Andre Williams Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Користите ли ову опцију? Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 наравно. кад неком не можеш да објасниш недељу дана да престане да те дави, онда га ставиш ту. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 значи недељу дана ти траје фитиљ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Nisam koristila i ne daj Bože da je koristim mislim,hoću,samo ako ima opcija *zauvek* 0102_laugh u Medo,ja sam mislila da sam najgora što se tiče fitilja 0102_laugh 4869 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 значи недељу дана ти траје фитиљ? како за кога greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Зар је могуће да овдје има и таквих ликова...? :huh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 то је као да питаш јел у Цркви има грешних ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 koristim, kad mi neko ukljuci to Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 29, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2011 A jel' mogu ja nekako samoga sebe da stavim na ignore listu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Октобар 29, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2011 Ehh...možda nije baš hrišćanski, ali smiruje živce Od kako stavih mislim dvojicu na listicu, mnogo mi je prijatnije...rekoh...nije baš hrišćanski, ali kad se nekulturni i bahati sagovornici ne žele i ne mogu da smire, onda je jedini lek da sebe sprečiš da ti do mozga dolazi nečija mentalna nečistoća - ignore. U stvari...I Isus reče, ako vas ne prime u jednom gradu idite u drugi Moglo bi da se nategne i na ovu opciju Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 29, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2011 nije to natezanje, nego je i receno da se od bezumnika valja sklanjati, sto je Isus i radio iako ne vidim opasnost na forumu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Није лоша та "игнор" листа, може да донесе смирење, ако нас баш неко узнемирава, или ако админ-модови имају другачији критеријум, па допуштају нешто што се нама и не свиђа.. Значи неки ултра-гига-мега ревнитељ могао би по "дифолту" да стави у листу све оне који одударају од критеријума ревнитељског... све атеисте, муслимане, новотарце... Неки атеиста би могао опет да стави све сем својих истомишљеника у "игнор" листу... али јасно је да ће тиме да се обесмисли сваки разговор. Има опет тако самољубивих хришћана попут мене, који су све друге ставили у игнор листу и читају само своје поруке, што и није тако лоше за его. Једино је фрка јер админ-мод екипа не може да се стави у ту листу, па се виде и њихове поруке. Има опет проблема када вас неко само повремено нервира. Рецимо неки од дежурних теолога смори с времена на време, али у принципу има и доста тога доброг. Ако га ставиш на игнор, пропустићеш нешто на шта ће да те ради. Ако исто неког дежурног пљувача ставиш на игнор, пропустићеш и неку добру фору, коју овај одвали с времена на време. Ко је вама у игнор листи? Ајде не стидите се... чему уопште и та игнор листа, ако тај ко је у њој не зна да се налази тамо, па мисли још како је добар са вама. Ignjatije, YOKA, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 @, ti prvi Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 ...искрено да ти кажем ја немам никог у игнор листи.....али можда не би било лоше.....сад си ме подсетио..... YOKA and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 ti prvi стварно Иване.....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука