дибидусрус Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 А шта ако вам кажем да је хришћанство тек не почетку почетка? Имам у виду историју а не неко друго литературно значење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 kako to mislis.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Па можда ће доћи за једно милион година у правом смислу те речи. Ми имамо још много да учимо. Ово што се дешавало у задњих 2000 година од Педесетнице је као 1. септембар у школи а где је јуни? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Па можда ће доћи за једно милион година у правом смислу те речи. Ми имамо још много да учимо. Ово што се дешавало у задњих 2000 година од Педесетнице је као 1. септембар у школи а где је јуни? Па неће баш за једно милион година. "Као кад смоквино лишће позелени и пред сам је цват, тако се зна је време бербе близу, тако ћемо да познамо и ми време." Има много знакова који говоре да је смоква почела листати... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Па можда ће доћи за једно милион година у правом смислу те речи. Ми имамо још много да учимо. Ово што се дешавало у задњих 2000 година од Педесетнице је као 1. септембар у школи а где је јуни? pa mislim da 2000 godina nije mali period Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Па можда ће доћи за једно милион година у правом смислу те речи. Ми имамо још много да учимо. Ово што се дешавало у задњих 2000 година од Педесетнице је као 1. септембар у школи а где је јуни? Па неће баш за једно милион година. "Као кад смоквино лишће позелени и пред сам је цват, тако се зна је време бербе близу, тако ћемо да познамо и ми време." Има много знакова који говоре да је смоква почела листати... Сва је историја у таквим знаковима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Јустинијане, један владика често овде помињан је реко мени лично 1999. године да су ово последња времена. Ствар је у томе да је овај владика догматичар и он се тиме не бави. Али тад је реко. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Па можда ће доћи за једно милион година у правом смислу те речи. Ми имамо још много да учимо. Ово што се дешавало у задњих 2000 година од Педесетнице је као 1. септембар у школи а где је јуни? pa mislim da 2000 godina nije mali period Како није? Него ми нешто наумпаде она дискусија "Није Христ него Христос"... како то онда да није и Анти-Христос? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Па можда ће доћи за једно милион година у правом смислу те речи. Ми имамо још много да учимо. Ово што се дешавало у задњих 2000 година од Педесетнице је као 1. септембар у школи а где је јуни? Па неће баш за једно милион година. "Као кад смоквино лишће позелени и пред сам је цват, тако се зна је време бербе близу, тако ћемо да познамо и ми време." Има много знакова који говоре да је смоква почела листати... Сва је историја у таквим знаковима Откуд знаш? Ми то незнамо. Дођите мало у Москву да видите како листа смоква.Велики је то град....западни... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 sta......???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Остало је записано да је монах Авељ, валаамски пророк (+1831), Блажена Пелагија Рјазанска (+1968): Обоје поменутих немају везе са светошћу и Православљем. Прочитати : http://na-putu-za-emaus.blogspot.com/2009/01/blog-post_02.html http://na-putu-za-emaus.blogspot.com/2008/12/blog-post_2286.html "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јул 3, 2010 Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 Антихрист ће да доће или у недељу или преко недељу. После оваквог интелегентног одговора и невероватно тачног мислим да модератори могу да затворе тему. 229229229 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 3, 2010 Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 Antihrist je ovaj smajli -> bliss jeeee eheeeej bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука