Jump to content

Хришћани су љубоморни па пале Куран - мишљење једног исламисте

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 56
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Само идиот може запалити Куран. Ја га имам у својој библиотеци не пада ми на памет да му "наудим". Против реченица, ако ти се не свиђају, бориш се другим реченицама. Обрачунавати се са књигом уз помоћ ватре, није ништа друго до примитивизам.

Ипак, образложење овог господина, зашто неки људи пале Куран, ми је мало наивно. Он каже да су љубоморни (!?) Нису љубоморни, већ примитивни и загуљени.

Подели на овим сајтовима

Људи пале Куран управо зато што муслимани реагују насилно на такав поступак. Када би они искулирали, никоме вероватно не би ни пало на памет тако нешто.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Гости

Offtopic:

Молим постављаче тема да буду колико-толико писмени. На насловну теме треба да на крају стоји знак питања. Такође, тема треба да јасно каже о чему се ради, овде испада да хришћани спаљују Куран и да је то нешто што ми хришћани чинимо. Заиста нећу више да исправљам једне те исте постављаче. Следећи пут бришем тему. Хвала.

Подели на овим сајтовима

Тамо где почну да пале књиге, врло брзо почну да пале и људе...

Нико ко спали било чију свету књигу не може бити хришћанин, ма како био уверен да то јесте...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

А највише критикује монаштво... Хе,хе, па нормално. Одузми муслиману секс и неста му смисла живота, неста раја, неста и разлога да се Богу клања. Ух, како је све ово што овај лик говори јадно и плитко.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Не знам зашто су, готово сви које сам гледао, муслимански проповедници увек нервозни и увек агресивније преносе поруке својим слушаоцима?

Готово ретко ћеш наћи неког говоринка да говори са позитивним садржајем.

Код православних нема толико негативног набоја.

Ок, можеш неког да нађеш да тако говори, али само ако се добро потрудиш....

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

• Гости

Тамо где почну да пале књиге, врло брзо почну да пале и људе...

Нико ко спали било чију свету књигу не може бити хришћанин, ма како био уверен да то јесте...

Да, као што и муслиман не може бити онај који руши цркве и изваљују крстове са гробова. Или можда може?

Не бих да показујем слике и снимке...

Подели на овим сајтовима

Не знам зашто су, готово сви које сам гледао, муслимански проповедници увек нервозни и увек агресивније преносе поруке својим слушаоцима?

Готово ретко ћеш наћи неког говоринка да говори са позитивним садржајем.

Код православних нема толико негативног набоја.

Ок, можеш неког да нађеш да тако говори, али само ако се добро потрудиш....

А јеси ли приметио да је пун тикова? Невероватан духовни немир извире из њега. Који ли су духови унутра, питам се?

Подели на овим сајтовима

• Гости

А ово са научним доказима Курана не бих да причам... као да и није наука потврдила чињенице из Библије. Баш ме занима како ће НАУЧНО да докажу претварање Јевреја у свиње (или беше неке друге животиње) јер то пише Куран.

Подели на овим сајтовима

• Гости

А ова прича о Тријадологији Цркве коју како каже: ни они не разумију, нека филозофија три у један један у три... и на крају закључак да у исламу нема философије мени све говори. У томе је проблем драги ефендија. Важно је да "научно" доказујеш Куран али без философије. Баш ме занима научни доказ претварања Јевреја у свиње, да не идем даље. То што драги ефендија не разумије Тријадологију не значи да је и ми не разумемо, бар онолико колико је то људима откривено. Зар они баш разумију тог једног Бога самца? Ту савршену монаду о којој је учио и архијеретик Арије и чија је празно умовање осуђено на 1. васељенском Сабору?

Нисам ни мислио да може исламиста тек тако лако схватити Тријадологију али дотични ефендија никад то није ни погледао, да не причам о овим изјавама о Богородици и Адему (Адаму).

Подели на овим сајтовима

Оче, ја сам укапирао да сам луђи кад на овакве глупости обраћам пажњу и када их коментаришем. То су толико плитке ствари да човек са просечном интелигенцијом не треба да обраћа пажњу на њих. Не знам како остали муслимани беседе, али ове наше комшије су не дај ме мама, када је у питању презентовање властите вере и нешто што се зове теологија.

Подели на овим сајтовима

Не може се схватити, али се може схватАти. Иначе, зашто би нам Бог дао такво откривење? Ако то нема везе са нама и са нашим постојањем, онда ЧЕМУ познање, рецитовање тог догмата?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...