Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 нисам Га сањао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Никад .... gringrin http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Никада нисам сањао Христа,али сам једном сањао како ми Бог нешто говори. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 ...нена потребе да Га сањам, ја Га видим (у свему). gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 нисам ... то би дефинитивно било, у најмању руку, чудно искуство ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Јесам али то је био сан као и сваки, не мислим ни да је то нека истина а ни прелест, уопште нисам марио за то нити сад марим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Ne. Znam da je sa mnom stalno, ne moram Ga sanjati gringrin i ne moram nista vidjeti.... VJERUJEM! Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Ja sam sanjao Tita . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Da,kada sam imala 7 godina.Jos se jako zivo secam tog sna,bio je u boji i jako realan.Ja sam izgleda oduvek bila pomalo klapklap-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='gringrin' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Нисам баш никад. sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Ja sam sanjao Tita sHa_sarcasticlol :group111: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ruska kneginjica Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Ja sam sanjala vladiku Porfirija i Caneta iz Partibrejkersa... sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Ja sam sanjala vladiku Porfirija i Caneta iz Partibrejkersa... 0110_hahaha Ти си заправо сањала емисију Агапе? а Гајшека? Владету Јеротића? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Ja sam sanjala vladiku Porfirija i Caneta iz Partibrejkersa... dada Ти си заправо сањала емисију Агапе? а Гајшека? Владету Јеротића? amen klapklap klapklap 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ruska kneginjica Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 Ja sam sanjala vladiku Porfirija i Caneta iz Partibrejkersa... dada Ти си заправо сањала емисију Агапе? а Гајшека? Владету Јеротића? amen klapklap klapklap 0110_hahaha klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука