Sinergija Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 А колико је људи спремно да убије због секса u-eshatonu Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Много људи...али не контају да убијају или одбијају да то чине Мада ми овде причамо о нама Хришћанима... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Нама хришћанима је лако,зна се шта су приоритети. Живот је светиња. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Ако хоће дјева млада да очува своју башчу, нека не води залудне разговоре са неморалним младићима и женскињама. Да гледа преда се кад ходи, а обара поглед свој када је неко нешто пита директно. Ако је младићи моле да јој помогну у башчи њеној, да одлучно рече да њој помоћ не треба и да она може сама своју башчу редити. Да гледа да своје лици гарави кад мора ићи на какве балове, да не би млади људи мислили да јој је башча уредна, него да је сва у трњу и копривама. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Нама хришћанима је лако,зна се шта су приоритети. Живот је светиња. Malo je drugačije u praksi... Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Budimo realni,koliko je ljudi u stanju to da učini...? Без обзира..то не умањује другу РЕАЛНОСТ, да је то једини 100% начин да се не остане у другом стању... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 A može i kastracija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Budimo realni,koliko je ljudi u stanju to da učini...? Ma ja to samo kazem sta je 100% sigurno, a koliko je to ljudi u stanju da ucini-ja ne znam ama bas nikog. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Ma ja to samo kazem sta je 100% sigurno, a koliko je to ljudi u stanju da ucini-ja ne znam ama bas nikog. Pa neće ti to baš svako i reći ali u svakom slučaju ti ljudi su sigurno u manjini Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 Ne, zaista ne znam ama bas nikog. U sredini u kojoj sam ja je sasvim normalno imati predbracne odnose, jednostavno se podrazumeva. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 A može i kastracija "U$kopljenika ima raznih..." .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lazarRr Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Da li neko zna za neke pilule koje mogu da piju ljudi koji imaju problema sa srcem? Mozda ti katarina? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Моја пријатељица има четворо деце и има искушење те врсте,да гледа колико ко има деце и каже да је немогуће да људи за 10 година брака не добију бар четворо деце. А,ево,супруг и ја смо пуних 12 и тринаеста година у браку,имамо троје деце,најмлађа има 5 година и толико смо волели још деце али се не отвара а једну сам бебу и изгубила пре ове најмлаће што сам родила.Значи постоје времена када се нешто затвори,опет по Божјем промислу. Ја то нити гледам нити бројим другима то ми некако безвезе.Има жена које су имале тако тешке порођаје да се не усуђују да рађају тако брзо поново. А да су спирале и пилуле штетне-и те како... Опет,шта има лепше од беба? Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Da li neko zna za neke pilule koje mogu da piju ljudi koji imaju problema sa srcem? Mozda ti katarina? Da, postoje, i to je običan aspirin,omogućuje 100% zaštitu, stavi se između koljena, i nikako ne ispušta. i nema problema sa srcem ni sa dušom. зеленизуб and Гост је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Da, postoje, i to je običan aspirin,omogućuje 100% zaštitu, stavi se između koljena, i nikako ne ispušta. i nema problema sa srcem ni sa dušom. sHa_sarcasticlol добра! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука