Jump to content

Хришћани су љубоморни па пале Куран - мишљење једног исламисте

Оцени ову тему

Препоручена порука

Shvatenje i beskrajna spoznaja Boga je i smisao večnosti?

Да и то. Али, првенствено схватање себе као иконе Божије. Сазнајући оно "како" Бог јесте, сазнајемо и оно "како" ми требамо да будемо.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 56
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Кад год кренем да прокоментаришем како је овакав начин презентовања сопствене вере плитак и небулозан, уједем се за тастатуру кад помислим чега све нема код нас...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Ja se izvinjavam postavio sam temu na brzinu pa sam napravio istu gresku kao i prosli put.

Posto muslimani negiraju Svetu trojicu, a posto takodje tvrde da je Alah ljubav mene zanima koga je on voleo pre nego sto je ista stvorio?

Подели на овим сајтовима

Ja se izvinjavam postavio sam temu na brzinu pa sam napravio istu gresku kao i prosli put.

Posto muslimani negiraju Svetu trojicu, a posto takodje tvrde da je Alah ljubav mene zanima koga je on voleo pre nego sto je ista stvorio?

vremenske kategorije su ljudske kolko mislim, Bog je beskonacan nije cak ni samo to :lol:

cim pocnes da sudis i da izigravas "Boga" gubis razum i ne moze da se shvata, uvid se magli i svest suzava

a nikog ne mozes naterati da veruje u ono sto ti verujes, tako da ove blamaze na klipovima su stvarno blago receno neumesne

ne moze covek licno vidjenje Boga da namece kao univerzalno, jer to je nemoguce, to je onda ustvari sekta, jer receno nam je: Ako nego kaze eno me tamo, ili eno me vamo- ne veruj mu

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Не може се схватити, али се може схватАти. Иначе, зашто би нам Бог дао такво откривење? Ако то нема везе са нама и са нашим постојањем, онда ЧЕМУ познање, рецитовање тог догмата?

st-porfirije likefaceeeeeeee

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

sad shvatih da se sve savrseno uklapa

a sad zamisli kad se neko tolko drzne da kaze da je veci i od samog Bogocoveka ili eventualno jednak HAHAHAHAHAHA pa neverovatno ridiculous

jel to ultimativna hrabrost ili ludost?

"Ko visoko leti, nisko pada"

ima i bajka o Pinokiju

Подели на овим сајтовима

vremenske kategorije su ljudske kolko mislim, Bog je beskonacan nije cak ni samo to :lol:

cim pocnes da sudis i da izigravas "Boga" gubis razum i ne moze da se shvata, uvid se magli i svest suzava

a nikog ne mozes naterati da veruje u ono sto ti verujes, tako da ove blamaze na klipovima su stvarno blago receno neumesne

ne moze covek licno vidjenje Boga da namece kao univerzalno, jer to je nemoguce, to je onda ustvari sekta, jer receno nam je: Ako nego kaze eno me tamo, ili eno me vamo- ne veruj mu

Ovo pitanje sam namerno postavio posto muslimani stalno insistiraju na logici kada su u pitanju Sveta Trojica.

Zato cu da ponovim pitanje ako je Alah sam i ako je on ljubav koga je voleo pre nego sto je ista i ikoga stvorio?

Подели на овим сајтовима

Pitaj muslimane,ako znaju da ti odgovore.Mislim da ni njima nije jasno.Čitajući do sada njihova objašnjenja o alahu i muslimanskoj veri,i to baš objašnjanja njihova,još više su me udaljila od bilo kakve želje da dublje proučim islam.Totalno je kontradiktoran i veoma često sam sebe pobija.Tako da više,i ako sam imala želju nemam nikakvu da čitam niti njihove teologe a još manje njihova objašnjenja.Konfuzija i površnost.Poštujem ali ...

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Necu vise nista da ih pitam isterali me iz grupe, zato sto nisam hteo da stavim svoju sliku i da se predstavim.

Bas se nesto pitam sta ce im svi ti podaci, dobro mi nisu trazili da im kazem ime i broj ulice. A sto se tice teologa

vise su mi se popeli na glavu sa onim Deedatom i Naikom, kao oni pobedjuju hriscanske teologe.

Подели на овим сајтовима

Necu vise nista da ih pitam isterali me iz grupe, zato sto nisam hteo da stavim svoju sliku i da se predstavim.

Bas se nesto pitam sta ce im svi ti podaci, dobro mi nisu trazili da im kazem ime i broj ulice. A sto se tice teologa

vise su mi se popeli na glavu sa onim Deedatom i Naikom, kao oni pobedjuju hriscanske teologe.

Pa šta se sa njima razgovaraš.Malo njima treba da te izbace odande.Ja sam i odustala da slušam njihove teologe,jer ne daju nikakve konkretne odgovore a i kad daju ,nejasni su i nelogični.Tako da ,Miroljub će ti pre dati objašnjenje nego oni. :D
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

I ne razgovaram vise, ja im samo lepo kazem da je to glupost da postoje naucne cinjenice u Kuranu. I oni odma pazi sta pricas ne smes ti nista

da nazivas gluposcu vezano za Kuran. Izgleda da su te grupe osnovali pripadnici selafija i vehabija, a znas kad naletis na tako zaguljene tipove

prosto je neodoljivo da im ne skaces po zivcima

Подели на овим сајтовима

I ne razgovaram vise, ja im samo lepo kazem da je to glupost da postoje naucne cinjenice u Kuranu. I oni odma pazi sta pricas ne smes ti nista

da nazivas gluposcu vezano za Kuran. Izgleda da su te grupe osnovali pripadnici selafija i vehabija, a znas kad naletis na tako zaguljene tipove

prosto je neodoljivo da im ne skaces po zivcima

Sa takvima se ne petljam,još manje im skačem po živcima.I ovde su dolazili,znaš i sam i bili smo uvek maksimalno tolerantni prema njima,a svašta je bilo i svašta su govorili Oni imaju zakone i drže ih se kao slepi plota njihov bog ih je okovao i zarobio zakonima i strahom,a gde je toliki strah,skoro da i nema ljubavi.Tako da što bih trošila reči na nešto što se ne da ispraviti,naročito ako su vehabije u pitanju?Zaobilazim.Osim ako ovde ne prosipaju svoju mržnju protiv Hristosa i Svete Trojice.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...