Рапсоди Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 Управо сада, Grizzly Adams рече Па не знам за шта би ти овај био занимљив него као пацијент... Не ја сам пророк, тачно сам знала откуда твоје питање. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 пре 1 минут, Рапсоди рече Не ја сам пророк, А, то. Значи занимљив ти је као конкуренција... Рапсоди, Iulianus and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 On 6/9/2017 at 15:30, Рапсоди рече Јуче сам била на предавању о.Рафаила Бољевића из ман.Подмаине. Ако он, који је бар за мене врх православног богомислија и созерцања Da, sav je gromopucatelan... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 Управо сада, Аурор рече Da, sav je gromopucatelan... Он је, пре бих рекла грехопуцателан...громког гласа да успавано стадо разбуди... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 пре 36 минута, Grizzly Adams рече Па не знам за шта би ти овај био занимљив него као пацијент... Nemojmo baš ovako, bro. Sa kim god da sam pričao, kaže za njega da je blesav, ali da ima nečeg u onome što priča, treba to da prepoznamo... Sektaške stvari normalno da odbacimo i prozovemo, ali to i ne potencira naročito u onim javnim nastupima koliko vidim. Рапсоди and Дијете Божије је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 Управо сада, Аурор рече Nemojmo baš ovako, bro. Sa kim god da sam pričao, kaže za njega da je blesav, ali da ima nečeg u onome što priča, treba to da prepoznamo... Sektaške stvari normalno da odbacimo i prozovemo, ali to i ne potencira naročito u onim javnim nastupima koliko vidim. То ћу да препустим смиренијој браћи, ја за такве имам кратак фитиљ... Lady Godiva and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 пре 5 минута, Аурор рече Nemojmo baš ovako, bro. Sa kim god da sam pričao, kaže za njega da je blesav, ali da ima nečeg u onome što priča, treba to da prepoznamo... Sektaške stvari normalno da odbacimo i prozovemo, ali to i ne potencira naročito u onim javnim nastupima koliko vidim. Причаш о Мирољубу или о о. Рафаилу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 пре 10 минута, Juanito рече Причаш о Мирољубу или о о. Рафаилу? O Miroljubu. Pls imaj u vidu da ga većina onih koji ga sluša ne zna koliko i mi, niti priča kako je liturgija "prizivanje demona" i slično. Ljudi uglavnom misle da je mentalac (kao i mi što mislimo), ali da u onome ima nečeg... Samo tog nečeg moramo više da ponudimo, ne da raspaljujemo po njemu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 пре 20 минута, Grizzly Adams рече То ћу да препустим смиренијој браћи, ја за такве имам кратак фитиљ... To ne pomaže ništa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 пре 38 минута, Рапсоди рече Он је, пре бих рекла грехопуцателан...громког гласа да успавано стадо разбуди... Treba samo malo više sunca i malo manje grmljavine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 Управо сада, Аурор рече Treba samo malo više sunca i malo manje grmljavine Грмео је и св.пророк Илија, па грмео је и св.Јован Крститељ, па чини ми се и св.Василије Велики. Најлепши су пејзажи и за уши и за очи и за душу, када грми а и сунце греје и још мало кише кад се дода , ето ти дуге на помолу, а ти знаш кад је видиш откуда је и зашто је ...и знаш да више неће бити великих вода... Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 пре 6 минута, Desiderius Erasmus рече Samo pokazatelj ispravnosti moje teze kako taj čovek sanja o tome da bude sudija i vlast... Тако је и извесни Адолф био смешан у почетку... Desiderius Erasmus, Iulianus, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 Miroljuba treba polomiti ko zmiju i kraj priče. Жика је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 пре 2 часа, Grizzly Adams рече Тако је и извесни Адолф био смешан у почетку... On 8.6.2017. at 23:48, АлександраВ рече Он је једнако луд као и Хитлер, којем су аплаудирали док су мислили да их буди, а будала их унапред маркирала за покољ. Grizzly Adams, Милан Ракић and Iulianus је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 пре 2 часа, Grizzly Adams рече Тако је и извесни Адолф био смешан у почетку... Jeste, imao je i smešne brčiće i izigravao je klovna pred decom, na radost njihovu. Uostalom, napravio je kilometre auotoputeva, da ne kažem Autobahnova, podigao posrnulu nemačku industriju, brinuo se o obrazovanju mladih, potencirao fizičku kulturu, itd. itd. Ako zanemarimo sve drugo, tj. što je samo nekoliko pišljivih miliona odveo "pod mač", moglo bi se reći da je bio pozitivan lik. Filantrop, takoreći. Bokisd, Милан Ракић, Ћириличар and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука