Јадранка-Дервента Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Е, то је сећање из детињства... ostaje zauvek u <3 Anti Palma Crew and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 tog dana sam bio i gost kod Mande u emisiji S one strane duge... bile su i Lokice a na poČetku Manda kaže GDEJ STE a mi svi zajedno odgovaramo TUJ SMO!!!!!!! Anti Palma Crew and Таша је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Anti Palma Crew and nana је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 извор: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=01&dd=10&nav_id=676228 Најинтересантнији коментар на ову вест: Ironija života ti je kada nekog duže vrijeme zoveš pogrdno Mustafa, puštaš Janičara na stadionu i onda dođe pravi pravcati Mustafa da te finansira a ti mu se klanjaš ! Obraz đon !(J.D.Aleksandar, 10. januar 2013 15:03) Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Ironija života ti je kada nekog duže vrijeme zoveš pogrdno Mustafa, puštaš Janičara na stadionu i onda dođe pravi pravcati Mustafa da te finansira a ti mu se klanjaš ! Obraz đon ! (J.D.Aleksandar, 10. januar 2013 15:03) Иронија живота је овај што је оставио коментар нема везе са животом. 1. Човек је дошао у посету и то је то. Човић је чак и нагласио да је у питању само посета и да се од тога не праве авиони и камиони. 2. Мустафа је мустафа, јањичар, продао своју веру за пар сребрњака и отишао у тим за који је сам изјавио да га мрзи и да не постоје милиони за које би он прешао у партизан (испотавило се да су у питању хиљаде) 3. Овај човек није мустафа јер своју веру каква год она била није продао. 4. А о образу гробље најбоље да ћути, јер је њихов не ђон него Пирели гума за трактор. Још једном су показали поједини са јужне стране колико су... и овде стајем. Пг је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Covece, kako ovaj seik izgleda izuzetno jednostavno i zdravo prema ovim oronulim licima oko njega... Crveni Baron and Пг је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Искрено су ме изненадиле слике... Очекивао сам неког шеика макар као Лепог Бору из "Хајде да се волимо 1, 2, 3, 4, 5,... 1000" а не као Шојку или Шиљу из Сивог Дома... Паметан човек... Лаганица . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 И хоће бити неких појачања коначно, досадно да Партизан нон стоп буде први... Милан Б and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Dzaba seik ... Partizan caruje ... bosanac, Милан Б and feeble је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Искрено су ме изненадиле слике... Очекивао сам неког шеика макар као Лепог Бору из "Хајде да се волимо 1, 2, 3, 4, 5,... 1000" а не као Шојку или Шиљу из Сивог Дома... Паметан човек... Лаганица Неподношљива лакоћа постојања Што неко рече у споменутим коментарима као да је завршио смену на грађевини или као да продаје семенке на станици, тотално опуштено... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 ... или као да продаје семенке на станици,... Klasicni zvezdasi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Klasicni zvezdasi ... Били и остали... Него ни ова сезона није готова... Полако... Игра се до задњег кола или док навијачи не прекину првенство... Све је могуће, ово је Србија... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Каква комедија... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Šeik Muhamed se u Beogradu raspitivao o Titu FOTO: BLIC Princ prestolonasljednik Arapskih Emirata šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan tokom sastanka u kabinetu predsjednika Srbije sve prisutne je oslovljavao sa „gospodine“, dok je potpredsjednika Vlade Aleksandra Vučića oslovljavao s “moj brat Aleksandar”. Kako saznaje “Blic”, šeik se posebno raspitivao o Titu.Posjeta šeika Beogradu predstavlja konkretizaciju dogovora napravljenih prilikom posjete čelnika srpske vlade Abu Dabiju tokom protekle jeseni. Šeiku su predati projekti za „Jat“, PKB, poljoprivredu, ali i za navodnjavanje u Vojvodini.- Ovo je bio samo okvirni sastanak na kome su šeiku predočeni svi projekti, a njihove kompanije bi sada trebalo da uđu u konkretne aranžmane. Šeik je rekao da će dati podršku za svaki dogovor - kaže za “Blic” sagovornik dobro upućen u dešavanja na samom sastanku.Princ Muhamed je tokom sastanka u zgradi Predsjedništva Srbije izrazio posebno interesovanje za domaći agrar i visoke tehnologije, zatim za vojnu tehnologiju i energetiku. Poslije sastanka u zgradi Predsjedništva Srbije sa državnim vrhom, šeika Muhameda bin Zajed al Nahjana je kroz najuži centar Beograda proveo prvi potpredsjednik Vlade Aleksandar Vučić.Oni su prošetali kroz Knez Mihailovu ulicu, a zatim su posjetili Kalemegdan. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука