Аурор Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 пре 6 часа, Trifke рече Ja sam zaista izolovan u manastiru i ne vidim ove stvari i puno toga neznam ali ovo je vrh vrhova. Zemljo Srbijo dokle si dogurala! Nikada nisam mogao da zamislim da cemo ovako duboko da padnemo! Dođe mi da vidim s tim vanzemaljcima oko preseljenja na drugu planetu... Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 пре 7 минута, Аурор рече Dođe mi da vidim sa tim vanzemaljcima oko mogućnosti preseljenja na drugu planetu... Pa pregovori su u toku, mozes da se prikljucis ali imam jedan zahtev za tebe pre toga. Da otkrije tajnu svetlece kape na personi zvanoj @RYLAH. Аурор је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 пре 1 минут, Trifke рече Da otkrije tajnu svetlece kape na personi zvanoj @RYLAH. Znaš kako, @RYLAH misli da može da nam se suprotstavi, ali se grdno vara! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 Управо сада, Аурор рече Znaš kako, @RYLAH misli da može da nam se suprotstavi, ali se grdno vara! Kako ti uspeva da to potamnis ime meni ne. Nije u tome stvar.Ja mislim da RYLAH tajno sa ovom kapom radi za Miroljuba i da je ova kapa neka vrsta uredjaja, kao oni sto ameri postavljaju po svetu pa i kod nas(zaboravio sam kako se to zove). Zapazi uspeo je da na ovom forumu postane moderator i sve ono kao on fin i te fore a ovamo sa onom kapetinom zraci Miroljubove Talase. Аурор and Iulianus је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 пре 2 минута, Trifke рече Kako ti uspeva da to potamnis ime meni ne. Nije u tome stvar.Ja mislim da RYLAH tajno sa ovom kapom radi za Miroljuba i da je ova kapa neka vrsta uredjaja, kao oni sto ameri postavljaju po svetu pa i kod nas(zaboravio sam kako se to zove). Zapazi uspeo je da na ovom forumu postane moderator i sve ono kao on fin i te fore a ovamo sa onom kapetinom zraci Miroljubove Talase. Nije mi palo na pamet, dobra teorija... Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 Ne čuje nas Rile, tamani kamenjarke. Страле and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 пре 2 минута, Аурор рече Ne čuje nas Rile, tamani kamenjarke. A ne ne ne. To je stara taktika Pratim ja njega odavno! Sace kao malo da saceka dok smo jos uzbudjeni da se ohladimo i onda kada nam padne koncetracija harps uredjaj Miroljuba Petrovica proradi i onda mi postanemo opcinjeni a onda RYLAH ubacuje u nas Miroljubove podateke. Hehehe! Samo nece da moze! Jer: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 Купите М. карту за Танзанију, да нам се изгуби из видокруга за навек. Trifke, Iulianus and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Страле Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 За нас би реко да смо мики маус хришћани. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 1 hour ago, Страле рече За нас би реко да смо мики маус хришћани. Zasto? "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Страле Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 пре 43 минута, Trifke рече Zasto? Па сам је употребио тај израз. Кад му је Боснић реко колко има хришћана у Јапану, он реко ма све су то мики маус хришћани, мислим да је термин сличан термину ружичасти хришћани Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 пре 8 минута, Страле рече Па сам је употребио тај израз. Кад му је Боснић реко колко има хришћана у Јапану, он реко ма све су то мики маус хришћани, мислим да је термин сличан термину ружичасти хришћани Nisam to znao! Hvala ti! Страле је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 пре 21 часа, Iulianus рече A što ga ne pozovete vi, tamo neki, da se Mrsomud preseli kod vas, tamo negde, gde god to bilo. Jednim udarcem rokneš dve muve. Mi hepi i vi hepi, hm? Нема потребе да се сели, кад Мирољуб дође на власт, РС и Србија ће бити једно ;). пре 20 часа, Iulianus рече E, da, zaboravih malo pre. Kada budeš ušao u "carstvo Mrsomudovo" cenim da ćeš kao i svi mrsomudnici proslavljati Pesah i Hanuku, između ostalih blagdana, i zato molim te seti me se jer mogu da ti nabavim iz prve ruke, veoma povoljno i jevtino sve potrebne rekvizite za na sto, pored stola, na dovratke, etc. Izrada i kvaliteta su prvoklasni, a ne nekakav kičeraj koji će ti on uvaliti. Što se tiče pripreme jela & ostalih đakonija, i po tom pitanju su ti moja vrata otvorena. Daću ti najbolje recepte, a ne da se mučiš i prepisuješ sa neta jer to je sve uglavnom bljak! A moći ćeš i da biraš, `oćeš li na sefardski tradišn jal` na aškenaski, od volje ti. Ниси слушао његова предавања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 пре 19 часа, АлександраВ рече Али реци ми Саша, да ли ти заиста, заиста, заиста мислиш да је овај Мирољуб моралан човек? Да, зашто не би био, опет... зависи шта је за тебе моралан човјек. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јул 4, 2017 Пријави Подели Написано Јул 4, 2017 On 3.7.2017. at 18:53, Trifke рече Nesto usporedjujem i neznam da li se varam ali slicnost je ocigledna! Какво је твоје мишљење о Душановом царству? Мирољуб се залаже за Душаново царство, претпостављам да ти је онда и оно у рангу са Хитлером, са оним што је радио? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука