Jump to content

Када ће доћи АНТИХРИСТ ?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Тај свештеник ако је рекао да се било какавим чипом губи благодат Крштења,  вероватно не зна, или врло мало зна, о целој тој проблематици.

Наравно, никакви импланти се не требају узимати, нити ће то бити обавезно икада.

Благодат Крштења ће се моћи једино изгубити примањем Антихристовог жига, који ће уследити тек када се исти тај зацари. Антихристов жиг ће бити нешто много више од електронског чипа. То ће бити цео преображај човека и прихватање Антихриста и његове религије. Човек ће морати да прихвати Антихриста за бога, а његову религију за своју, притом ће примити жиг (који ми још увек не знамо какав ће бити). Тек потом буде то учинио, благодат Светог Крштења ће га напустити и НИКАДА СЕ НЕЋЕ МОЋИ ПОКАЈАТИ ЗА ТАЈ ПОСТУПАК И ВРАТИТИ СЕ НА СТАРО.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Тај свештеник ако је рекао да се било какавим чипом губи благодат Крштења,  вероватно не зна, или врло мало зна, о целој тој проблематици.

Наравно, никакви импланти се не требају узимати, нити ће то бити обавезно икада.

Благодат Крштења ће се моћи једино изгубити примањем Антихристовог жига, који ће уследити тек када се исти тај зацари. Антихристов жиг ће бити нешто много више од електронског чипа. То ће бити цео преображај човека и прихватање Антихриста и његове религије. Човек ће морати да прихвати Антихриста за бога, а његову религију за своју, притом ће примити жиг (који ми још увек не знамо какав ће бити). Тек потом буде то учинио, благодат Светог Крштења ће га напустити и НИКАДА СЕ НЕЋЕ МОЋИ ПОКАЈАТИ ЗА ТАЈ ПОСТУПАК И ВРАТИТИ СЕ НА СТАРО.

Jasno sam citirao sveštenika na prethodnoj strani: "Ne dozvolite da vam pod kožu stavljaju čipove sa tri šestice jer ko ih primi izgubiće blagodat krštenja". U svakom slučaju hvala na daljem objašnjenju  greengrin  :cheesy2:  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

биометрија је на неки начин угрожавање приватности, али је то предалеко од жига звери и таквих ствари.

три шестице имаш свуда, на свим производима са бар кодом.

оно што је евентуално и штетно било, освештао си Именом Божјим и молитвом пре јела, а о антихристу се и нема шта пуно причати. ми треба да се концентришемо на Христа и радосну науку, али се треба информисати о злим временима и основним стварима а не правити од тога центар Христовог Васкрсења.

што се тиче благодати крштења, то можеш изгубити само хулом на Духа Светога и то свесним одрицањем Бога, а то свакако није неки чип или тако нешто.

да је извесни киборгизам стран телу и природи човека, свакако, али СВЕСНО одрицање Бога?

не.

тако да ти и не треба никакав саборни или помесни став, ако мене питаш, смао мало здравог разума.

не дај се смутити - направиће од тебе робота, а не киборга  :cheesy2:

не знам јесам ли нешто пропустио да ти одговорим ...

Подели на овим сајтовима

Па управо сам и коментарисао тај цитат који је далеко од истине, више личи на неки протенстантизам, него на Православно Предање. Сви знамо шта Свети Оци говоре о овом проблему, и дакако нам је јасно да ће Антихристов Жиг Звери бити у оптицају тек када се он зацари у овом свету, а и знамо да ће "Обучени у Вреће", то јест, Свети Пророци Енох и Илија доћи поново на земљу и позивати народ на покајање и одбијање Антихриста као цара и бога.

Било какав електронски чип је сигурно зло, и то се не треба и не сме прихватати и без обзира на Православље (да не каже религију, јер Православље је нешто много више од религије), али никаквог православног утемељења нема таква изјава, која је у директној супротности са оним што нам сведочи Св. Предање Цркве. Благодат Св. Крштења се не може изгубити тек тако, већ једино прихватањем Антихристовог жига који ће доћи преко човека безакоња, који ће бити конкретна личност, човек са именом и презименом. Када се појави та Личност, појавиће се и жиг звери, који ће бити нешто комплексније од електронског чипа са три шестице. Као што знамо да се благодат Крштења може једино губити прихватањем жига звери, тако знамо да су речи тог свештеника неспојиве са оним што Црква Сведочи. Ми свакако не смемо узимати никакве чипове, а на то нас нико ни не присиљава. То јесте свакако зло и не сме се узимати, али жиг звери ће бити нешто нама још неоткривено. Било какви чипови немају везе са тим, јер нису функционални, нити прихватљиви од стране народа...

hvala и  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Јел има неко до вас биометријски пасош или личну карту а можа и оба имате?

ima..... episkop valjevski Milutin....

Под којим надимком пише преосвећени Епископ?  4chsmu1

0212_rolleyes Шалим се наравно...

брат Мартирије је вероватно хтео написати "од вас", па је написао случајно "до вас" ...

Подели на овим сајтовима

Под којим надимком пише преосвећени Епископ?  4chsmu1

брат Мартирије је вероватно хтео написати "од вас", па је написао случајно "до вас" ...

dada
Подели на овим сајтовима

• Гости

Под којим надимком пише преосвећени Епископ?  4chsmu1

оооопс шта ми би хехехе , исправи грешку.
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest srna u izgubljenom raju

Ma šta me briga kad će doći antihrist, on me ne zanima , kažu da je loš čovjek, isto kažu i da mu je tata loš, to im je valjda porodično, takva kuća , pa šta ćeš, nego mene interesuje kad će doći Hristos -Njega čekam... treba mi.

Подели на овим сајтовима

Ma šta me briga kad će doći antihrist, on me ne zanima , kažu da je loš čovjek, isto kažu i da mu je tata loš, to im je valjda porodično, takva kuća , pa šta ćeš, nego mene interesuje kad će doći Hristos -Njega čekam... treba mi.

i meni treba...jedva čekam da dodje...imam neke zavrzlame u poreskoj upravi da rešim pa mi je On veza 0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Јел има неко код вас биометријски пасош или личну карту а можа и оба имате?

Pasos imam, rano mi je za licnu kartu badava cu da je vadim sad  0110_hahaha

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Ma ne samo sa poreskom, On ce nam rijesiti sve probleme klapklap zato Ga cekam.

meni je već rešio sve...na žalost,ja se često ponašam kao da to ne znam  0110_hahaha

dada joooj joooj dada 0110_hahaha 0110_hahaha klapklap klapklap

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...