Зосима Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 Данас чух на послу, да су почели слати позиве за резерву ?! Да ли сте ви нешто чули,и како је у вашим местима ? Мада сумњам да би се ова екипа на власти ,усудила и упуштала у војне акције... .mislise. "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 Као и обично, све раде када вријеме није: у мартовском погрому када су Шиптари редом пљачкали, палили и уништавали све што има хришћанско обиљежје, и када су војници КФОР-а добили директиву да се повуку у касарне, а свијет нам слао сигнале да имамо прилику да војно реагујемо (у складу са међународним правом и нашим уставом), министар одбране је био на годишњем, а шеф генералштаба на пецању. Сада, када је у међувремену шиптарска нарко-мафија потплатила све живе лобисте по Вашингтону и Лондону наши се спремају за ратовање... Господи помилуј...то ће ускоро бити најгора клетва: "Дабогда ти влада била као она у Београду"... Дуња је реаговао/ла на ово 1 Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 :blink: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 Ма каква војна вежба... Било је неко увођење новог ратног распореда, али су одмах рекли да то нема везе са стањем на КиМ (мада је Тадић пропустио прилику да се извине). Званична политика је и даље Тадићев гамбит (нећемо се бранити ни у ком случају). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 Данас чух на послу, да су почели слати позиве за резерву ?! Да ли сте ви нешто чули,и како је у вашим местима ? Мада сумњам да би се ова екипа на власти ,усудила и упуштала у војне акције... .mislise. Samo ti zveštavaj ,da ja palim preko grane dok je vreme 4869:D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 Ма каква војна вежба... Било је неко увођење новог ратног распореда, али су одмах рекли да то нема везе са стањем на КиМ (мада је Тадић пропустио прилику да се извине). Званична политика је и даље Тадићев гамбит (нећемо се бранити ни у ком случају). Не може човек све да постигне. Мислим - Тадић. sHa_sarcasticlol "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 Od rata nema ništa ,izbite te ideje sebi iz glave. To je nešto što je nemoguće. Mi propadamo kao država jer smo propali ,još poodavno,kao ljudi. Kada budemo ,ako budemo,se dozvali pameti i kad finansiski ojačamo možemo da mislimo o jakoj državi i slično. Za sada,kako je krenulo,doživećemo sudbinu Jevreja... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 Данас чух на послу, да су почели слати позиве за резерву ?! Да ли сте ви нешто чули,и како је у вашим местима ? Да, позиви су послати.... у резерву спадају сви који су служили војни рок са оружјем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 За прве борбене редове држава чува оне који су служили војни рок са новинама и пеленама... 301 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 Море Дуња,немој да иструлиш на фијоци,док ти је драги у (тадићевој) војсци... 4chsmu1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2011 Море Дуња,немој да иструлиш на фијоци,док ти је драги у (тадићевој) војсци... 4chsmu1 Зоске мудри, кућо стара, за Тадића војску и срце из недара! Oglo and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Позиви на војну вежбу и ратни распоред је стандардна војна пракса. Стварно нема разлога за бригу.. ...осим ако вам војни министар Шутановац не запева на вежби...онда ће те молити Бога да идете за КиМ... ГОВОР СВ.ВЛАДИКЕ НИКОЛАЈА НА ДАН ОБЈАВЕ РАТА 1912.ГОДИНЕ "...Мир и грађански пороци цветају заједно. Све велике нације рођене су у рату и издахнуле у миру.Не плачите за миром у коме сте до јуче живели. Недостојан је суза мир који је све људе поравњао и чинио их подлацима.Не жалите мир над којим су царовали себичност и раздор. Зар се не сећате кога је тај мир убрајао у своје хероје?! Партијске сплеткароше,новинарске злоће,јунаке берзе и власнике мемљивих станова са Дорћола и Савамале,који 6 дана делају безбожна дела,а седми дан долазе у Цркву и пале дебеле свеће Богу. Тај дојучерашњи мир је у ствари значио рат,злобни,потајни,најгори од свих-необјављени рат против свих нас. Боља је једна велика и бујна река,него безброј малих барица,које се при мразу брзо заледе а на Сунцу лако усмрде. БОЉИ ЈЕ РАТ КОЈИ УЈЕДИЊАВА ЦЕЛУ НАЦИЈУ,НЕГО МИР КОЈИ ИМА ОНОЛИКО МАЛИХ ЦИЉЕВА КОЛИКО И ЉУДИ,КОЈИ РАЗЈЕДИЊАВА БРАТА ОД БРАТА,КОМШИЈУ ОД КОМШИЈЕ,ЧОВЕКА ОД ЧОВЕКА. Будите мирни стари и нејаки.Младу Србију водиће Бог ка победи.Ко у то не верује,узалуд му сва вера његова.Сви Хришћански фарисеји овога Света помагали су Турцима Селџуцима.Нама Србима помагао је Христос и ми смо победили. Мирна вам савест браћо Срби,рат је средство у рукама Божијим као што је и мир.Боже који си нас вековима кажњавао због грехова наших предака,дај нам храбрости да покажемо своје пунолетство на делу Твоме. НЕ РАТУЈЕМО МИ ЗАТО ШТО НЕ ПРИЗНАЈЕМО НАШЕ НЕПРИЈАТЕЉЕ ЗА ЉУДЕ,НЕГО ШТО СУ СЕ ОНИ ОДВИКЛИ ПРИЗНАВАТИ НАС ЗА ЉУДЕ. Дај нам Боже онолико храбрости,колико наши непријатељи имају мржње према нама и дело ће Твоје ускоро бити свршено.Амин'' Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Da li ste se spremili braco srbi ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2011 Смрт га чека он се на нју смије,каква генијална грешка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука