Jump to content

Potop, argumenti za i protiv

winux59

Препоручена порука

• Одговори 945
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

О,свашта.

Винукс,да ли ти разумеш да нема потребе да копираш толике текстове на теми?И колико пута треба то да ти се каже,човече?

Објасни својим речима,а ако хоћеш да нешто "докажеш",постави линк ка "доказима".Ово што радиш је бесмислено.У будуће следи опомена.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

О,свашта.

Винукс,да ли ти разумеш да нема потребе да копираш толике текстове на теми?И колико пута треба то да ти се каже,човече?

Објасни својим речима,а ако хоћеш да нешто "докажеш",постави линк ка "доказима".Ово што радиш је бесмислено.У будуће следи опомена.

koliki je bio tekst?

Ako kazem svojim recima, trazice ce ime autora pogledaj irusov post.

Besmisleno je ovo sto uopste gubim vreme, ovde, a jos me nazivaju i retartdom i ko zna kakvim sve imenima.

I to na ocigled vas administratora, i nesto ne vidim javnu opomenu tom clanu, gospodo administratori.

Подели на овим сајтовима

koliki je bio tekst?

Ako kazem svojim recima, trazice ce ime autora pogledaj irusov post.

Besmisleno je ovo sto uopste gubim vreme, ovde, a jos me nazivaju i retartdom i ko zna kakvim sve imenima.

I to na ocigled vas administratora, i nesto ne vidim javnu opomenu tom clanu, gospodo administratori.

Zašto misliš da tebi nije pogledano kroz prste i to mnogo puta obzirom da mesecima u 90 posto slučajeva na temama spamuješ kopirajući tekstove i u nedogled postavljajući klipove?

Tako da nemaš za šta da se buniš.Dakle,da ponovim objasni svojim rečima šta imaš i ostavljaj linkove kao "dokaze",

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Zašto misliš da tebi nije pogledano kroz prste i to mnogo puta obzirom da mesecima u 90 posto slučajeva na temama spamuješ kopirajući tekstove i u nedogled postavljajući klipove?

Tako da nemaš za šta da se buniš.Dakle,da ponovim objasni svojim rečima šta imaš i ostavljaj linkove kao "dokaze",

Odkud ti cifra 90 posto ako smem da pitam, posto u zadnjih par meseci kao i sad evo pisem svojim recima, kopirao sam samo onaj tekst na engleskom pre par dana i ovaj danas avocadu, i sta je to par klipova spram ovolikih tema i postova?

Ok necu vise stavljati, nek stavljaju ateisti i to one nenaucne podrugljujuce ismevajuce klipove, a sami ne znaju cemu se rugaju.

Подели на овим сајтовима

Ma jadan ti...

Anastasija, molim te, daj mi opomenu. :)

Samo da ne kuka vise.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

nije, imaju oni escape asnwer za sve, znam ja to ne brini.

To nije escape answer, to je realna geoloska pojava da se neke stene uzdignu uspravno.

To nije nesto sto je samo U TOM SLUCHAJu SAMO TAD vec nesto sto se stalno desava da se nivoi stena nameste vertikalno.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

(opet zatrpavanje teme... tekst ciju poentu si mogao da prepricas u dve recenice i ostavis link ka njemu... mada ne znam ni zasto bi to cinio kad je samo bezvezan non-sequitur... pricica i zakljucak koji ne proizilazi iz te pricice ni najmanje...)

One who is inclined toward the catastrophic interpretation of geology, and who regards the

geologic column as a series of deposits representing, the burial of the ancient life zones of the earth by an overwhelming catastrophe, finds in these sudden exterminations exactly what he might expect. In other words, if the ancient world with its array of life arranged in various zones in the sea and on land were to be overtaken by a great flood of waters, there would be formed a succession of fossil-bearing rocks, each with its peculiar types of life, and with comparatively little mingling of one type with another.

evo za pocetak, bi to bilo i o slojevima i kao dokaz za potop.

Samo ovaj deo ima bilo kakve veze sa onim o cemu smo pricali, pa cu samo i na njega odgovoriti... mada ne znam ni sta da odgovorim na ovakve gluposti... ... ... life-zones... :)

Hajde molim te, objasni mi sta je genijalac koji je pisao tekst hteo da kaze? Zasto bi globalna poplava svuda u svetu postavila trilobite uvek ispod pterodaktila, sabljozube tigrove uvek iznad pterodaktila (i trilobita) a delfine uvek iznad sabljozubih tigrova (pterodaktila i trilobita)... i to bez da se mesaju... ja vidim da genijalac to tvrdi u poslednjoj recenici ali mi nije ni najmanje jasno na osnovu cega je izveo takav zakljucak...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

(opet zatrpavanje teme... tekst ciju poentu si mogao da prepricas u dve recenice i ostavis link ka njemu... mada ne znam ni zasto bi to cinio kad je samo bezvezan non-sequitur... pricica i zakljucak koji ne proizilazi iz te pricice ni najmanje...)

Samo ovaj deo ima bilo kakve veze sa onim o cemu smo pricali, pa cu samo i na njega odgovoriti... mada ne znam ni sta da odgovorim na ovakve gluposti... ... ... life-zones... :)

Hajde molim te, objasni mi sta je genijalac koji je pisao tekst hteo da kaze? Zasto bi globalna poplava svuda u svetu postavila trilobite uvek ispod pterodaktila, sabljozube tigrove uvek iznad pterodaktila (i trilobita) a delfine uvek iznad sabljozubih tigrova (pterodaktila i trilobita)... i to bez da se mesaju... ja vidim da genijalac to tvrdi u poslednjoj recenici ali mi nije ni najmanje jasno na osnovu cega je izveo takav zakljucak...

vidis a ja mislim da nemas odgovor na toliko masovno zatrpavanje zivotinja i sudden death, jer se to ne uklapa u uniformizam, kao sto si rekao ako je nesto nemoguce jednom onda je to nemoguce, isto vazi i za uniformizam, ako nesto ne mozes da objasnis uniformizom onda znaci da on nije tacan.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...