Баба Написано Октобар 13, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 е људи добио сам 10 нових лајкова од како патетишем по форуму ... Јао како је то дивно ! ( Ајмо сад сви један лајк-амин ) Анастасија, horatio, DYNABLASTER and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 е људи добио сам 10 нових лајкова од како патетишем по форуму ... Јао како је то дивно ! ( Ајмо сад сви један лајк-амин ) ајд да те не лишим амина , еве и од мене хехехехе... Жедни and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 13, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 I šta sad? Smeta ti "ekipa" Mo? Ali mora da ti je simpatično,čim ne možeš a da ne pomeneš "Tu ekipu". :P е видиш неизвежна екипа , ништа без љубави па онда из љубави да ти лупим кивска чисто онако екипски да се зна куј ти лупио. Марти Juuu vidi ovog Martija šta se gura,polako bre čoveče,ima nas još za kviskiće,stani u red sHa_sarcasticlol elem,najbolja ekipa sa MOA,a biće ih još,pa naval*te ljudi,ništa nije strašno,majke mi Шта,шта сад, смета ми,није симпатично... Како сад овај улеће у туђи пост,које су то форе ? Хоћемо опцију унлике !!! .please. па ете улете некао , јел ти ово улетање симпатично Овај ^-^ Meni jeste Marti A zašto mu nije simpatiko?Zoske mi te volimoooooooo... algabacaju Анастасија and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Октобар 13, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Шта,шта сад, смета ми,није симпатично... Како сад овај улеће у туђи пост,које су то форе ? Хоћемо опцију унлике !!! .please. Zoske mi te volimo,ne opiri se,come to the dark side...come to Mo,brojanje,kaladont...samo se ne opiri i prepusti se ... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Хе, ми фурзма фејсбук логику: нема unlike. Можеш ако обришеш твоје "амин!" ако се попишманиш што си га некоме даднуо. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 13, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Zoske mi te volimo,ne opiri se,come to the dark side...come to Mo,brojanje,kaladont...samo se ne opiri i prepusti se ... Пре бих отишао код артемита,него у каладонт екипу ... greengrin DYNABLASTER and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Октобар 13, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Ajde Zoske vidiš kako je sa nama sve lepo,sunce sija,cveće raste drveće se zeleni,sve je Hipi...a tebi samo rastu AMINI. O0 Come to us, algabacaju DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 13, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Potpuno sam ANIMiran ovom temom Анастасија је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Ajde Zoske vidiš kako je sa nama sve lepo,sunce sija,cveće raste drveće se zeleni,sve je Hipi...a tebi samo rastu AMINI. O0 Come to us, algabacaju нисмо себични са Аминима , имамо осећања и љубави не теба нам много само мало Брткићу , наш Зоксе algabacaju 4869 smajlizakojisuzamolilezene tako se mi umnožavamo na kaladontu 0102_laugh ки термити animal-smiley-075 Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Пре бих отишао код артемита,него у каладонт екипу ... greengrin Да, али они су те већ шикнули sHa_sarcasticlol , но остаје ти каладонт екипа увек, они те жељно очекују algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Октобар 14, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2011 sad opeta upadam ko sa drveta,molim ivane brate il ko zna naci,skoro na pocetnoj stranici sam slusala sa svete gore video bio,sa atosa monasi i tako,ko zna gdje ,molim vas nadjite Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 14, 2011 sad opeta upadam ko sa drveta,molim ivane brate il ko zna naci,skoro na pocetnoj stranici sam slusala sa svete gore video bio,sa atosa monasi i tako,ko zna gdje ,molim vas nadjite Јес да није тема, али ајд... https://www.pouke.org/video.php?cid=62&id=528&do=view е сада да ми даднеш једно "амин!" suza and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Октобар 14, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2011 hvala mnogo,ja negdje lajka nest pritisnu ali nevidim,zato ovdje , amin Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 14, 2011 Ич те не разумем, али нема везе, важно је да смо пронашли видео снимак. suza је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Октобар 14, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2011 Ич те не разумем, али нема везе, важно је да смо пронашли видео снимак. neznam se snaci vise,bolje da nisi razumio,nije taj video,ima liturgija sto ja trazim Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука