Гости Guest - . . .- Написано Октобар 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Хахаха, ниси подвижник ако немаш шкрботине од зуба и жутило а валахи и каријес. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 13, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Ja se ne sećam kada me je zadnji put boleo zub Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Ja se ne sećam kada me je zadnji put boleo zub ...другим речима, не сећаш се када си задњи пут био код зубара sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 13, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 ...другим речима, не сећаш се када си задњи пут био код зубара sHa_sarcasticlol bio sam pre dva meseca Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 13, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Могу да трају и доживотно, све зависи колико њихов власник планира да живи. Нека власник испланира да живи 70 година, рецимо. Уколико части себе керамиком у тридесетој ( као и неодољиви Рики Мартин :rolleyes: ), збринут је по питању зуба до 70-те. Е сад, ако њима отвара пивске флаше, жваће чачкалице и глође свињске ногице каријера зуба, а ни власника вероватно неће бити дуга. Boba је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 14, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2011 као и неодољиви Рики Мартин :rolleyes: Надам се, Дуњо, да имаш преко 15. ccvige http://www.b92.rs/kultura/vesti.php?nav_category=271&yyyy=2011&mm=10&dd=13&nav_id=549330 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 14, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2011 Ау Ицо, "па нисмо дошли овде да се вређамо"! Још које лето и ето ми петнаест, а онда пут под ноге па на Рикијев концерт! gringrin Пре бисмо моје очи, бубне опне и је ишли на концерт Мериме Његомир... :blink: "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Октобар 14, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2011 Mislim da pranje zuba blendamedom izbeljuje zube. Oglo је реаговао/ла на ово 1 We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Нека власник испланира да живи 70 година, рецимо. Уколико части себе керамиком у тридесетој ( као и неодољиви Рики Мартин :rolleyes: ), збринут је по питању зуба до 70-те. Е сад, ако њима отвара пивске флаше, жваће чачкалице и глође свињске ногице каријера зуба, а ни власника вероватно неће бити дуга. Сматра се да је просечан животни век керамичке крунице од 5 до 15 година. Крунице од злата трају дупло више, али ни оне неће потрајати 40 година. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Koliko traje ako mi se na zub stavlja zubni nakit? dijamanti, smaragdi, rubini? Koliko drži taj lepak, i da li treba sam da kupim neki od tih nakita ili zubari sami to nabavljaju? Da li se kada se stavljaju, mora raditi nešto na zubu ili je dovoljno samo lepilo? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Koliko traje ako mi se na zub stavlja zubni nakit? dijamanti, smaragdi, rubini? Ако су прави, врло кратко, очекује се да потрају до прве шетње кроз мрачну улицу. Тада обично долази до њиховог губитка, често са губитком зуба који их носе.Ако су лажни , кажу људи , могу да издрже и годину дана,тј ако није неки фалц кинески лепак. gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука