Jump to content

Код чика зубе

Јаков.

Препоручена порука

Могу да трају и доживотно, све зависи колико њихов власник планира да живи.

Нека власник испланира да живи 70 година, рецимо. :) Уколико части себе керамиком у тридесетој ( као и неодољиви Рики Мартин :rolleyes: ), збринут је по питању зуба до 70-те. Е сад, ако њима отвара пивске флаше, жваће чачкалице и глође свињске ногице каријера зуба, а ни власника вероватно неће бити дуга.

• Волим 1

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Ау Ицо, "па нисмо дошли овде да се вређамо"! :)

Још које лето и ето ми петнаест, а онда пут под ноге па на Рикијев концерт! gringrin

Пре бисмо моје очи, бубне опне и је ишли на концерт Мериме Његомир... :blink:

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Нека власник испланира да живи 70 година, рецимо. :) Уколико части себе керамиком у тридесетој ( као и неодољиви Рики Мартин :rolleyes: ), збринут је по питању зуба до 70-те. Е сад, ако њима отвара пивске флаше, жваће чачкалице и глође свињске ногице каријера зуба, а ни власника вероватно неће бити дуга.

Сматра се да је просечан животни век керамичке крунице од 5 до 15 година. Крунице од злата трају дупло више, али ни оне неће потрајати 40 година.

Подели на овим сајтовима

Koliko traje ako mi se na zub stavlja zubni nakit? dijamanti, smaragdi, rubini?

Koliko drži taj lepak, i da li treba sam da kupim neki od tih nakita ili zubari sami to nabavljaju?

Da li se kada se stavljaju, mora raditi nešto na zubu ili je dovoljno samo lepilo?

jewelss-img.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Koliko traje ako mi se na zub stavlja zubni nakit? dijamanti, smaragdi, rubini?

Ако су прави, врло кратко, очекује се да потрају до прве шетње кроз мрачну улицу. Тада обично долази до њиховог губитка, често са губитком зуба који их носе.Ако су лажни , кажу људи , могу да издрже и годину дана,тј ако није неки фалц кинески лепак. gringrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...