Natasa. Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Malo je to zbunjujuce, pogotovo za nas neofite :unsure:. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Čovek je sastavljen od duše i tela. Duša je suština čoveka, bestelesna, besmrtna, razumna, obitava u telu, sauzrok života. Um je deo duše, razmišljanja su sile duše, osećanja su organ duše tj. sila čula. Ovo sve piše sveti Maksim Ispovednik. Bitno je šta je duša. Шта је душа? И шта са њом? Зашто је битно шта је душа? Заштои одбацујеш остало што је Максим писао, а што потпуније објашњава његову мисао? Зато што ти тако одговара, наравно. Ајде престани да збуњујеш људе, молим те. Врати се теми, иначе ћу почети да се понашам као администратор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Ja se nesto plasim da zbog ovih silnih rasprava i stavova ne odlucis da ponovo postanes izgubljena. Jel neces? Ne ne, Pravoslavlje sam izabrala, a sve ce da se vremenom iskristalise . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Malo je to zbunjujuce, pogotovo za nas neofite :unsure:. Немој да обраћаш пажњу на људе који су и сами збуњени, али то не примећују. Довољно си интелигентна да видиш шта пије а шта не пије воду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Ne ne, Pravoslavlje sam izabrala, a sve ce da se vremenom iskristalise . prst ka gore prst ka gore prst ka gore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Немој да обраћаш пажњу на људе који су и сами збуњени, али то не примећују. Довољно си интелигентна да видиш шта пије а шта не пије воду. To jeste . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Шта је душа? И шта са њом? Зашто је битно шта је душа? Заштои одбацујеш остало што је Максим писао, а што потпуније објашњава његову мисао? Зато што ти тако одговара, наравно. Ајде престани да збуњујеш људе, молим те. Врати се теми, иначе ћу почети да се понашам као администратор. Gospodine ono što sam citirao je jasno kao dan. U čemu je problem. Kao da uopšte ne čitate ono što pišem i citiram. Ono što sam citirao je tekst sa pravoslavnog sajta Svetosavlje. Sve je jasno, nema potrebe za nekim filozofijama. We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Gospodine ono što sam citirao je jasno kao dan. U čemu je problem. Kao da uopšte ne čitate ono što pišem i citiram. Ono što sam citirao je tekst sa pravoslavnog sajta Svetosavlje. Sve je jasno, nema potrebe za nekim filozofijama. Проблем је што си промашио тему. Бесмртност душе нема везе са овом темом. Дакле, ако хоћеш да расправљаш о бемсртности душе, постоји тема, пронађи је. Даље твоје писање третираћу као спамовање, ако наставиш да минираш тему. Мислим да сам био јасан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
winux59 Написано Новембар 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Evolucionisti na svojoj strani imaju dokaze. Kreacionisti imaju samo gomilu dezinformacija. Evolucionisti na svojoj strani imaju teorije koje pruzaju predikcije koje se ostvaruju. Kreacionisti na svojoj strani imate dezinformacije Evolucionisti na svojoj strani imaju praktichne rezultate koji pomazu covecanstvu. kreacionisti. na svojoj strani imate ogroman novac koji zaradjujete od prosipanja tih prica. I onda sa svim tim dokazima izgube debatu od kent hovinda kojeg smatraju budalom, a na njegovoj strani su samo dezinofrmacije, Koje teorije pruzaju kakve predikcije koje se kasnije ostvaruju? Evolucija nema veze sa biologijom i medicinom, kakve veze ima evolucija sa nazivima misica recimo u ljudskom telu, ili koliko covek ima kostiju. Ko na svojoj strani ima dezinformacije se jasno vidi na primer Hekelovih crteza, 100 nepotrebnih organa u ljudksom telu pitam se ko je ovo tvrdio kao dokaz za evoluciju? iako neki kasne sto godina pa ce jos neko da lupi da su ljudi imali rep ili da je slepo crevo neki ostatk iz evolucije koji je nepotreban, danas znamo da svi ti organi imaju svoju funkciju, ko je na osnovu zuba svinje iskonstruisao prelaznu formu? da nisu mozda kreacionisti? Ko je prepravljao lobanje da se uklope u svoju teoriju? oces jos da nabrajam vase istine i informacije naspram dezinformacija? Koje prakticne rezultate vi imate? Kakav bre novac? nasedas na propagandu evolucionista, vidi se ko ima novca da propagira svoju teoriju na tv, putem novina, u skoro svim emisijima, a sta ostaje kreacionistima? jedino besplatno putem interneta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
winux59 Написано Новембар 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 MRzi me da trazim obrcu po svakom dokumentarcu o Acient Aliensima o mesopotamcima, angloamerikancima, egipcanima i josh gomilom plemena rasutih po svetu kako su nek ibogovi dosli sa neba i naucili ihkako da zive i koriste tehnologiju. Da evo josh jedna cinjenica koje se naucnici skeptici boje: PA ne smeju da je objave. Navedi ime naucnika koji je to otkrio i gde? To nije odgovor na moj post gde sam naveo ko gde kad i sta je otkrio, na sta vi nemate odgovor, pa skrecete sa teme, al to je i za ocekivati. Od vase nauke. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
winux59 Написано Новембар 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Poenta je da kreacionisti prave gomilu malih takvih prevara i onda uzmu i pricaju o recimo DNA gde mnogi koji nisu skolovani na tom polju uopste ne mogu da razumeju koliko gluposti lupaju a deluje kao da pricaju nesto sto stvarno znaju. Jel treba opet da nabrajam liste vasih prevara? nabroj ti lisu tih kreacionistickih prevara aj. Evolucija:Zivotinja se penje na drvo. Mali nokti. Vremenom nokti sve vise i vise postaju cvrsci i polako na kraju postanu jako cvrste kandze. I po tom principu se sve razvija u evoluciji. Problem je sto kreacionisti misle da od tog nokta ne moze da nastane nesto drugo sem deblji nokat a fosili konstatno pokazuju da moze. Joj boze, ovo sto si naveo je lamarkizam koji je oboren pre sto godina. Zivotinja se penje na drvo izgubi nokte zivotinja umre, kako ce stecena svojstva da prenese svojoj deci? Jel to ista prica vidi polarni medved je pobeleo jer je oko njega sneg beo i jer je zima? Ti izgleda ni neznas u sta veruejs, osim da verujes ,,naucnicima,, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
winux59 Написано Новембар 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Izvor: http://knizky.mahdi...._human_race.pdf Ako zelis da verujes hinduistickom kreacionisti koji tvrdi da su ljudi ziveli na Zemlji milijardama godina, ti samo izvoli... ovim nasim kreacionistima izgleda vise nije ni bitno sta pricaju... samo dok je njihova pricica suprotna nauci... Mene ne zanima njegova interpretacija o vanzemaljcima, mene zanimaju dokazi koje je on izneo, on to tumaci na svoj nacin, sto ne znaci da je tacno, al cinjenica je da je nadjeno ono sto je navedeno, da li ces to pripisati vanzemaljcima ili ces interpretirati na drugaciji nacin to je vec tvoj stvar, ne znam da li si na te tvrdnje odgovorio il ne posto sad sam stigo do 10 strane foruma, a kratak sam s vremenom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
winux59 Написано Новембар 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 I sve dok ima makar neku tankuu vezu sa njihovom pricom. Ja bih bas voleo da kreacionisti dobiju, ima posla za mene posle koliko oces kad pored kreacionizma uvalim astrologiju kao nauku pa pocnem da mlatm pare pisajuci knjige. Bas me zanima kako bi se borili protiv mene i kak obi uspeli da dokazu da je moja praksa ne naucna a njihova naucna. Jok ti ne znas ko je dokins, niti si ikada cuo, a svaki drugi argument ti je njegova recenica. Slobodno probaj u nauku d auvalis astrologiju sa astronomijom, alhemiju sa hemijom, i evoluciju sa kreacionizmom da vidimo sta ce prirodna selekcija odabrati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
winux59 Написано Новембар 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Е опет сереш за десетку... Могао би теби и 90% атеиста да држим два семестра из ТЕ и да вам још не буде све јасно. Ko god kritikuje teoriju evolucije, automatski znaci da o ne zna sta je u stvari teorija evolucija, ne razume kako je to od zabe postao covek. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
winux59 Написано Новембар 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Ne radi se o slicnosti, u pitanju je hijerarhija koja je MNOGO vise od slicnosti. Naravno da je moguce da je dizajner (=bog prevarant, jeftini madjionicar) dizajnirao organizme tako da izgledaju kao da su evoluirali jedni od drugih, ali je isto tako moguce da postoji duh koji vuce tela ka Zemlji tako da izgleda kao da ih privlaci gravitaciona sila Zemlje. Naravno tako je lose dizajnirao ovaj univerzum da je zivot mogao u njemu nastati slucajno, koji los dizajner. ili je nista stvorilo nesto iz nicega. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука