Jump to content

Препоручена порука

Sta je slana soba?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Данас сам први пут чуо за то. Нека фора кад имаш проблема са синусима итд. па одеш у ту собу на 20-так ил више минута па то кажу буде ко кад идеш на море ил у неку ваздушну бању.

Ја мислим да тај ефекат може да се постигне и са обичним аспиратором (који сам купио пре неки дан) ал пошто не знам баш о тим сланим собама волео би да чујем неког корисника...

Подели на овим сајтовима

I ja imam problem sa sinusima, ajde da vidimo jel neko zna nesto o tome...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

bila samo jednom 45 minuta. dve nedelje sam izbacival krvave čepove iz sinusa i još svašta nešto iz pluća (nikad nisam pušila pa sam bila šokirana). posle X godina sam počela da dišem na obe nozdrve.

u svakom slučaju, preporučujem :)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

.mislise.

Cekaj, a `de toga ima uopste, pri nekoj bolnici ili...? Prvi put cujem za tako nesto...

Подели на овим сајтовима

Svasta, a nikad nisam cuo iako bas imam problem sa sinusima.

Znaci, kazes da ima pri privatnim klinikama/ambulantama ili je to odvojena vrsta usluge? Mislim, `de da to trazim?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...