући Вучићу - промена Устава да би могао да призна независност Косова. АлександраВ, Милан Ракић, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јул 5, 2017 Пријави Подели Написано Јул 5, 2017 пре 36 минута, Срђан Шијакињић рече Ај да кренемо од радне претпоставке да је то идеја. Питања за поштоваоце лика унд дела претендента на престо: што баш он да буде цар? Што не ја нпр? Или неко други... Даље, како би МП био изабран за цара? На изборима? То је демоНкратски, је л' би могло тако... Ако не на изборима, како онда? Јер ако му власт долази од народа, онда би народ требало великом већином да га подржи - што опет личи на неке изборе, неку демократију... Ако му власт пак долази директно од Бога, како то да проверимо, потврдимо, ко је надлежан за испитивање Божије воље? Је л' СПЦ? Или би васељенски патријарх требало да га крунише? Или се можда догодио неки старозаветни догаћај у коме га је глас са неба поставио да влада? Ето, за почетак... Ако прођемо фазу устоличења, имам и нека питања за каснија дешавања. На ово питање је мени неко одговорио да би аристократија бирала цара. А аристократија би се бирала из "струке", нпр. доктори би између себе изабрали најцењенијег, а пекари свог представника,.... И ти представнци би на сабору бирали цара, који би био доживотни цар, и наследни, мислим. Ја сам мало разрадио то што сам чуо, од поштовалаца МП и Новог Душановог царства. Дал је то он икада рекао, и дал се за то залаже, немам појма. АлександраВ, Trifke and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 5, 2017 Пријави Подели Написано Јул 5, 2017 Управо сада, Ђорђе Р рече На ово питање је мени неко одговорио да би аристократија бирала цара. А аристократија би се бирала из "струке", нпр. доктори би између себе изабрали најцењенијег, а пекари свог представника,.... И ти представнци би на сабору бирали цара, који би био доживотни цар, и наследни, мислим. Ја сам мало разрадио то што сам чуо, од поштовалаца МП и Новог Душановог царства. Дал је то он икада рекао, и дал се за то залаже, немам појма. Врло реална прича. Замишљам нпр. адвокате како бирају "најцењенијег", после свега овога у АК БГД... И онда би најцењенији људи Србије изабрали Мирољуба, да... Trifke, Lady Godiva, Desiderius Erasmus and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 5, 2017 Пријави Подели Написано Јул 5, 2017 Али океј, има бар неке унутрашње логике... Trifke је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 5, 2017 Пријави Подели Написано Јул 5, 2017 пре 6 минута, Срђан Шијакињић рече Врло реална прича. Замишљам нпр. адвокате како бирају "најцењенијег", после свега овога у АК БГД... И онда би најцењенији људи Србије изабрали Мирољуба, да... Мислим да доктори, адвокати и слични не би учествовали у причи јер су прошли кроз превише дебилана. Срђан Шијакињић, АлександраВ, Iulianus and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 5, 2017 Пријави Подели Написано Јул 5, 2017 пре 3 минута, Juanito рече Мислим да доктори, адвокати и слични не би учествовали у причи јер су прошли кроз превише дебилана. Значи само они који "раде бизнис"... Desiderius Erasmus, АлександраВ and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 5, 2017 Пријави Подели Написано Јул 5, 2017 пре 1 минут, Срђан Шијакињић рече Значи само они који "раде бизнис"... Управо. Ништа паразити, чист либератријанизам, бато. Срђан Шијакињић and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 5, 2017 Пријави Подели Написано Јул 5, 2017 пре 3 минута, Desiderius Erasmus рече А и ови први се баве сатанистичком медицином... А други бране дилере да не оду под мач. Desiderius Erasmus, АлександраВ and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 5, 2017 Пријави Подели Написано Јул 5, 2017 пре 35 минута, Juanito рече Мислим да доктори, адвокати и слични не би учествовали у причи јер су прошли кроз превише дебилана. Iulianus and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука