SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Мислим да их ипак има само се стиде да то покажу јер то баш и није "савремено". Руку на срце можда не могу ни доћи до изражаја јер је наступила ера доминантних жена. mislis nastupila era pedera u dusi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 ne mora da znaci...samo deluju preterano stidljivi... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Gđo Zorice, možete li mi pojasniti ovu sintagmu Ево покушаћу укратко. Чини ми се да су мушкарци постали повученији а жене попримиле мушке особине и самим тим су доминантније. Из искуства Вам говорим, моје другарице које су стартовале мушкарце и биле ајде да тако кажем отвореније су ушле у везе и бракове. Мушкарцима треба гајба пива да би скупили храброст да приђу. Да се оградим не свима али има их доста. Некако су постали њањави, не знају шта хоће, несигурни су, не знам како то да дефинишем прецизније. Можда су били превише заштићени у породици, јер се генерално људи више обрадују кад добију сина него ћерку. Говорим о већини да ме не нападну одмах како има и других случајева. Знам да постоје изузеци. А жена је изгледа после патријархата, узела ствар у своје руке и по мени мало су претерале али шта је ту је. Дакле, мислим да и даље постоје џентлмени и ајде да тако кажем јаки мушкарци. Али и да има доста јаких жена. Mилена КШ and Jelena 76 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Dakle, saglasili smo se, da ste malo pretjerali u ovoj ocjeni, era dominantnih žena. Svako vrijeme svoje breme, nekada je bilo dovoljno donijeti meso do stola, i patrijarhat je bio opravdan. Danas se novac stiče na malo drugačiji način. Nesigurnost je svugdje prisutna od kako je sebičnost kao put do uspjeha preuzela dominantnu ulogu "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 мирођија and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Robert Darling iz članka "Odnosi i polovi" "Džentlmen je pojam koji se kao i svaki drugi menja u isktorijskim okolnostima. Moramo razumeti da ne živimo u viktorijanskoj epohi, već u dobu velikog tehnolškog buma. Životne uloge muškarca i žene su izašle pred iskušenja koja nisu postojala pre 100 ili više godina. Naravno prirodne predispozicije polova mogu se koristiti ili zloupotrebiti. Svaki čin protiv prirode rađa haos i baca bumerang koji kosi sve u povratku" Милан Ракић and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Veliki Marko, Саша од Москве and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Није ми сада јасно ко је овде мушко а ко је женско? Ајде јесси сада да те видим Наташа81 је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Није ми сада јасно ко је овде мушко а ко је женско? Ајде јесси сада да те видим па, знаш ваљда..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Rekla sam već, nisu nestali Данче*, obi-wan, feeble and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Ima, ima dzentlmena... pogotovo ova nasa braca sa foruma Драшко је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Nisu nestali evo me :bendoff: Uvek i svuda dzentlmen u fullu. Ko neveruje moze prezentacija Лидија Миленковић and Nina 777 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Nisu nestali evo me :bendoff: Uvek i svuda dzentlmen u fullu. Ko neveruje moze prezentacija Ајд, презентуј. Дуња, Crnokosa and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Ајд, презентуј. Dame koje me poznaju znaju da je tako. Glupo je pitanje kako sada ovde da ti prezentujem a i to pokazujem samo damama. :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука