Баба Написано Октобар 6, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2011 od tih 95 posto na tom popisu 85 se izjasnilo kao pravoslavno. Што не значи да нису религиозни , заборављаш колико има припадника других религија у Србији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 6, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2011 Да ово је отприлике одговор атеистима, мислим да се ни један нормалан човек убеђени атеиста не би изјаснио као религиозан. vecina ljudi koje znam su daleko od religioznih slave slave reda radi kao i ja, neki od njih misle da postoji bog ali se idalje svi izjasnjavaju kao PRAVOSLAVCI. Znash sta je fora sa ovim popisom, pitao me popisivach koliko stan ima kvadrata kaze neki kazu manje nego sto ima plase se za grejanje da ih ne provale. Tako da, kada se tu izjasnjavaju kazu ono sto misle da je najvise socijalno prihvatljivo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 6, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2011 Атеиста слави славу... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 6, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2011 Атеиста слави славу... Pa? Slavim obicaj u srpskom narodu koji postoji mnogo pre hriscanstva. Meni malo - Hriscanin slavi slavu - mnogo gora stvar nego ateista slavi slavu. Ne vidim po kom osnovu ste prihvatili paganski praznik i uvrstili ga u hriscanski. Ja tim aktom ne slavim Boga niti Crkvu vec moje ognjiste. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 6, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2011 Ма јес, пре хришћанства славили св. Саву... Само кажем да ниси доследан. Ако си атеиста, онда буди атеиста. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 6, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2011 Pa? Slavim obicaj u srpskom narodu koji postoji mnogo pre hriscanstva. Meni malo - Hriscanin slavi slavu - mnogo gora stvar nego ateista slavi slavu. Ne vidim po kom osnovu ste prihvatili paganski praznik i uvrstili ga u hriscanski. Ja tim aktom ne slavim Boga niti Crkvu vec moje ognjiste. Po istom osnovu po kom smo prihvatili paganski datum da slavimo Božić... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Октобар 6, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2011 Мене на попису нису ни питали које сам вере. Јеси ли их опоменуо? Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 6, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2011 od tih 95 posto na tom popisu 85 se izjasnilo kao pravoslavno. Dok nisam bio kršten govorio sam da sam pravoslavac,takođe sam imao prijatelja koji je bio pravoslavni ateista ,takođe će te sve moguće babe vračare slati u Crkvu. Znaš to ti je kao kad bi ja tvrdio da sam crnac... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Октобар 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2011 Ок. Пар ствари : Најпре, ово је попис становништва. Атеисти би свакако волели да то више буде анкета него попис па онда постоје потпитања типа : "Колико редовно одлазите у Цркву, колико постите, колико причешћујете, па да ли си религиозан; па шта то значи ...итд". Дакле, поставља се нормално питање за попис : Које сте вероисповести ? А ти бато можеш да напишеш шта год хоћеш, као и кад одговарају да су Џедају у питању о наци(ј)оналности. Не можеш једноставно некоме забранити да се изјашњава ко је и шта да је, ма шта то значио појам "праволсаван". Одавно смо схватили да он има много, много шири значај него само одлажење у Цркву, свидело се то некоме или не. Walter and logdanov је реаговао/ла на ово 2 Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 6, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2011 Питања изгледају као да их је смишљао неко ко је ретардиран. Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 6, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2011 Атеиста слави славу... ...komandanta Savu .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 6, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2011 Ок. Пар ствари : Најпре, ово је попис становништва. Атеисти би свакако волели да то више буде анкета него попис па онда постоје потпитања типа : "Колико редовно одлазите у Цркву, колико постите, колико причешћујете, па да ли си религиозан; па шта то значи ...итд". Na osnovu cega imas to misljenje? Дакле, поставља се нормално питање за попис : Које сте вероисповести ? Opet ne, niko to ne spori. Idi malo na forum Ateisti Srbije i pokushaj da popricas tamo sa njima o tome, Al pazi znaju da budu nezgodni. Не можеш једноставно некоме забранити да се изјашњава ко је и шта да је, ма шта то значио појам "праволсаван". Одавно смо схватили да он има много, много шири значај него само одлажење у Цркву, свидело се то некоме или не. Ama bre brale niko ne brani nikom da se izjasnjava kao pravoslavan. Al mislim da si ti vec pricao negde (i li je to bio neko drugi ) da je crkva nvo (l oganov je bio ) koja zastupa interesnu grupu gradjana koja je po ovom popisu navodno 85% bila. Sto u sustini nije realan podatak prava interesna grupa koju bi crkva zastupala je znatno manja. Te su AS ovom kampanjom reagovali da bi naterali sto vise njih koji iz kurtoazije kazu da su pravoslavni da se izjasne kako se stvarno osecaju. E sad, vama ocigledno smeta AS zbog ponasanja pojedinih clanova ( sto razumem ) al ono ne morate bas svaki akt da im zamerate, ko sto radite. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Октобар 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2011 Ок, iurisprudentia Свиђа ми се твој одговор у глобалу. Опет, кажем не треба се много изненађивати јер то је попис а не анкета. Још један пример. Сличан је однос и пасивних и активних навијача неког клуба. Не можеш некоме из Бујановца скраћивати право да навија за Звезду, зато што он не иде сваке недеље на стадион Црвене Звезде. Слично је и са односом чланова (актвиних) и симпатизера неке странке. Симпатизери не иду редовно на страначке састанке , али се итекако рачуна њихов глас на изборима, и од њиховог гласа једнако зависи судбина земље као и са "активним" чалановима, и нико њих не пита "колико воле" председника странке и саму странку. Тако је и са религијом. Е сада што постоји феномен "религиозности без Цркве " то је друга ствар. Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 6, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2011 nikad ikad ateisti nisu smetali hriscanima jer hriscani ne gledaju na ljude kroz bilo kakve prizme, a kao sto to rade na primer ateisti... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Октобар 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2011 nikad ikad ateisti nisu smetali hriscanima jer hriscani ne gledaju na ljude kroz bilo kakve prizme, a kao sto to rade na primer ateisti... Па, да...када је неко икада (по)страдао зато што је атеиста ? А колико је честитих Срба било убијено од '41 зато што су покорни краљу и Богу, то треба да питамо атеисте и остале борце за људска права ... Дуња је реаговао/ла на ово 1 Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука