Jump to content

Казна за лепе очи

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

On 22. 11. 2011. at 13:46, Katarina ex izgubljena рече

Zato ih i ne gledam gringrin gringrin gringrin!

Ето,а да имамо вео преко очију то не би био проблем :lol:

Гласам за вео,па да можемо неосуђено да их меркамо 4chsmu1

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Zene nemaju pristup na Svetu Goru zbog same Bogorodice koja ju je oformila kao svoj vrt. Sto se mene tice ja bi Svetu Goru zatvorio za posete laika uopste to je monaska drzava i kao takva neka bude samo za monahe. Isto kao sto na Sinaju postoje tri zenska manastira gde je muskaricma zabranjen pristup.

Sto se tice Saudijske Arabije, pa problem je taj sto je to policiska drzava sa serijatsko vehabistickim zakonima. U islamu nema razlike izmedju laika i verujucih (islam je jedina dozvoljena veroispovest) zato to i jeste dzamahirija.Takav zakon za mene nema nikakvu osnovu i kao sto sam vec naveo to je samo kapric pojedinih interpretatora Kurana.

• Волим 1

Ora et labora

Подели на овим сајтовима

On 22. 11. 2011. at 14:05, Arhidjakon рече

Zene nemaju pristup na Svetu Goru zbog same Bogorodice koja ju je oformila kao svoj vrt. Sto se mene tice ja bi Svetu Goru zatvorio za posete laika uopste to je monaska drzava i kao takva neka bude samo za monahe. Isto kao sto na Sinaju postoje tri zenska manastira gde je muskaricma zabranjen pristup.

Sto se tice Saudijske Arabije, pa problem je taj sto je to policiska drzava sa serijatsko vehabistickim zakonima. U islamu nema razlike izmedju laika i verujucih (islam je jedina dozvoljena veroispovest) zato to i jeste dzamahirija.Takav zakon za mene nema nikakvu osnovu i kao sto sam vec naveo to je samo kapric pojedinih interpretatora Kurana.

Stvarno? Je l bi napisao nesto malo o tome?

Подели на овим сајтовима

Sto se mene tice ja bi Svetu Goru zatvorio za posete laika uopste to je monaska drzava i kao takva neka bude samo za monahe.

likefaceeeeeeee

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

On 22. 11. 2011. at 14:23, Arhidjakon рече

Na Sinaju ima zenskih manastira gde je muskarcima vremenski ogranicen ili u potpunosti zabranjen pristup.

Pisat cu o tim manastirima drugom prilikom, posto sad nisam bas pri vremenu.

То би баш било занимљиво прочитати.

Разумем да хиџаб постоји као покушај заштите од саблазни,али не могу да разумем да постоје места где људско биће не сме да крочи због свог пола.

Прихватам да је тако и верујем да постоји неки разлог ,али не разумем.

Подели на овим сајтовима

pol mi ne dozvoljava da idem u zenski toalet.Bas ako moram.. bliss jeeee

Стојте непрестано на духовној стражи, јер не знате када ће вас Господ позвати к себи. У своме земаљском животу будите спремни свакога минута да му положите рачун. Чувајте се да вас враг не улови у своју мрежу и не обмане, приморавши вас да паднете у искушење. Свакодневно испитујте вашу савјест, провјеравајте чистоту ваших намјера и ваших мисли.

Подели на овим сајтовима

Sto se mene tice ja bi Svetu Goru zatvorio za posete laika uopste to je monaska drzava i kao takva neka bude samo za monahe.

Архиџаконе, како бре да затвориш за лаике? Како би се у том случају допремали искушеници?

Подели на овим сајтовима

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

On 22. 11. 2011. at 18:07, Ратко С. рече

Архиџаконе, како бре да затвориш за лаике? Како би се у том случају допремали искушеници?

Направиш канцеларије за регрутацију у сваком граду, ко Америчка војска, и само шаљеш готове монахе.

Подели на овим сајтовима

Ima ljudi ko mala djeca ono voli samo sladoled od vanilije o jagodi neće ni da priča a kamoli o sladoledu od čokolade.Tj daj ljudi o tim očima ja napisah da se ne slažem sa time jer se ne radi o strogom propisu dok vi i dalje o toj temi a toliko tema o kojima se može pričati.

Hoće li ko sladoled od lješnjaka?Ili će se opet o sladoledu od vanilije?

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Боске, јасно је да ниси ти дао тај законски предлог.

Апелујем овом приликом да се не потцењује сладолед од карамеле... :)

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...