Jump to content

Gdje su nestali džentlmeni???

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мислим да их ипак има само се стиде да то покажу јер то баш и није "савремено".

Руку на срце можда не могу ни доћи до изражаја јер је наступила ера доминантних жена.

mislis nastupila era pedera u dusi

Подели на овим сајтовима

• Одговори 328
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Gđo Zorice, možete li mi pojasniti ovu sintagmu

Ево покушаћу укратко.

Чини ми се да су мушкарци постали повученији а жене попримиле мушке особине и самим тим су доминантније.

Из искуства Вам говорим, моје другарице које су стартовале мушкарце и биле ајде да тако кажем отвореније су ушле у везе и бракове.

Мушкарцима треба гајба пива да би скупили храброст да приђу. Да се оградим не свима али има их доста.

Некако су постали њањави, не знају шта хоће, несигурни су, не знам како то да дефинишем прецизније.

Можда су били превише заштићени у породици, јер се генерално људи више обрадују кад добију сина него ћерку.

Говорим о већини да ме не нападну одмах како има и других случајева. Знам да постоје изузеци.

А жена је изгледа после патријархата, узела ствар у своје руке и по мени мало су претерале али шта је ту је.

Дакле, мислим да и даље постоје џентлмени и ајде да тако кажем јаки мушкарци. Али и да има доста јаких жена.

Подели на овим сајтовима

Dakle, saglasili smo se, da ste malo pretjerali u ovoj ocjeni, era dominantnih žena.

Svako vrijeme svoje breme, nekada je bilo dovoljno donijeti meso do stola, i patrijarhat je bio opravdan. Danas se novac stiče na malo drugačiji način.

Nesigurnost je svugdje prisutna od kako je sebičnost kao put do uspjeha preuzela dominantnu ulogu

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

kids-couple-cute-romantic-love.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Robert Darling iz članka "Odnosi i polovi"

"Džentlmen je pojam koji se kao i svaki drugi menja u isktorijskim okolnostima. Moramo razumeti da ne živimo u viktorijanskoj epohi, već u dobu velikog tehnolškog buma. Životne uloge muškarca i žene su izašle pred iskušenja koja nisu postojala pre 100 ili više godina. Naravno prirodne predispozicije polova mogu se koristiti ili zloupotrebiti. Svaki čin protiv prirode rađa haos i baca bumerang koji kosi sve u povratku"

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

1.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

1.jpg

Није ми сада јасно ко је овде мушко а ко је женско? Ајде јесси сада да те видим  :))

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Није ми сада јасно ко је овде мушко а ко је женско? Ајде јесси сада да те видим :))
па, знаш ваљда..... :D

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

visina11.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...