Jump to content

Када ће доћи АНТИХРИСТ ?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

pa kolko god neki se zavaravali da nije tako, ali ovo sad sto je na planeti je raspadanje na svim nivoima, materijalnom, psihickom i duhovnom, dalje ovako da ide tesko burazeru...

odredjena civilizacija kad dostigne vrhunac bezumlja tad je caolino nema dalje, a i gde dalje?! u sta? kad je gradacija negativnog predznaka

nikad jos u istoriji covecanstva, kolko je poznato, nije jedan vladar uspeo u svom poduhvatu, a to je da osvoji i kontrolise ceo svet, a ovo sada je skoro totalna kontrola, i sad ne ide na silu kao pre, nego perfidno na sve moguce nacine

ja vam kazem Tolkin je bio vidovit, upravo se odigrava to sto je pisao

@ Darko

jes ti neki Nostradamovac? 1303_womens

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ne tvrdim ja da je on prorok nego sam napisao to sto pise i povezao to sa onim o cemu je rec u ovoj temi

pa ako ono sto se desilo u Raveni nije sotonsko delo, onda ne bih znao stvarno sta jeste

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ne tvrdim ja da je on prorok nego sam napisao to sto pise i povezao to sa onim o cemu je rec u ovoj temi

pa ako ono sto se desilo u Raveni nije sotonsko delo, onda ne bih znao stvarno sta jeste

u prevodu,citirao si ga jer ti je išlo u prilog... a ako nije prorok- čemu citiranje... možda se antihrist rodi u lajkovcu

sotonsko delo ili akt je delo koje izvrši sotona ili neki od njegovih klovnova... tu ne mislim na ovog sa mog avatara... postoje i drugačiji klovnovi

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...