Jump to content

О контрацептивним средствима

Оцени ову тему

Препоручена порука

А колико је људи спремно да убије због секса u-eshatonu

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 614
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Нама хришћанима је лако,зна се шта су приоритети.

Живот је светиња.

• Волим 1

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Ако хоће дјева млада да очува своју башчу, нека не води залудне разговоре са неморалним младићима и женскињама.

Да гледа преда се кад ходи, а обара поглед свој када је неко нешто пита директно.

Ако је младићи моле да јој помогну у башчи њеној, да одлучно рече да њој помоћ не треба и да она може сама своју башчу редити.

Да гледа да своје лици гарави кад мора ићи на какве балове, да не би млади људи мислили да јој је башча уредна, него да је сва у трњу и копривама.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Budimo realni,koliko je ljudi u stanju to da učini...?

Без обзира..то не умањује другу РЕАЛНОСТ, да је то једини 100% начин да се не остане у другом стању... :)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Моја пријатељица има четворо деце и има искушење те врсте,да гледа колико ко има деце и каже да је немогуће да људи за 10 година брака не добију бар четворо деце.

А,ево,супруг и ја смо пуних 12 и тринаеста година у браку,имамо троје деце,најмлађа има 5 година и толико смо волели још деце али се не отвара а једну сам бебу и изгубила пре ове најмлаће што сам родила.Значи постоје времена када се нешто затвори,опет по Божјем промислу.

Ја то нити гледам нити бројим другима :) то ми некако безвезе.Има жена које су имале тако тешке порођаје да се не усуђују да рађају тако брзо поново.

А да су спирале и пилуле штетне-и те како...

Опет,шта има лепше од беба?

:)

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Da li neko zna za neke pilule koje mogu da piju ljudi koji imaju problema sa srcem? Mozda ti katarina? :)

Da, postoje, i to je običan aspirin,omogućuje 100% zaštitu, stavi se između koljena, i nikako ne ispušta.

i nema problema sa srcem ni sa dušom.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...