Милан Меденица :) Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 A inace nisam flexibilna :rolleyes: ? све што бих одговорио може бити употребљено против мене greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1326474415' post='559825] то, уби је у појам greengrin greengrin greengrin Не само њу Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 još malo horora: suhojedenje!! "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1326474415' post='559825] то, уби је у појам greengrin greengrin greengrin Zezanje 0102_laugh , nadam se... osamucen http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1326474415' post='559825] то, уби је у појам greengrin greengrin greengrinНије она крива што неко није размишљао да ли је могуће да просечан човек преживи толико дуго годишње без хране и пића, па нариктао постове, па онда узео и некаквим „разрешењима” претворио хришћански пост у кошер - чиста/нечиста храна, што га у принципу обесмишљава... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1326474449' post='559826] све што бих одговорио може бити употребљено против мене greengrin greengrin greengrin Reci slobodno . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 pa sad,nije baš tako ,da vidiš kakva je tek situacija sa dijetama "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 još malo horora: suhojedenje!! ајде бежи, тај пост ми је најлакши ово што мош се бира, то само уноси забуну Oglo је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Није она крива што неко није размишљао да ли је могуће да човек преживи толико дуго годишње без хране и пића, па нариктао постове, па онда узео и некаквим „разрешењима” претворио хришћански пост у кошер - чиста/нечиста храна, што га у принципу обесмишљава... полако брате, пракса Цркве је снисхођење и због тога сваки посни интервал има више него смисла. према томе, те правослане нинџе су мега размишљали како људима да отворе "треће око" и да нас продухове благонаклоним неоптерећивањем тривијалним стварима јер треба да остварујемо потенцијал да се усавршавамо стално. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Reci slobodno . зезам се, опусти се клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Zezanje 0102_laugh , nadam se... osamucenНе зезем се. Такав пост је можда за монахе великосхимнике. Што се мене тиче мирјани би имали да посте катихуменски пост, среду, петак, Страсну седмицу (са Великом суботом) и по личној потреби (осим суботе, недеље и празника). А разрешење од поста било би разрешење од поста, а не кошер. A пост је пост, не кошер. "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Nije moguće da dosada nisi primijetio nikakvu polzu od "košer posta"? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Nije moguće da dosada nisi primijetio nikakvu polzu od "košer posta"?Не разумем питање. Шта значи реч полза? "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1326474985' post='559842] зезам се, опусти се Ne znam ja nista, moram da pitam 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Не разумем питање. Шта значи реч полза? korist "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука